Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

Szyściuteńke meble spalone, nic nie zostało więc i my już w domku. Dzięki wszytskim za życzenia i odśpiewane STO LAT. Było miło i jak zwykle wesoło, jak to z BURGMANIAKAMI.

Strażak/Patrycja dzięki za "prezent" - przypomniały mi sie czasy podstawówki :photo: .

Serdeczne pozdrowienia należą się wszystkim żonom a zwłaszcza żonie Patrycji i Adze... Wy już wiecie za co...

Dobra to kto i kiedy robi teraz remont w domu? :msn-wink:

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

40

• pgizi

30

• sonor

23

• Domel

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Dotarłem jakiś czas temu, byłem bardzo szczęśliwy widząc wasze uśmiechnięte twarzyczki, frekwencja Domel :msn-wink: dopisała a już się bałem że tak nie będzie (Ci którzy nie byli bo im się nie chciało ->wtopa na maksa, a Ci którzy nie byli bo nie mogli.... łącze się w bólu). Bardzo miło spędzony czas. Jaka to szkoda że sezon się kończy i trzeba będzie czekać do wiosny na takie spędy atmosferę itp.

Bardzo dziękuje za poczęstunek (wszystko czego próbowałem było wspaniałe), jak również za prace i poświecenie włożone w przygotowanie tak królewskiego stołu (na niejednym weselu jest bidniej :photo: )

Domel i Aga -> gratki za organizacje i pomysł!

ps. Sonor dzięki za odprowadzenie i luz, za rok Jarek też będzie :)

ps2. pozdrowienia Idze i Romkowi przekazane (mam nadzieję że nie zapomniałem o nikim).

Opublikowano

My również już w domku. Czas spędzony w tak doborowym towarzystwie to czysta przyjemność :photo: Dziękuję przyszłemu mężowi za zabranie mnie na tak zacną imprezę :msn-wink: Rzeczywiście Pinku stół był suto zastawiony. Jaco ciastka boskie już niewiele co zostało. Ewa pyszne grzybki, Aga z Patrycją zjadły cały słoik i było im mało :) Domel ja na wiosnę mam zamiar wymieniać panele więc z 22 m2 będzie co palić :) Jeszcze raz wielkie dzięki za spotkanie i oby jak najszybciej wiosna przyszła. Pozdrawiam Justa i Maniek

• Sympatycy
Opublikowano
(...)[/b], a Ci którzy nie byli bo nie mogli.... łącze się w bólu). (...) :msn-wink:

Dzięki Pinku za łącze....Byłem cały czas w pobliżu, czuć było Burgmanię. Szkoda, że nie mogłem być z Wami. :photo:

Sent from my Lumia 800 using Tapatalk

Opublikowano

Dzięki wielkie było zaje... fajnie. Pogadalim jak stare chłopy i nie tylko. Aniu ciasteczka pychotka. A z dzisiejszego spotkanka wniosek nasuwa się tylko jeden, następnym razem na Mierzeji trzeba kupić dodatkowe piwko dla xmarcina. Jeszcze raz dzięki za ognisko. DOMELKU jeszcze raz 100 lat

• Sympatycy
Opublikowano

My też już zajechaliśmy, po drodze jeszcze herbatka u Kasi i Sławcia. Było super, Sonor piwko spróbujesz innym razem, nie martw się. Dzięki wszystkim za miła imprezkę, a szczególni organizatorom :photo: .

Ewik dziękuję za poratowanie chusteczką, bez niej byłoby ciężko. :msn-wink: . Fotki wrzucimy za parę chwil.

• Klubowicze
Opublikowano

Uniżenie proszę fotografów o wrzucenie kilku fotek na jakiś serwer co by mi się na końcówkę filmiku przydały.

Opublikowano

Bardzo żałuje że w tym roku nie mogłam być z wami (siła wyższa), ale straszną przyjemność sprawiły mi tak liczne pozdrowienia, przekazane przez mojego Pin-ka, od was.

Kochani jesteście :D:wub: , serdecznie wszystkich ściskam, oczywiście z Romkiem :hug:

• Klubowicze
Opublikowano

Wstałam! Zostałam poproszona więc Dziękuję w imieniu moim i Patrycji naszym drugim połówką za zabranie nas ... do domu bo już byśmy nie trafiły :D Reszcie uczestników za przybycie, wspólne pogaduchy, śmiechy i ogólnie za wszystko, jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie. Sonor, kartkę trza było przyczepić albo do kufra schować :wub: Do następnego!

Opublikowano

My grzecznie w domciu siedzimy i rozgrzewamy stare kości :-) fajnie było Was wszystkich spotkać, zacna imprez

Opublikowano

Podglądałem nieśmiało temat, licząc że uda się mi podjechać.......nie udało, czego bardzo żałuję.

To miało być moje pierwsze wspólne ognisko na zakończenie sezonu.

Dzięki PIN-ku za pozdrowienia.

Czytam że jak zwykle wszystko udało się, atmosfera bardzo dobra, nastroje również, więc żałość tym większa.

Kolejne na 100% będzie zaliczone,

Pozdrawiam

• Klubowicze
Opublikowano

Było bardzo fajnie, do następnego. To i moje fotki

• Klubowicze
Opublikowano

Zjednoczeni w Burgmanii!

Mam przyjemność zaprezentować zapis z naszego niedzielnego ogniska:

p.s.

Ziuta i Wrzonio, dzięki za udostępnienie zdjęć.

• Sympatycy
Opublikowano

Fajne, fajne. Pawełku masz talent. :)

• Klubowicze
Opublikowano

Paweł gratki, jak zwykle materiał "1 Klasa".

• 2 miesiące temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

Pozwalam sobie odświeżyć temat ponieważ powoli pogodynka zmienia swoje oblicze. :clapping:

np; weekend 13-15.02 zapowiada się z temperaturą którą mieliśmy na ostatnim Naszym spotkaniu w Zimnych Dołach.

http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL&REGION=0001&WMO=12375&LEVEL=51&R=0&NOREGION=1

Czy mielibyście ochotę na małe co nie co w naszym przyjemnym miejscu ?

Oczywiście jeśli pogoda nie spłata nam jakiegoś figla ?

PS

i żeby nie było jak w zeszłym roku ......... nie jestem organizatorem tylko rzucam propozycję. :msn-cry:

• Sympatycy
Opublikowano

Noooo, luty to już tradycja w ogniskowaniu. ;)

Roztoka luty 2010

20100228512.jpg

20100228520.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Kombinuj Robert,może i my wreszcie dołączymy?

• Klubowicze
Opublikowano

Mnie nie musisz zachęcać, jestem za!

• Klubowicze
Opublikowano

Brawo Cormoran, pomysł ok, my się piszemy, ogarniaj temat.

• Klubowicze
Opublikowano

Jeżeli pogoda dopisze to i my chętni.

• Administrator
Opublikowano

Ooo, Cormoran coś organizuje! Będę śledził temat :)

• Sympatycy
Opublikowano

PS

i żeby nie było jak w zeszłym roku ......... nie jestem organizatorem tylko rzucam propozycję. :msn-cry:

A widzicie ........ napisałem przecie ...... cytat wyżej

• Administrator
Opublikowano

Cormi, a kogo interesuje co tam, między wierszami napisałeś... wrzucasz info = organizujesz! :fish: