Klubowicze MAKI Opublikowano 1 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2012 A więc mamy Grudzień i zaraz koniec roku .Pomyślmy co by tu zrobić , żeby Nowy Rok był lepszy i smaczniejszy od poprzedniego - wpisujmy swoje sugestie i propozycje .
boochos Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Ja myślę, że każdy ma swoje zasady, od lat już przestrzegane i nie będzie chciał ich łamać.Takie są moje przemyślenia.
jaro_4setka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 ja już zrobiłem krok,żeby 2013 był lepszy,zamieniłem majkę na coś większego,a czy będę zadowolony to czas pokaże... ps. Szymon zasady zasadami,ale czasami trzeba pójść na kompromis,tego życzę w 2013 roku,a na pewno będzie,tak jak maki napisał,smaczniejszy...
Gość Bartheez5 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Widzę kolegów coś wzięło na głębokie rozważania i refleksje , PANOWIE i PANIE < MAJOWIE> się pomylili 21.12.2012r nie będzie końca świata.... A co przyniesie 2013r pożyjemy zobaczymy, mam nadzieję że więcej ciekawych doznań i frajdy z jazdy naszymi !scooter
czaro69 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 U mnie teraz to już będzie tylko lepiej, tzn łudzę się, że tak będzie
jaro_4setka Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Widzę kolegów coś wzięło na głębokie rozważania i refleksje , PANOWIE i PANIE < MAJOWIE> się pomylili 21.12.2012r nie będzie końca świata.... Rafał co ty gadasz...,a ja wydałem całe swoje oszczędności na burka,bo myślałem,że już koniec świata bliski,chciałem chociaż przez chwile pojezdzić czymś większym... a tu takie wieści
Jurek_mwo Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 A u mnie,żeby było smaczniej:) to za fundowałem mojej suzii stelarze pod kuferki boczne:) a co do Nowego roku to myślę oby nie był gorszy od tego,to już będzie znośnie i smacznie:)
jaro_4setka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 kurcze,po co te przemyślenia.................. !!!!!!!!!!!!!!! 21 grudnia koniec świata.....
Klubowicze Doktorek Opublikowano 11 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2012 Szymon nie bądź takim czarno myślicielem odnośnie końca świata, jedynie Pan Bóg wie kiedy to będzie
boochos Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Przemo-ale o co chodzi??? Przecież ja ani słowa na temat końca świata... Proszę - nie wkładajcie nic do moich ust... Kiedyś, na jednej imprezie moi koledzy, w zasadzie to-moi byli koledzy-włożyli mi coś, nawet do ust. Od tego momentu nie zgadzam się na wkładanie niczego...
jaro_4setka Opublikowano 11 Grudnia 2012 Opublikowano 11 Grudnia 2012 Przemo-ale o co chodzi??? Przecież ja ani słowa na temat końca świata... Proszę - nie wkładajcie nic do moich ust... Kiedyś, na jednej imprezie moi koledzy, w zasadzie to-moi byli koledzy-włożyli mi coś, nawet do ust. Od tego momentu nie zgadzam się na wkładanie niczego... współczuje Ci Szymon,mogę tylko wyobrazić sobie jak to przeżyłeś i przeżywasz... mam nadzieje,że te wspomnienia nie wpłyną negatywnie na spotkanie w Giżycku... Szymon nie bądź takim czarno myślicielem odnośnie końca świata, jedynie Pan Bóg wie kiedy to będzie Przemku,jestem chyba ostatnią osobą ,która w takie końce świata wierzy,już kilka końców przeżyliśmy... ,mam jeszcze zamiar swoim nowym burkiem przejechać sie na zlot burgmani w 2013 roku... pozdrawiam i do zobaczenia w Giżycku
Gość Bartheez5 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Opublikowano 12 Grudnia 2012 Temat na topie i widzę bardzo kontrowersyjny!!! Budzi emocje u co nie których kolegów
Klubowicze Doktorek Opublikowano 12 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Grudnia 2012 Oficjalnie przepraszam Szymona ale źle rozczytałem Twoją myśl, wybacz, głupio mi się zrobiło !placz1
czaro69 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 A ja myślę Przemek, że pomyliłeś Szymona z Jarkiem
jaro_4setka Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 A ja myślę Przemek, że pomyliłeś Szymona z Jarkiem ja też tak myślę... :-)
Gość Bartheez5 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Ajjjj tam małe ,,ŚMIGŁO,, nikomu jeszcze nie zaszkodziło , a nawet czasem wskazane
boochos Opublikowano 13 Grudnia 2012 Opublikowano 13 Grudnia 2012 ja myślę, że nie jest to pierwszy raz, gdy myli mnie ktoś z Jarkiem, poprostu jesteśmy bardzo do siebie podobni
Klubowicze Doktorek Opublikowano 13 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2012 Pomyliłem się ponieważ wcześniej rozmawiałem z Marynarzem, który po jego ostatniej przygodzie ma zamaiar na stałe zrezygnować z 2oo
Rekomendowane odpowiedzi