Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2012 Krzychu, Aga, i inni damy radę Myślałem o tych co chcieli by sobie cuś łyknąć . co by mogli sobie w niedzielę odsapnąć po imprezie. Ale generalnie nie widzę przeciw wskazań jeśli chodzi o niedzielę. Poproszę więc o sygnały jak wolicie SOBOTA czy NIEDZIELA ? Dopasujemy się do większości i już. I temperatura w niedzielę ma być wyższa ( troszkę ) http://www.weatheronline.pl/Polska/Warszawa.htm
Klubowicze PIN Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 No dobra, to ja przyjade w sobotę, zajmę wiate i poczekam na was do niedzieli
Gość Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 W niedzielę to ja mam inne ognisko. W Londynie, zresztą.
Klubowicze sonor Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 To Ja przyjade do Ciebie,co by dotrzymac Ci towarzystwa bracie... posiedzimy przy ognisku,pogadamy...
Klubowicze Domel Opublikowano 15 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 Wszystkie okoliczności zmuszają mnie do skłonienia sie jednak ku niedzieli - może być w Londynie
T0MEK Opublikowano 15 Listopada 2012 Opublikowano 15 Listopada 2012 Sobotę preferuje. (Ognisko w Londynie odpada - nie dam rady dojechać ).
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2012 No to tera to zgłupiałem nie wiem co robić i kiedy przyjechać. PS może chłopaki mają racę na dwa dni hehe
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 Tak było. Relacja w skrócie; https://lh4.googleus...nisko.jpg?gl=PL
Administrator xmarcinx Opublikowano 15 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 15 Listopada 2012 C:\Users\krzytro\Pictures\Picasa\Kolaże\2012-11-12 Ognisko.jpg Dlaczego to nie działa? Przecież powinno!
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 teraz działa tylko jakieś małe https://picasaweb.google.com/lh/photo/v0cmr9b9Zl3iZuusT_PjAZhfgGq9kR-Unu_vfR96W5U?feat=directlink
Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2012 OK więc tak: Po dzisiejszym zgromadzeniu w C66 ustalono że ponad 80 % woli i może być na ognisku w niedzielę. Niektórzy w sobotę pracują lub mają imprezy rodzinne więc nie mogą i to jest ta większość. Ustalamy więc ostatecznie że ognisko odbędzie w niedzielę w tym samym miejscu co w zeszłą niedzielę czyli Żabieniec. Jeśli ktoś sobie życzy spotykamy się na statcj Lukoil przy Decathlonie w Piasecznie ul. Puławska o godzinie 11.45. ruszamy o 12.00. PS Prowiant i napoje zabieramy co kto chce
przemas Opublikowano 16 Listopada 2012 Opublikowano 16 Listopada 2012 No to ja znowu nie dam rady... W niedzielę lecę trochę za Flymanem a potem odbijam daleko na południe... Miłej zabawy!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 16 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2012 W takim razie, żegnajcie. I kto nam będzie śpiewał sprośne piosenki.
Klubowicze Jack Opublikowano 16 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 16 Listopada 2012 Eeeej! A w ogóle będzie ktoś, co będzie "mógł". Czy nie będzie? Bo jak nie będzie, to co...? Ja sam będę...? Proszę o info, kto będzie mógł, bo jak nikt nie będzie, to ja też nie będę. No! Chyba jasno się wyraziłem... Edit Koleeedzy, qurde! Przez ponad 2 godziny zero odzewu Edit2 Nie, to nie Jadę wypełniać swoje rodzicielskie obowiązki. Bawcie się dobrze i grzecznie.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2012 Jest Po wyżej 5 stopni. Jadę Dziś ?
Klubowicze Domel Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 No to bedziemy.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 18 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja już zjechałem na bazę. Na ognicho w końcu pojechałem motorkiem, była nas całkiem sporo, kiełba była super i ogóreczki również, pogoda nam dopisała. Dzięki za miły dzień. Zawsze to spędzony na świeżym powietrzu a nie w murach Do następnego. PS Jak ma ktoś jakieś fotki to poprosimy.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Też już chwilę jestem w domciu. Wszystkim obecnym bardzo dziękuję za miłe popołudnie. Fotek nie mam, filmik (krótki!) się robi.
Klubowicze PIN Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Dojechałem, z młodym odbębniłem za wychodne i teraz dziękuje za fajne 180 min spedzone w doborowym towrzystwie. Serio serio, fajnie było zobaczyć wasze mordki uciekaj młody uciekaj ))))
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! Zgodnie w wcześniejszą zapowiedzią publikuję zapis video z dzisiejszego ogniska:
Klubowicze Jack Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Roberto, pewnie, że ciepło było. Ja wczoraj śmignąłem skuterem na Ostrołękę. Na ognisku siwy dym, ale widzę, że wszyscy się bawili grzecznie. Tylko nie wiem, czemu na filmie Paweł dał motyw muzyczny z Seksmisji...
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Dobrze, że mieliście Strażaka ze sobą bo nadymiliście okrutnie. Niestety nie mogliśmy się dzisiaj wyrwać z domku.
Klubowicze Domel Opublikowano 18 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 Ja, Aga i Jachu meldujemy powrót do domku po wypalenie z Radim drzewa z całej okolicy. Nasze ognisko wygasło ostatnie już po zapadnięciu zmroku. Dzięki wszystkim za miłe spotkanie i mam nadzieje że nie było ono ostatnim w tym miejscu. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Listopada 2012 ..Tylko nie wiem, czemu na filmie Paweł dał motyw muzyczny z Seksmisji... Oj, nie ma tu żadnego podtekstu. Po prostu, pasował mi temat ucieczki jak Roberto wystartował a potem to już poszło dalej. Poza tym to takie wpadające w ucho kawałki...
Rekomendowane odpowiedzi