Radi23 Opublikowano 18 Listopada 2012 Opublikowano 18 Listopada 2012 My też meldujemy przybycie do domu. Dzięki za kolejne miłe spotkanko. Faktycznie nasze palenisko tliło się jako jedyne ale atmosfera niesamowita. Aga, Jachu i Domel dzięki za dotrzymanie towarzystwa w ciemnościach. I do zabaczenie na następnym ognisku.
Klubowicze Piootr Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Brawa dla twardzieli ogniskowych. Druga niedziela z rzędu. Może spoty przeniesiemy na niedzielę przy ognisku ;-)
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 18 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2012 Chwila wolnego w pracy więc pisze Dziękujemy wszystkim za mile spotkanie , kiełbaska smaczna towarzystwo jak zawsze suuuper ale praca nie pozwoliła zostać dłużej "Miałczyk więcej dymu w prawo w lewo..... " a strażak miał wszystko na oku Pozdrawiamy wszystkich serdecznie i co .... i do następnego spotkania Robert&Patrycja
Sympatycy Cormoran Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 24 Kwietnia 2013 A może w ten Weekend zrobimy jakieś ognicho u nas pod Piasecznem ? Znaczy tam gdzie ostatnio. Przecież było tak sympatycznie na zakończenie sezonu to może powtórzymy na początku ?
Klubowicze sonor Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 24 Kwietnia 2013 Ja jestem "za'',ale free jestem w pelni w niedziele...
T0MEK Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Opublikowano 25 Kwietnia 2013 Ja też "ZA" - tylko kiedy? Jakieś głosowanie? (Ja preferuję niedzielę).
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 jak tak powoli się będziemy deklarować to nie zdążymy drewna uzbierać
Klubowicze sonor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zarzuciles temat,to organizuj Ja chetnie pomoge Ci Roberto
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Czemu nie jestem za tylko jak już to ja 400 bo przyjadę z dzieciakami A w ogóle niech nasz mag pogodowy Roberto zamówi pogodę A i jeszcze godz. proszę ustalić
Klubowicze sonor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No i sie nareszcie dzieje... Panie "Kret" Roberto,poprosimy o prognoze pogody...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Ja nic nie organizuje. Tylko dalem propozycje. I chęcią przyjadę. Ale widzę że malo nas.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Roberto nie idź tą droga bądź naszym kaowcem całego zamieszania hehe:) Oooo tam damy rade , się drzewo do lasu zawiezie i się zrobi ognisko Chyba że będzie kuklusz i grado bicie A jak nie to do Powsina pojedziemy... yyy rowerem na kiełbalarke z grilla Sezon rowerowy też już czas zacząć
Klubowicze sonor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Robert Cormoran,naszym kaowcem musi byc...!!! Nie zbaczaj na zla droge przyjacielu... Łącz ludzi...!!!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Zobaczymy jaka pogoda będzie, pojechać zawsze można i spalić parę gałązek. A na rowerki też myknę jak będzie trzeba.
Klubowicze pgizi Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 No to jest, czy nie jest to ognisko? I kiedy?
Klubowicze sonor Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Klubowicze Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Jeśli będzie aura dopisywala,to w Nd robimy spotkanie w zimnych dolach. Niech kazdy kto moze wrzuci trochę drewna do kuferka i kielbe sie zrobi... Godzinę proponuje okolo 12.00
T0MEK Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Opublikowano 26 Kwietnia 2013 Rezerwuję kalendarz Sprawdziłem pogodę - niestety chyba jutro będzie mokro. Ale będę śledził ten wątek od rana i jakby się grupa zbierała to też będę. tak sobie pomyślałem ... muszę kupić przenośnego grill-a o wielkości i kształcie pozwalającym na zapakowanie go do kufra. Ew. grill z mocowaniem zamiast kufra... Ktoś może coś takiego wykonać? W ostateczności jak będzie mokro ale, będą chętni to mogę zabrać dużego grilla i przyjechać 4oo.
HubPatio Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Witam .Dobrym Miejscem na Ognisko jest ( Polana piknikowa "Zimne Doły" ) koło PIASECZNA , Jest na miejscu chrust na ogien i wiecej Atrakcji http://stad.com/index.php?maptype=hybrid&zoomlevel=17&lat=52.040006&lon=21.041452 http://www.panoramio.com/photo/6696146
T0MEK Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Hmmm..... Przeczytaj / doczytaj proszę o czym piszemy w tym wątku a nie wyskakujesz jak Filip z konopii. Miejsce jest już ustalone i nie da się zmienić Naszego na Twoje. Jak doczytasz to zrozumiesz .... Nie chce misie tłumaczyć.
HubPatio Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Siema Tomek . No Cóż Każdemu zdarza się popełnić Gafę Nawet Najlepszym (hah) Sorry...
kmodzele Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Opublikowano 27 Kwietnia 2013 Czyli w połednie? Ja pracuję, mógłbym dobić ok 17-tej. Będzie za późno, no nie?
Sympatycy Cormoran Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Gafa gafą ale pogoda do dupy :-(
T0MEK Opublikowano 28 Kwietnia 2013 Opublikowano 28 Kwietnia 2013 HubPatio znowu coś do mnie pije... Nawet Najlepszym zdarzają sie gafy.... I po co On mi to wypomina..... Dokładnie koło 17:00 ma przestać padać, więc 17-ta ma sens. Tylko mokro będzie. Ogniska się raczej nie da rozpalić. Możemy się spotkać z termosami na kawie Co wy na to? PS.: Hmmm... Sprawdziłem pogodę powtórnie ... W Lesznowoli pada z przerwami do 17:00 ale w Piasecznie już koło 11:00 ma przestać. U mnie się sprawdza raczej ta z Lesznowoli. Zalesia na ICM-ie nie ma (www.meteo.pl), a dokładnych koordynatów GPS nie znam (i nie chce mi sie szukać). W każdym razie ICM zwykle podaje bardzo dokładną pogodę. Piaseczna nie lubię sprawdzać, bo tam jest zawsze jakaś inna (zauważyliscie to może?). Ja od kilku lat obserwuję jak chmury tam zawracają (akurat mam niedaleko i widzę pogodę nad Piasecznem od strony zachodniej). HubPatio: pasuje ci 17:00?, wiesz może jaka pogoda będzie w tym Twoim miejscu (ale tak na 99%, bo mniejsza dokładność nic nam nie da). PS.: Nikt się nie odzywa... Ja jadę na 17:00. Zobaczę jak teren wygląda, rozprostuję kości i przybrudzę skuter trochę. Raport z miejsca: jest sucho, co mnie trochę dziwi. Ze 3 ogniska, 5 samochodów, kilku rowerzystów. Jeszcze nie jest za późno na ognisko... Warunki są. Sam się zdziwiłem. Zasięg jak widać też jest ?
Klubowicze Domel Opublikowano 6 Listopada 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 6 Listopada 2013 Siemanko, myślę że należałoby odgrzać temat ogniskowy a głównie po to by spotkać się i coś nie coś przypichcić i ...... Miejsce proponuję to samo czyli: http://www.piaseczno...dc0fb6a0d50.htm czas: niedziela 10 listopada 2013. godz. 12.00. Proponuję wyznaczyć jako godzinę rozpoczęcia spotkania w samo południe, będzie czas na pogaduchy i żeby coś przegryźć. Każdy bierze to co lubi – kiełbę, ziemniaki czy co tam komu przyjdzie do głowy i jazda. Miejsce jest fajne, można brać małolatów, będą mieli gdzie się bawić, parking pod nosem, duża wiata, więc nawet jak będzie biometr nie korzystny to damy radę, ale z prognoz wynika, że ma być jeszcze pogodnie. Acha, jakby ktoś potrzebował pomocy w dotarciu to proponuje punkt zbiorczy na stacji paliw LUKOIL Puławska/Energetyczna o 11.45. Pozdrawiam i zapraszam wszystkich.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 6 Listopada 2013 Sympatycy Opublikowano 6 Listopada 2013 Jest to jakaś myśl ,skoro zamówiłeś pogodę bez deszczową jestem za Wstępnie melduje się z Patrycją i zobaczymy jak się rozwinie temat
Rekomendowane odpowiedzi