Klubowicze Domel Opublikowano 10 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Szyściuteńke meble spalone, nic nie zostało więc i my już w domku. Dzięki wszytskim za życzenia i odśpiewane STO LAT. Było miło i jak zwykle wesoło, jak to z BURGMANIAKAMI. Strażak/Patrycja dzięki za "prezent" - przypomniały mi sie czasy podstawówki . Serdeczne pozdrowienia należą się wszystkim żonom a zwłaszcza żonie Patrycji i Adze... Wy już wiecie za co... Dobra to kto i kiedy robi teraz remont w domu?
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Dotarłem jakiś czas temu, byłem bardzo szczęśliwy widząc wasze uśmiechnięte twarzyczki, frekwencja Domel dopisała a już się bałem że tak nie będzie (Ci którzy nie byli bo im się nie chciało ->wtopa na maksa, a Ci którzy nie byli bo nie mogli.... łącze się w bólu). Bardzo miło spędzony czas. Jaka to szkoda że sezon się kończy i trzeba będzie czekać do wiosny na takie spędy atmosferę itp. Bardzo dziękuje za poczęstunek (wszystko czego próbowałem było wspaniałe), jak również za prace i poświecenie włożone w przygotowanie tak królewskiego stołu (na niejednym weselu jest bidniej ) Domel i Aga -> gratki za organizacje i pomysł! ps. Sonor dzięki za odprowadzenie i luz, za rok Jarek też będzie ps2. pozdrowienia Idze i Romkowi przekazane (mam nadzieję że nie zapomniałem o nikim).
JuStA Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 My również już w domku. Czas spędzony w tak doborowym towarzystwie to czysta przyjemność Dziękuję przyszłemu mężowi za zabranie mnie na tak zacną imprezę Rzeczywiście Pinku stół był suto zastawiony. Jaco ciastka boskie już niewiele co zostało. Ewa pyszne grzybki, Aga z Patrycją zjadły cały słoik i było im mało Domel ja na wiosnę mam zamiar wymieniać panele więc z 22 m2 będzie co palić Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie i oby jak najszybciej wiosna przyszła. Pozdrawiam Justa i Maniek
Sympatycy Worlan Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 (...)[/b], a Ci którzy nie byli bo nie mogli.... łącze się w bólu). (...) Dzięki Pinku za łącze....Byłem cały czas w pobliżu, czuć było Burgmanię. Szkoda, że nie mogłem być z Wami. Sent from my Lumia 800 using Tapatalk
Gieńka Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Dzięki wielkie było zaje... fajnie. Pogadalim jak stare chłopy i nie tylko. Aniu ciasteczka pychotka. A z dzisiejszego spotkanka wniosek nasuwa się tylko jeden, następnym razem na Mierzeji trzeba kupić dodatkowe piwko dla xmarcina. Jeszcze raz dzięki za ognisko. DOMELKU jeszcze raz 100 lat
Sympatycy Ziuta Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 My też już zajechaliśmy, po drodze jeszcze herbatka u Kasi i Sławcia. Było super, Sonor piwko spróbujesz innym razem, nie martw się. Dzięki wszystkim za miła imprezkę, a szczególni organizatorom . Ewik dziękuję za poratowanie chusteczką, bez niej byłoby ciężko. . Fotki wrzucimy za parę chwil.
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Uniżenie proszę fotografów o wrzucenie kilku fotek na jakiś serwer co by mi się na końcówkę filmiku przydały.
Iga Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Bardzo żałuje że w tym roku nie mogłam być z wami (siła wyższa), ale straszną przyjemność sprawiły mi tak liczne pozdrowienia, przekazane przez mojego Pin-ka, od was. Kochani jesteście , serdecznie wszystkich ściskam, oczywiście z Romkiem
Klubowicze Aga Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Wstałam! Zostałam poproszona więc Dziękuję w imieniu moim i Patrycji naszym drugim połówką za zabranie nas ... do domu bo już byśmy nie trafiły Reszcie uczestników za przybycie, wspólne pogaduchy, śmiechy i ogólnie za wszystko, jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Sonor, kartkę trza było przyczepić albo do kufra schować Do następnego!
Larwa Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 My grzecznie w domciu siedzimy i rozgrzewamy stare kości :-) fajnie było Was wszystkich spotkać, zacna imprez
ALFI Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Podglądałem nieśmiało temat, licząc że uda się mi podjechać.......nie udało, czego bardzo żałuję. To miało być moje pierwsze wspólne ognisko na zakończenie sezonu. Dzięki PIN-ku za pozdrowienia. Czytam że jak zwykle wszystko udało się, atmosfera bardzo dobra, nastroje również, więc żałość tym większa. Kolejne na 100% będzie zaliczone, Pozdrawiam
Sympatycy Ziuta Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 Proszę są i zdjęcia : https://plus.google.com/photos/108352352679177758481/albums/5944709916947784289?authkey=CP3asvGV0vOffQ
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 11 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2013 Było bardzo fajnie, do następnego. To i moje fotki
Klubowicze pgizi Opublikowano 12 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! Mam przyjemność zaprezentować zapis z naszego niedzielnego ogniska: p.s. Ziuta i Wrzonio, dzięki za udostępnienie zdjęć.
Sympatycy Jaco Opublikowano 12 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2013 Fajne, fajne. Pawełku masz talent.
Klubowicze Domel Opublikowano 13 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2013 Paweł gratki, jak zwykle materiał "1 Klasa".
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Lutego 2014 Pozwalam sobie odświeżyć temat ponieważ powoli pogodynka zmienia swoje oblicze. np; weekend 13-15.02 zapowiada się z temperaturą którą mieliśmy na ostatnim Naszym spotkaniu w Zimnych Dołach. http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1 Czy mielibyście ochotę na małe co nie co w naszym przyjemnym miejscu ? Oczywiście jeśli pogoda nie spłata nam jakiegoś figla ? PS i żeby nie było jak w zeszłym roku ......... nie jestem organizatorem tylko rzucam propozycję.
Sympatycy Worlan Opublikowano 2 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Lutego 2014 Noooo, luty to już tradycja w ogniskowaniu. Roztoka luty 2010
Klubowicze krzytro Opublikowano 2 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2014 Kombinuj Robert,może i my wreszcie dołączymy?
Klubowicze pgizi Opublikowano 2 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2014 Mnie nie musisz zachęcać, jestem za!
Klubowicze Domel Opublikowano 2 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2014 Brawo Cormoran, pomysł ok, my się piszemy, ogarniaj temat.
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 2 Lutego 2014 Jeżeli pogoda dopisze to i my chętni.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lutego 2014 Administrator Opublikowano 2 Lutego 2014 Ooo, Cormoran coś organizuje! Będę śledził temat
Sympatycy Cormoran Opublikowano 2 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 2 Lutego 2014 PS i żeby nie było jak w zeszłym roku ......... nie jestem organizatorem tylko rzucam propozycję. A widzicie ........ napisałem przecie ...... cytat wyżej
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 2 Lutego 2014 Administrator Opublikowano 2 Lutego 2014 Cormi, a kogo interesuje co tam, między wierszami napisałeś... wrzucasz info = organizujesz!
Rekomendowane odpowiedzi