Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kolor skutera - jaki ?

98 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Maxi w kolorze yellow, Burgman w kolorze bieli - wygląda jak mały GoldWing

Opublikowano

Trudno mówić o kolorach ,moja Majka to grafit mieszany z jakimś czerwonym.

Kolor jest nie nazwany ale ma swój numer.

Opublikowano

Kazdy model ma swoja specyfike i wyglad :clapping: Do jednych pasuje czerwony innym bialy lub czarny. Uwazam ze do konkretnego modelu dobiera sie kolr wg swoich upodobach i gustow. Osobiscie podoba mi sie burgman Bialy ale ze wzgledow praktycznych ostatnio wszystko czym jezdzilem i jezcze (mowa o 2oo) to srebrny albo pochodna sredrnego - jak juz wczesniej bylo pisane najpraktyczniejszy :)

Opublikowano

Najbardziej praktyczny srebrny. Ale najładniejszy tylko biały.

• Klubowicze
Opublikowano

Burek biały,natomiast jak chodzi o inne marki to bym poeksperymentował z kolorami.

Opublikowano

Ponieważ nie gadamy o modelach, to najbardziej kręci mnie żółtek, taki np Worlanowy.

Ale Król to co innego - najprzystojniejszy jest Biały.

No się się podlizałem Jarkowi!

Opublikowano

Mój Burgman jest srebrny, ale zamawiając w salonie brałbym chyba czarnego...

Tym bardziej 650 :-)

Opublikowano

Czarny!!! Tylko szkoda że tak brud widać :)

Opublikowano

Kolor? Hmmm, niech pomyślę...

...

... jasno zielony :) ?

• Klubowicze
Opublikowano

Jedyny słuszny kolor to srebrny

Opublikowano

Ogólnie srebrny

Burek Biały prezentuje się ok

Opublikowano

Parafrazując wypowiedź H. Forda - maxi może być w dowolnym kolorze, pod warunkiem, że będzie to kolor biały

Opublikowano

Jeżeli Silver to tylko srebrny ale ogólnie lubię biały kolor, na dodatek biały jest mega widoczny.

Opublikowano

mam srebrny , ale chciałbym biały , dlatego okleję białym matem :)

Opublikowano

mialem srebny,widzac pierwszy raz bialego Burka u Patryka zmienilem na bialy :wink32:

• Administrator
Opublikowano

Od zawsze podobaly mi sie biale pojazdy, samochody, motocykle. Srebrny jest praktyczniejszy ale jak napisal Roberto bialy elegancki :wink32: Czarnych nigdy nie lubilem bo kazda kropke brudu widac i zlewa sie z afaltem podobnie jak ciemny szary. Zolty T-max wyglada swietnie, Gilera GP podoba mi sie czerwona, AN650 bialy, YP400 jasno blekitna podobnie jak YP250 i tak dalej i tak dalej. Wszystko zalezy jakie moto. Choc czarny i granatowy jakos nie pasuja mi do niczego - no ale kolor to rzecz gustu. Silver wg mnie wyglada najlepiej w srebnym kolorze choc sama bryla skutera jest paskudna ale na szczescie jej nie widze jak jade a reszta mi pasuje :)