wanduli Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Witam mam pytanko ktos bedzie bral udział w paradzie 9.XII ?
pawelneos Opublikowano 3 Grudnia 2012 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Ja oczywiście też sie wybieram - no chyba że będzie padac śnieg
pawelneos Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 http://www.trojmiasto.pl/mikolaje-na-motocyklach - a tutaj szczegóły jak by ktoś chciał więcej wiedziec
madej Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Oczywiscie jak juz od paru lat niejade,nawet jak bedzie swiecic slonce
Abach Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Oczywiscie jak juz od paru lat niejade,nawet jak bedzie swiecic slonce Ja odwrotnie, wszystko wskazuje na to, że mimo ogromnej sympatii dla tej akcji i stałej obecności od kilku dobrych lat, tym razem nie dam rady... Za to cegiełkę puszczę na ten szczytny cel i będę trzymał kciuki za sprzyjającą pogodę
pawelneos Opublikowano 6 Grudnia 2012 Opublikowano 6 Grudnia 2012 Oj !!!!!!! Adaśko ... coś mi się zdaje że zdradzasz pomorską imprezke Oczywiście to żart
Rekomendowane odpowiedzi