Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

I ja dopisuję się do imprezy.

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

40

• pgizi

30

• sonor

23

• Domel

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Cormoran dasz rade ......zabierzesz stół z pokoju na rozpałkę , a każdy z nas zakupi drzewo do kominka na stacji benzynowej i już mamy ognisko

Tylko nie rozpędzaj się z meblami bo Domel pół mieszkania Agnieszce już spalił heheh :)

• Klubowicze
Opublikowano

Ja mam jakieś krzesło drewniane,mogę dołożyć

• Klubowicze
Opublikowano

Cormoran dasz rade ......zabierzesz stół z pokoju na rozpałkę , a każdy z nas zakupi drzewo do kominka na stacji benzynowej i już mamy ognisko

Tylko nie rozpędzaj się z meblami bo Domel pół mieszkania Agnieszce już spalił heheh :)

Justa deklarowała się ostatnio, że będzie miała jakieś graty do spalenia. :Jumpy:

Opublikowano

Czuję się wywołana do tablicy, niestety remont sie przesunął i panele wymieniać będę na wiosnę bądź w lato to chyba za późno :frusty:

Ale drewno na ognisko zapodane przez Cormorana jakieś się znajdzie na pewno :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Oj ... kurka wodna ...... wiedziałem że tak będzie :blush:

Robimy więc tak:

Czekamy na pogodynkę bo jak wiadomo ona zmienną jest.

http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1

Jak będzie tak jak przewidywałem że słoneczko i około 7 stopni na plusie ( lub więcej) to umawiamy się o 11.00 w sobotę 15.02.2014 na stacji Lukoil przy Decathlonie w Piasecznie i ruszamy 11.15 w stronę Zimnych Dołów.

Proszę pozabierać szkło, zakąski, zapałki i wszystko co potrzebne do dobrej zabawy :clapping: .

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli zapadnie decyzja że jedziemy, to proponuję żeby ktoś, np. Wielki Organizator Cormoran, lub w zastępstwie Domel (bo chyba też ma blisko) przeprowadził wizje lokalną ognizowiska ze szczególnym uwzględnieniem możliwości dojazdu na 200.

Wiem, wiem; jestem bezczelny i napalony... ale skoro ma być 7 stopni... może taki mały Zlocik Słoników?

Równie dobrze może tam być tak zawiane, że tylko 4x4 da radę.

Taka jest moja koncepcja,

Tak ja to widzę...

• Sympatycy
Opublikowano

Oczywiście dzień lub dwa przed przejadę się skontrolować sytuację :ninja:

• Klubowicze
Opublikowano

Czuję się wywołana do tablicy, niestety remont sie przesunął i panele wymieniać będę na wiosnę bądź w lato to chyba za późno :frusty:

Ale drewno na ognisko zapodane przez Cormorana jakieś się znajdzie na pewno :clapping:

Zdemontować możesz teraz,a nowe zamontujesz na Wiosnę,albo może nawet tego Lata :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mam nadwyżkę drewna po zimie i trochę miału .Tak więc mogę coś podrzucić do łognia.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja myślę że każdy weźmie co nie co do łognia :-) stoły, krzesła, regały i co tam kto ma :-).

Nie wspomnę już o napojach wyskokowych.

Ja napewno zjadł bym chlebka ....... wiadomo czyjego ;-).

A patrząc na pogodynke wszystko idzie w dobrym kierunku.

• Klubowicze
Opublikowano

No cóż...,to i Jo będę :-) ogórków i chleba sie dokroi,a drzewa sie dorąbie... ;-) A Ty Cormi zdawaj raport pogodowo-terytorialny,co by wiedzieć jak sie uzbroić... ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

Zabezpieczę chlebek i nie tylko :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Koniecznie Ewuniu... Bo jak sobie przypomne z 1-wszych zimnych dołów chlebek,smalczyk... to juz sie slinie :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Tak blisko że nie widzę inaczej co by przyłączyć się ;) może tym razem nie sam :D

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii, Wielki Organizatorze Cormoranie!

Ponieważ zaczęło mnie nosić, to zaniosło mnie dziś również na Zimne Doły i sytuacja wygląda tak:

b.JPG

400 się przejedzie... o 200 można zapomnieć.

Po zjeździe z asfaltu, z wielkim trudem ujechałem jakieś 200 metrów i ostrożnie zawróciłem. Na wierzchu mokra breja, taka kasza, a pod nią lód.

Może przez następny tydzień sytuacja się poprawi... ale szanse oceniam marnie.

• Sympatycy
Opublikowano

No tak ....... można było się spodziewać że będzie chlapa. W piątek się przejadę i zobaczę jak tam pod naszą wiatą jest.

EDIT !!

Po dziejszym czwartkowym spocie ustaliliśmy ze decyzje o ognisku podejmiemy w piątek około 18.00 po moim sprawdzeniu terenu i po sprawdzeniu pogodynki w necie.

Narazie mówią o 5 stopniach wiec chyba troszkę mało .

Taka decyzja została podjęta wspólnie na spocie dla tego bo miało być w miarę ciepło a jest jak jest.

• Sympatycy
Opublikowano

Więc tak:

po sprawdzeniu dojazdu jest ok.

20140214_100959.jpg

Na samym miejscu jest też gitara:

20140214_101444.jpg

Temperaturę zapowiadają około 7 stopni i słonecznie czyli warunki spełnione.

Proszę się ciepło ubrać i o 11.00 spotykamy się na umówionym miejscu. Decathlon Piaseczno obok LukOil

11.15 ruszamy w stronę Zimnych Dołów.

Skuterem nie radzę jechać ponieważ w dwóch miejscach po drodze jest dość duże błoto.

Uprasza się o zabranie troszku drewna :)

• Klubowicze
Opublikowano

Nie che uchodzić za hardcora, bo daleko mi do niego, ale ja przyjadę moją Czarną Pięknością.

Czy będę sam na 200?

Do zobaczyska jutro.

Opublikowano

Luty to jeszcze nie wiosna :hammer:

• Sympatycy
Opublikowano

No i pogodę mamy zwodową :-) ......zastanawiam się czy maszyną pojechać ? Ale chyba jeszcze za chłodno. Ale.... Ale.....

• Klubowicze
Opublikowano

Cormoran, odpalaj maszynkę.

I reszta też.

• Sympatycy
Opublikowano

Nie jadę skuterem bo mam zamiar walnąć jednego garnucha ze znajomymi ;-)

• Klubowicze
Opublikowano

No my już w domku. Dzięki wszystkim za spotkanie a przede wszystkim obecność. Jak zwykle atmosfera na wysokim poziomie, kiełba zjedzona, piwko wypite, poszło z dymem parę mebli... i to chodziło. Do następnego.

• Klubowicze
Opublikowano

My już też w domku. Wielkie podziękowania dla organizatora Cormorana (nie tego od opon) za:

1. Piękną pogodę zapowiedzianą niczym Zubilewicz & Kret.

2. Za super organizację.

A pozostałym przybyłym za super towarzystwo, szczególny szacunek dla pgiziego za przyjazd na 2oo.

Do następnego.

P.S. Czekamy na zjęcia