Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Gwiazdy na skuterach

arturo-bb

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

http://www.skuterowo.com/

Wejdzcie w informacje na www.skuterowo.com Jest o wypadku Krzysztofa Hołowczyca na skuterze :)

• Sympatycy
Opublikowano

Po pierwsze temat z początku października.

Po drugie był na forum TU

Po trzecie - jeżeli używasz emotek to czasem pomyśl - bijesz brawo sobie (za świeżego niusa) czy hołkowi za glebę? W obu przypadkach słabo :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Co tak cicho w temacie?

Przecież na 2oo jeżdżą prawie wszystkie gwiazdy.

Bardzo proszę:

Cała armia gwiazd na motorach i skuterach. Fakt, że motory przeważają ale i na skuterach znajdziemy min. Jenifer Lopez,Gerarda Deparieu, Nicolasa Sarcozy, George Clooney na MP3 (!) and many more... :drunk:

http://www.club-scootergt.com/cuvee-patron/23014-vedettes-a-moto-2.html

• Klubowicze
Opublikowano

G-rard-Depardieu-on-a-sco-010.jpg?gl=PL

Obelix na T-maxie

• Klubowicze
Opublikowano

Zdjęć nie mam,nie szukałem,ale wiem,że na 2oo śmiga m.in. Kamil Durczok, Michał Wiśniewski, Przemysław Saleta, Paweł Małaszyński.

Opublikowano

Hmmm, Durczok to ten od Rurka(YouTube rulezz)?, Wiśniewski to ten od czerwonych włosów i "keine Grenzen"?, Saleta to ten od nerki i B- Kinga?, a Małaszyński to nawet nie wiem kto to...

To rzeczywiście, w tym towarzystwie Hołek jest GWIAZDą i to międzynarodową :D ...

PS. A z "gwiazd" to wrzucałem kiedyś tego od Titanica na Tmaxie i Brandolinę czy jak ich tam zwał....

Opublikowano

Bigu, wstyd. I jeszcze raz wstyd. Małaszyński to już uznana od wielu lat gwiazda X muzy. Ja wiem, że czasem trudno przebrnąć przez polski film, ale musisz nadrobić te zaległości. Poza tym, to spoko gość — tak prywatnie.

Opublikowano

Wstydzę się bardzo mocno :D. Wygląda na to, że obowiązkiem jest wiedzieć "kto zacz" :) . Dobra, nie brużdżę już w temacie "gwiazd" :P ...

PS. Nie grał w "Klanie", którego jestem straszliwym fanem :D ...

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

tumblr_mefgcwuaeh1r0s9gio1_400.jpg

Nasz przyjaciel nie stawił się wczoraj na rozprawie w sądzie, a sprawa dotyczyła jazdy na skuterze na podwójnym gazie :mad2:

Opublikowano

a Małaszyński to nawet nie wiem kto to...

Proszę bardzo w "akcji":

• Klubowicze
Opublikowano

Ciekawe czym "Obelix" bedzie smigal w Rosji!!! ;) Zamieni T-maxa na Urala??? :mad2:

Opublikowano

Bigu, wstyd. I jeszcze raz wstyd. Małaszyński to już uznana od wielu lat gwiazda X muzy. Ja wiem, że czasem trudno przebrnąć przez polski film, ale musisz nadrobić te zaległości. Poza tym, to spoko gość — tak prywatnie.

Nie śledzę aktorskich dokonań Pana Małaszyńskiego ale miałem okazję być na koncercie jego formacji, na jednym ze zlotów motocyklowych w Polanowie. Jeśli jest takim kierownikiem 2oo jak śpiewa to Panowie Wielki Szacun. Kawał dobrej muzyki. Polecam.

Opublikowano

Proszę bardzo w "akcji"(...)

Fajna Vespa, a gościa widzę pierwszy raz w życiu :mad2: .

• Klubowicze
Opublikowano

No nieeee,Bigu!!! :) Please!!! :D To jeden z najbardziej znanych aktorów mlodego pokolenia,obok Macieja Stuhra,Piotra Adamczyka czy Karolaka. :)

Opublikowano

Stuhra to znam z "seksmisji" ;) ... A reszta... Hmmm, nie znam. Dyletantem po prostu jestem :D .

PS. No ale np. takiego Karolaka to TRZEBA rozpoznawać ;) ! Inaczej człowiek nieszcześliwy chodzi :) .

Ja rozpoznaję "płemieła" (tylko po wymowie) :) oraz Rysia z Klanu (czy to jego nazwisko?)... I żyję ;) ...

I żeby nie było kompletnego OT... ostatnio widziałem sąsiada na skuterze :(...

• Klubowicze
Opublikowano

Jak rozpoznajszej Ryska z Klanu,to juz jestem o Ciebie spokojny... :D

• Administrator
Opublikowano

tumblr_mefgcwuaeh1r0s9gio1_400.jpg

Nasz przyjaciel nie stawił się wczoraj na rozprawie w sądzie, a sprawa dotyczyła jazdy na skuterze na podwójnym gazie :)

Rosjanin francuskiego pochodzenia na japońskim maxi skuterze... :D

Opublikowano

G-rard-Depardieu-on-a-sco-010.jpg?gl=PL

Obelix na T-maxie

nowy rosjanin na skuterze :D

Opublikowano

I żeby nie było kompletnego OT... ostatnio widziałem sąsiada na skuterze ;)...

A ten sąsiad to jaki rodzaj gwiazdy? :)

Opublikowano

nowy rosjanin na skuterze ;)

Ta jasne i będzie jeździł w Rosji przy minus ileś tam :) A nawet jak będzie pogoda na plusie motocyklista ma marne szanse na przeżycie w kraju gdzie człowiek to tylko statystyka :confused:

Opublikowano

Rosjanin francuskiego pochodzenia na japońskim maxi skuterze... ;)

I zapewne w chińskich adidasach :)
Opublikowano

Wracając do tematu:

small_39-1077677678.jpg

Sorki, ale nie mogłem się powstrzymać... ;)