Marcin S. Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam! W związku z rozglądaniem się za "nowym" pojazdem mam pytanie: co jest wydawane razem z nowym SilverWingiem (poliftingowa wersja, rocznik bodajże od 2009 w górę)? Ile się dostaje kluczyków, czy jest jakaś karta kodowa, bez której się nie dorobi kluczyka? Jakieś ewentualnie inne sugestie użytkowników, znawców tudzież koneserów marki będą mile widziane (Jutro jadę oglądać tego z Garwolina: http://otomoto.pl/ho...s-M3429355.html ) Pozdrawiam M.
Lucjan73 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Witam, jak będziesz oglądał ten egzemplarz to zapytaj gdzie podziały się napisy które powinny być na bokach mniej więcej na wysikiści siedzenia pasażera. A co do kluczyków to powinny być dwa, nie ma karty kodowej tylko metalowa blaszka z indywidualnym numerem koniecznym do zamówienia klucza z H.I.S.S. (Hondowski immobiliser).
przemas Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Na pewno w zestawie powinny być emblematy "SW-T 400" na bokach, pod uchwytami pasażera. Ten z Garwolina ich nie ma a to oznacza ... burzliwą historię. Edit: O, Lucjan73 mnie wyprzedził...
limmp1 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 na pewno przygoda była osłona wydechu powinna byc w chromie
bogdan201 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No i gdzie są napisy C-ABS na przednim błotniku oraz napis HONDA na zadupku ?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2012 I opona tylna nie wygląda na 5 800 przebiegu , raczej więcej. Ja swoja też kupiłem z Garwolina ale nie od niego. Wszystkie sugestie kolegów musisz wziąć pod uwagę.
Klubowicze sonor Opublikowano 30 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Listopada 2012 No i chlopakowi zepsuliscie zakupy...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Listopada 2012 to chyba dobrze miejsce tego skuta powinno być w temacie "allegro kupa" co by inni się nie przejechali
upiór Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 No i chlopakowi zepsuliscie zakupy... Może i tak ale po co chłopina ma wtopić kasę . Po to jest forum aby sobie pomagać . Fakt że Jak na ZACNĄ i ten rocznik to coś nie chalo .
Marcin S. Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 E, dzięki, chłopaki Z osłoną tłumika wydawało mi się nie halo, ale w innych egzemplarzach na allegro też do ciemnego koloru widziałem ciemne osłony, więc przyjąłem, że tak może być. A napisów, opony i innych ciekawostek nie wypatrzyłem... Cena wydawała mi się adekwatna do rocznika, nie za niska... To nie jadę. Pytanie o drugi egzemplarz zadam w odpowiednim miejscu ("Czy oferta jest interesująca") Pozdrawiam M.
czaro69 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Daleko do Grwolina to nie masz, możesz pojechać, obejrzeć, zrobić jazdę próbną i dopiero przekonać się, że to mina. Będziesz wtedy spokojniejszy...Z wyglądu faktycznie bez jakichkolwiek fabrycznych oznaczeń, co powinno włączyć czerwoną lampkę. Pamiętaj, że emocje przy zakupie są złym doradcą.
Lucjan73 Opublikowano 30 Listopada 2012 Opublikowano 30 Listopada 2012 Marcin S. co Ci szkodzi zobaczyć, zawsze będziesz miał jakiś punkt odniesienia. Podjedź pooglądaj i zapytaj o te brakujące napisy, zapytaj o możliwość zaglądnięcia pod plastki ciekawe co Ci powiedzą.
Marcin S. Opublikowano 30 Listopada 2012 Autor Opublikowano 30 Listopada 2012 Do oględzin jestem przygotowany, pojechałbym z bratem mechanikiem Zachowuję spokój - padający śnieg zmiękcza serca najtwardszych handlarzy moto... Do wiosny czasu duuużo. A wstępny oblot po salonach też zrobiłem, zobaczymy Dzięki i pozdrawiam M.
greegi Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 tez radze pojechac i obejrzeć (jak nie jest za daleko). To jest dobra szkola do szukania dziury w calym. Potem jest latwo porownac, ze tu jest luzno, tam inny kolor, gdzies indziej czegos brakuje itd. Jak koledzy pisali - jest to dobry punkt odniesienia
Klubowicze karton Opublikowano 1 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2012 niech pozwoli rzucić okiem na napęd pasek po tym przebiegu powinien jeszcze prawie jak nowy
Klubowicze krzytro Opublikowano 1 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2012 Jak dla mnie kupa
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Grudnia 2012 Oj tam, oj tam. Zaraz kupa. cyt: ... Bardzo ładny, grafitowy lakier - bez zarysowań... ...Drugiego takiego nie znajdziesz !!! Prawdę pisze! Tylko zdjęcia w słabej rozdzielczości.
czaro69 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 I jak wypadły oględziny? Ciekawi mnie tłumaczenie sprzedającego odnośnie braku emblematów na skuterze
ciesu Opublikowano 1 Grudnia 2012 Opublikowano 1 Grudnia 2012 Patrząc na bujną roślinność na fotkach, to były one robione w pełni lata... Albo więc ze względu na stan tak trudno sprzedać ten sprzęt (każdy kto przyjedzie widzi na jakie "cudo" trafił), albo od lata moto musiało stać u mechanika, aby ten doprowadził go do stanu umożliwiającego sprzedaż... No ewentualnie to są fotki innego maxi hehe A na tłumaczenie, że właściciel zrobił zdjęcia jak go kupił, a teraz wykorzystał je w ogłoszeniu, też nie damy się nabrać, bo przez pół roku, to skuter powinien być zarejestrowany w PL a nie tylko po opłatach... :-)
Marcin S. Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie byłem Znalazłem sobie pretekst, że już raz kupiłem lewy samochód w Garwolinie Dzięki wszystkim! Pozdrawiam M.
czaro69 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Szkoda, że tam nie pojechałeś...Ale zrobiłeś objazd po Polsce i teraz wiesz, jak ciężko kupić używany sprzęt w dobrym stanie
Klubowicze MAKI Opublikowano 2 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2012 Nie byłem Znalazłem sobie pretekst, że już raz kupiłem lewy samochód w Garwolinie No widzisz ? A więc pomoc kolegów się przydała .I po to właśnie są na naszym forum takie stronki - żeby uświadamiać i przypominać niektórym o zbyt pochopnie podejmowanych decyzjach . Nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło , a pośpiech jest tylko dobry przy łapaniu pcheł . Nie chcę na razie się chwalić (przejrzyj stronę na podlaskim w sprawie zakupu moto przez Jaro i będziesz miał spojrzenie na całą sytuację ) ,ale nie wiem czy nie lepiej było by Tobie zamówić coś u gościa, który sprowadza takie moto ? po obcierkach ? (widzisz co kupujesz , sam przeliczasz koszty ewentualnej naprawy ) . P.S. Myślę że kolega Jaro podpowie ci jak to zrobić ,ewentualnie da namiar na sprzedawcę . Życzę cierpliwości i Szczęścia w dokonywania zakupu .Dla Jaro to się udało
Rekomendowane odpowiedzi