Klubowicze Domel Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Witam, zmotywowany przez jednego z kolegów zakładam temat dotyczący zorganizowania ogniska na zakończenie/zawieszenie sezonu !sciana Jako miejsce proponuję super następującą miejscówkę http://www.piaseczno...dc0fb6a0d50.htm czas: niedziela 11 listopada 2012. godz. 12.00. Proponuję wyznaczyć jako godzinę rozpoczęcia spotkania na samo południe, będzie czas na pogaduchy i żeby coś przegryźć. Każdy bierze to co lubi – kiełbę, ziemniaki czy co tam komu przyjdzie do głowy i jazda. Miejsce jest fajne, można brać małolatów, będą mieli gdzie się bawić, parking pod nosem, duża wiata, więc nawet jak będzie biometr nie korzystny to damy radę, ale z prognoz wynika, że ma być pogodnie. Acha, jakby ktoś potrzebował pomocy w dotarciu to proponuje punkt zbiorczy na stacji paliw LUKOIL Puławska/Energetyczna o 11.45. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2012 Ale kiedy? Wrzoniu ale co kiedy ? Przeca data spotkania i miejsce podane i ewentualna zbiórka też. Melduję swoją obecność wraz z rodzinką o 11.45 na stacji LUKOIL ul. Puławska przy Decathlonie. PS Ciekawe kto był tym co Domela zmotywował
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Ciekawe kto był tym co Domela zmotywował Niech się przyzna że pozazdrościł grupie Śląskiej szczególnie jak zobaczył
Klubowicze Domel Opublikowano 6 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Niech się przyzna że pozazdrościł grupie Śląskiej szczególnie jak zobaczył no przyznam, że blisko, blisko... allle
Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Meldujemy się z Ewą na stacji benzynowej o godz. 11.45.
Klubowicze PIN Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Takie spotkanko w dzień tak zacny jak odzyskanie przez Polaków niepodległości , no to dobrze by było, w barwy narodowe się odstawić, a już z całą pewnością pojazdy. My z Igą deklarujemy się na 50 % (powód - Romek no i pogoda). Ściskam kciuki co by z każdym dniem wartość procentowa rosła.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 6 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2012 Wstępnie jestem chętny.W sumie to trzy żabie skoki ode mnie. Ps.Valdi,który właśnie przechylił kieliszek 40% napoju też się deklaruje.
Radi23 Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Radi23 i Iwa też meldują się na spotkanku . Domelku brawo
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Jest szansa, że dotrę na miejsce ok. 15stej. Domel na PW pisze mi, żebym wędkę brał Ale na wędkowanie, to już chyba nie będzie czasu
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 Jak wszyscy to i my. Roberto jak pisałem to nie było kiedy. Ale teraz już wszystko jasne.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2012 Morda mi się cieszy na myśl o niedzieli . Kumam Wrzoniu o co chodzi, też tak sobie później pomyślałem PS A czy jak będzie w miarę pogoda to przyjeżdżamy 200 ? Np " twardym trza być " hehe ?
Klubowicze Jack Opublikowano 6 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2012 "twardym trza być " hehe ? Pewnie, że nie mientkim! Jeśli dojadę, to tylko 2oo, może nawet flagę se przywieszę. Jak będzie pogoda masakra, to pewnie nie dojadę, bo "na czterech" nie zdążę przyjechać z Ostrołęki, potem przebić się przez całą Wawę, i dotrzeć na miejsce przed zmrokiem.
Klubowicze Aga Opublikowano 7 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2012 PS Ciekawe kto był tym co Domela zmotywował Domela zmotywował kolega od ........ jak by to nazwać "szaleństwa po promocjach" Oczywiście melduję obecność, jeśli zabierze mnie po tym wpisie
Klubowicze Molo Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Molo z Valdim potwierdzają swoją obecność Gratki za motywację dla kolegi od "szaleństw po promocjach"
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Chłopaki,może za tydzień bo w niedziele jestem na szkoleniu.chyba że mnie juz nie lubicie?
Administrator Artix Opublikowano 8 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja tez bym byl za nastepnym tygodniem bo niestety nie ma mnie w okolicy Wawy w ten weekend
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja nie widzę przeciw wskazań co by za tydzień też zrobić ognicho .
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja tez jestem "ZA" zrobic za tydzien jeszcze raz...!!! Nie wiem czy w nd nie wypadne
Klubowicze Domel Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Sonor... Ty mnie nie wk....j, aaa za tydzień, za tydzień, obgadamy temat.
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 sila wyzsza dziala... aaaaaaale pracuje nad tym
Maciej_f Opublikowano 8 Listopada 2012 Opublikowano 8 Listopada 2012 Jest takowa szansa że sie stawimy jednakże 4oo
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 To kiedy to ognisko 11.11 czy 18.11 bo jakieś sprzeczne informacje do mnie docierają. Właściwie i tak zimno i tak, więc nie ma znaczenia.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2012 Tak w sumie to przecież można zawsze co tydzień robić ogniska w weekendy co by każdy mógł skorzystać.
Klubowicze Domel Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Wrzonio, ognisko jest 11.11.2012. Wydarzenia mające mieć miejsce w następną niedzielę 18.11 obgadamy
Rekomendowane odpowiedzi