Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Kolor skutera - jaki ?

Jarek_PL

98 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ciekawy jestem jaki kolor skutera cieszy oko najbardziej.

Pytam bardzo ogólnie , bez wnikania w markę i model.

• Sympatycy
Opublikowano

Obecnie posiadam w czarnym kolorze ale generalnie podoba mi się kolor biały.

Jeżeli kiedykolwiek będzie mnie stać na Burka 650 to na pewno będzie biały.

• Sympatycy
Opublikowano

Chciałbym wziąć udział w tej sondzie, ale normalnie się boję. :clapping: Nie chcę prowokować :)

O, ale widzę, że sonda jest anonimowa, to głosuję jako "anonimus"

Opublikowano

Od jakiegoś czasu mam możliwość śmigania pojazdami w kolorze srebrnym. Z biegiem czasu okazało się, że ten kolor jest bardzo praktyczny i fajowy. Co by nie śmigało po drogach, dla mnie musi być srebrne. Koniec wywodu :)

Opublikowano

Tylko granatowy.

Opublikowano

To i ja dodam swoje 10 groszy każdy ma własny gust,a o gustach się nie :) ale skoro tak :clapping: to srebrny kolor jest całkiem całkiem..

• Klubowicze
Opublikowano

Czarny i czarny

• Sympatycy
Opublikowano

Kolor skutera ?

Odp. biały

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystkie ładne ale szary i srebrny najpraktyczniejsze.

Można nie pucować co tydzień a i tak wyglądają czyściutko :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Ale miało być jaki się podoba a nie czy praktyczny :clapping: .

Dla mnie też praktyczny jest srebrny a biały jest elegancki :clapping:

Opublikowano

Miał być kolor czarny ale kliknąłem srebrny. Natomiast burek jest ładny w białym kolorze

• Klubowicze
Opublikowano

Skuter jako motor biel z czerwienią ,ale Burek piknie prezentuje się w bieli i niech tak ostanie - chociaż Ja jeżdżę granatowym bo taki miałem okazję nabyć za rozsądna kasę .

Opublikowano

dla mnie tylko:

Tiger is BLACK! and The king is BLACK!

• Sympatycy
Opublikowano

Red - ognisty i krwisty czerwony

Opublikowano

Jak na razie najbardziej przemawia do mnie biały. Biały Burgman prezentuje się rewelacyjnie.

Opublikowano

Wiem, że o modelach tu nie gadamy, ale się nie da. Bo np. Gilerka Nexus czerwona jest bardzo, bardzo fajna, a czerwone X9 wygląda jak kupa z krwią. Sporo zależy jednak od budy. A Burek to biały.

• Klubowicze
Opublikowano

Zagłosowałem inny, bo tak jak pisze Flyman bardzo dużo zależy od modelu skutera, a poza tym czerwień niezbyt mi się podoba, a wiśniowy lub burgund już tak.

Nie zdecydowałbym się świadomie na zakup srebrnego skutera, ale ciemne srebro (grafit) podoba mi się. Jednym słowem odcień jest bardzo ważny.

AN 650 to chyba jednak biały, wydaje się jakby jeszcze większy niż jest.

• Klubowicze
Opublikowano

Wg mnie uniwersalnym kolorem dla kazdego skuterka to kolor czarny...,dopasuje sie do kazdej bryly. Ale kiedy mowa o B650,to zdecydowanie najlepiej mu w kolorze bieli. :)

Opublikowano

Potwierdzam, uniwersalny kolor to czarny ale najładniejszy dla squt wg. mnie to biały.

Opublikowano

Każdy byle nie nudna biel, czerń i srebro (oj narażam się)... Zielony wyglądałby super, pomarańczowe Kymco XC250, które kiedyś oglądałem też wyglądało świetnie.

Opublikowano

Biały i biały, ale bardzo podobają mi się jakieś okolicznościowe wersje w specjalnych barwach :)

Opublikowano

No ja osobiście YP-kę mam,w kolorze granatowym,ale czarny pasuje do wszystkiego,czy to jest auto,czy moto...Ja stawiam na czarny :)

Opublikowano

Ja również widziałbym swojego X9 w kolorze białym :)

Opublikowano

Biały to moda i dobra widzialność. Nie lubię być "jednym ze stada" ale postawiłem 2 x biały :-)

Pocieszam się, że gdy kupowałem biały skuter w czerwcu 2008 to jeszcze byłem "oryginałem". Biała fala zaczęła się zaraz potem

Opublikowano

Mi do Maxi najbardziej pasują ciemne kolory: czerń, granat, grafit

AN650 - czarny lub grant