Klubowicze pgizi Opublikowano 6 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Wraz z Pierwszą Żoną będziemy na 96,7%. Pewnie na LUKOIL'u
Sympatycy Cormoran Opublikowano 6 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2013 Patrząc na pogodynkę bo ja zawsze z tym wyskakuję hehe powinno być OK. http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1 i jak na razie pokazuje że tylkow niedzielę W takim wypadku Cormoran i Romcia też sie meldują na 90 % PS Yyyy jedzie ktoś samochodem ? przez Piaseczno ?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 No chłopaki jak ma być Nas tylko trzech z Naszymi kobitkami to ja nie wiem czy jest sens No i pogoda zapowiada się nie za Ciekawie http://www.weatheronline.pl/Polska/Warszawa.htm jak na niedzielę No nic ale czekam, może się coś wyklaruje.
Klubowicze Domel Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Robson spokojnie, myślę że kluczowa będzie tu pogada a ta jak widzisz zmienia sie dynamicznie. Zobaczymy jak sie sytucja pogodowa wyklaruje i tak też pewnie wiekszość kalkuluje. Bądźmy dobrej myśli, co by tylko nie padało bo rozgrzać sie to damy radę !piwko
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Domel ... zawsze można posiedzieć w 22 i coś mlasnąć , nie powiem całkiem fajny lokal a i piwo mają dobre Ale to jak nie wypali ognisko i pogoda splata figla
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Strażaku, co to za lokal "22"?
Klubowicze Domel Opublikowano 7 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Domel ... zawsze można posiedzieć w 22 i coś mlasnąć , nie powiem całkiem fajny lokal a i piwo mają dobre Ale to jak nie wypali ognisko i pogoda splata figla No jest to wyjście, można powtórzyć..., tylko nie wiem czy właściciel pozwoli ogień rozpalić, alee...
Klubowicze sonor Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Ja sie pisze a jak z pogodą,to sie wyklaruje...
Klubowicze .maniek Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Bedzięmy i my. Do zobaczenia
Klubowicze pgizi Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 A mnie dalej zżera ciekawość co to za lokal...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Po dzisiejszym spocie dużo ludzi zadeklarowało swoją obecność. Wiec będzie dobrze. Pogoda sie też klaruje. Domel.... jeszcze tylko jak tam z drewnem na ognisko ?
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 7 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 7 Listopada 2013 Paweł...22 taki fajny klub na Ursynowie
Klubowicze Aga Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 No jest to wyjście, można powtórzyć..., tylko nie wiem czy właściciel pozwoli ogień rozpalić, alee... Widziałam się dziś z właścicielem 22- zaprasza a i z ogniem coś pomyśli
Klubowicze Piootr Opublikowano 7 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 7 Listopada 2013 Paweł...22 taki fajny klub na Ursynowie Gdzie na Ursynowie ? I jeszcze ognisko mozna tam wykonać?
Sympatycy Jaco Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 My z Anulką też wpadniemy, oczywiście jak możemy.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Wszyscy mogą, gotować, smażyć, wypiekać, szykować zakąski na niedziele proszę :-) bo pogoda będzie ładna.
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2013 Cormoran, Ewa pyta co Ty będziesz piekł, gotował, itd? Żeby się nie dublowało.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2013 Ja, co zrobię ? Krupnik 0,75
Klubowicze pgizi Opublikowano 8 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2013 To dodaj żelatyny żeby się łatwiej... jadło.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2013 Sorki wszystkich ale nas jutro nie będzie. Rozłożyło mnie i syna Czarka. Temperatura i takie tam.
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Cormoran i co my teraz będziemy jedli jak krupniku z żelatyną nie będzie W takim razie przyjedziemy do Ciebie Oczywiście my jutro się stawiamy na umówionym miejscu czyli Lukoil 11.45. Cormorany wracajcie szybko do zdrowia, do zobaczenia w czwartek w C66.
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Ok, w takim razie do jutra..., a z sąsiadami sobie inaczej pogadam
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Zjednoczeni w Burgmanii! Rozumiem, że nie odpuszczamy ogniska (puki co). Co prawda niektórzy odpadają (współczuję) a i moja Pierwsza coś zaczyna się łamać, ale ja tam zamierzam przybyć na STATOIL o 11.45 na !scooter do czego i Was zachęcam. Trzeba godnie zamknąć ten i tak długi sezon. No chyba że aura w dn. jutrzejszym będzie naprawdę niesprzyjająca.
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 Ja przyjade 2oo 11.45 na Lukoil Do zobaczyska!!!
Klubowicze .maniek Opublikowano 9 Listopada 2013 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2013 pgizi chyba ci się coś pomyliło z tą stacją.Zbiórka jest na lukoilu.
Rekomendowane odpowiedzi