Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 No pewnie że mi się pomyliło. Ale przyjadę gdzie trzeba.
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Sie czepia starszych ludzi...!!! Gowniarz!!! Krowy doic!!!! a nie mi tutaj...
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Sonor, sam nie wiem czy Cię za to kochać, czy wręcz przeciwnie.
Sympatycy irasko Opublikowano 9 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2013 Rozpalcie duże ognisko, żeby chociaż dymek z kiełbaski do mnie doleciał. Życzę Wam miłej niedzieli i ładnej pogody. Ja spędzam weekend nad morzem - niestety na 4oo. Pomysłodawco ogniska - Cormoranku - zdrówka !
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 tez chcialbym to wiedziec Stefannnnnn
JuStA Opublikowano 9 Listopada 2013 Opublikowano 9 Listopada 2013 Oj tam oj tam, .maniek chciał tylko żeby pgizi się nie zgubił. Podpisane adwokat. A tak na poważnie jakieś zamówienia kulinarne towarzystwo ma ?
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Coraz bardziej mi się nasze forum podoba. Campto robi tabliczki z nickami, a teraz JuSta pragnie nam zapewnić wikt... Żyć nie umierać! Ja poproszę bitki wołowe z odsmażanymi kopytkami i duszonymi buraczkami. A na poważnie, to każdy bierze to co chce i w dowolnej ilości. W zeszłym roku stół się uginał. Trochę to widać tutaj, tak gdzieś od 20 min.:
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Organizator przygotował napitki ja szarlotkę, kiełbasę, chlebek, ogórki, ketchup, musztardę, może ziemniaki.?
Klubowicze Ewik Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Namówiliście mnie, będziemy
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Namówiliście mnie, będziemy Super
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja jako "Pan jedzenie",musze skosztowac wszystkiego i wydac "pozwolenie" na skosztowanie dla reszty. No,no !!! Ewik,nie widze ognicha bez Twojego pieczywka i maselka czosnkowego!!!
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Sonor, ja nie miałam odwagi o ten przepyszny chlebek Ewikowy zapytać
regwit Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Witam A czy zupełnie "NOWY", choć starszy wiekiem może tez zajżeć? Oczywiście na 2oo. W
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Kolego, dawaj śmiało! Wiesz gdzie jest zbiórka.
Klubowicze PIN Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Staram się, staram bo ominąć zkończenie tak udanego sezonu to wtopa by była. Może chociaż na kilka min się uda .
Larwa Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 My ze Sławkiem też się wybieramy, już jesteśmy w dokach startowych
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 Po wczorajszej repecie prochów temperaturka spadła, jak się nie pogorszy to na kfilkę jednak wpadnę. Nie jestem w stanie opuścić takiego spotkania.
Klubowicze pgizi Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Gizińszczaki wylądowały cało i szczęśliwie. Ewa trochę zmarzła... Dzięki dla całej Braci za miłe popołudnie, pogaduchy, itp. Zimne Doły mają swoją atmosferkę. Duża grupa jeszcze się gości, więc miłej zabawy. Króciutki filmik będzie kiedyś, dam cynk.
Administrator xmarcinx Opublikowano 10 Listopada 2013 Administrator Opublikowano 10 Listopada 2013 Bardzo się cieszę, że zobaczyłem znajome twarze. Mogłem być tylko chwilę, ale lepsze to niż nic. Nie wiem komu dziękować za wyborne piwo kaszubskie, które właśnie popijam - zabrałem ze stołu aby w domu posmakować. Wracając, na tej leśnej drodze, o mały włos nie zaliczył bym gleby, już się widziałem w poziomie. W efekcie po wyjechaniu na asfalt od razu pojechałem do myjni, która jest nieopodal, aby zmyć masę błota z motocykla. Uściski.
regwit Opublikowano 10 Listopada 2013 Opublikowano 10 Listopada 2013 Ja też juz w domu. Było super. Dzięki za miłe przyjęcie. Uściski. W
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 Cormoran wylądował. Jak zawsze atmosfera zajefajne. Szkoda ze nie mogłem walnąć garnucha :-(. Po powrocie skutem do domku stwierdziłem że jeszcze na parę minut przyjadę autem i w efekcie zostałem do końca. Super spędzony dzień i wieczór. Oby takich imprez więcej
Klubowicze sonor Opublikowano 10 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2013 Smaczengo Marcin Piwo dostalem od JarkaPL na Mierzei i dzisiaj wrocilo do mnie od Woytkapo szukalem i sie nie doszukalem... juz wiem gdzie sie zabralo
Sympatycy orzeł Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 My tez juz w domku. Dziekujemy za mile spedzony czas.No to sponsor sie napileś!
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 10 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2013 Strażaki ugasiły ogień do końca (się sam ugasił ) Fajnie było , śmiesznie do samego końca Dziękuje naszym Paniom za to że mogliśmy przyjechać na tak zacną imprezę heheheh Uważam ognisko za udane ... znaczy się jak zawsze na zakończenie sezonu (oj się działo) Frekwencja nie powiem dopisała a i pogoda nam dopisała Pozdrawiamy serdecznie wszystkich obecnych jak i nie obecnych i do zobaczyska Strażak&Patrycja
Rekomendowane odpowiedzi