Klubowicze sonor Opublikowano 12 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2012 Ja juz stanowcze "ZA" mowie,zeby zrobic powtorke w sb
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 12 Listopada 2012 Jak się okazało, nie pobłądziłem, tylko jechałem i dojechałem tą drogą, którą sobie zaplanowałem. Dobrze, że nie zawróciłem tak, jak Mariusz mi podpowiedział. Przez las do asfaltu to z obydwu stron było chyba tak samo daleko, a z miejsca spotkania z Mariuszem sporo nadłożyłbym drogi asfaltem. ... ale jechałbyś chyba lepszą (asfalt vs nieutwardzona) drogą Ja bazowałem na szlaku, którym prowadził nas o 12stej Domel... a jak domniemam, jako lokalny autokton , zna te tereny najlepiej. Ty już byłeś za tym skrętem dlatego sugerowałem nawrotkę. Najważniejsze, że dojechałeś szczęśliwie na miejsce.
Klubowicze sonor Opublikowano 12 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2012 ...i nie dyskutuj jak i nie sprzeczaj sie z Ojcem Dyrektorem!!!
Klubowicze Domel Opublikowano 12 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2012 Ok, ognicho uważam za jak najbardziej udane, mimo że z samym ogniem było różnie ale nie zmiejszało to temeratury naszego spotkania. Jak zwykle frekwencja burgmaniaków dopisała a jak wynika z relacji Worlana przedział wiekowym !jump był ogromny. Myślę, że to spotkanie należy powtórzyć by dać szanse tym, którzy z różnych wzgledów nie mogli być z nami no a tym którzy byli a nie "mogli" - teraz mogli (trochę zamotałem ale Ci co mają załapać to załapią). Termin 17 listopada jest realny - jestem ZA. Jeszcze raz dzięki wszystkim za życzenia i "sto lat" a tym którzy brali udział w "spisku" mówię - zemsta będzie słodka (Roberto - i Ty przeciwko mnie). Podziękowania dla wszystkich, którzy pomogli w zorganizowaniu spotkani,a dzięki dla Roberto za muzę i wszelką pomoc, Radi dzieki za wsparcie. Nic dodać, nic ująć - tak sie bawi Burgmania.
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 12 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2012 Strażaki dziękują za super ognisko i doborowe towarzystwo,śmiechu co niemiara jak zwykle.Ognisko zaliczamy do udanych. Domel jeszcze raz życzymy 100 lat Robert&Patrycja
Klubowicze pgizi Opublikowano 12 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! "Pan z TV" pragnie przedstawić, tym którzy nie byli obecni i przypomnieć obecnym na ognisku, jego skrót filmowy:
Sympatycy Cormoran Opublikowano 12 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Listopada 2012 Filmik OK. Ale ja tam na drugim planie widziałem jeszcze innych fotografów . Poprosimy o zdjęcia
Klubowicze PIN Opublikowano 12 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 12 Listopada 2012 Dopiero dzisiaj i bardzo za to przepraszam ale bardzo dziękuje za przemiły niedzielny wypad na łono natury. Kolejny raz potwierdziła się zasada, że zwami to można konie kraść. Domel, gratki za organizacje a wam kochane ludziska za klimat. FOTO
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2012 To może powoli wpisujmy się kto by chciał się spotkać w tę sobotę w tym samym miejscu na ognisko, będzie więcej czasu na decyzję. Chyba że są jakieś inne propozycje jeśli chodzi o miejsce ale uważam że tu było spoko
Klubowicze pgizi Opublikowano 13 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2012 No to wstępnie się zapisuję. Tym razem solo.
Klubowicze Domel Opublikowano 13 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2012 I ja będę
Klubowicze Aga Opublikowano 13 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2012 A ja, ja wstawię kilka fotek z poprzedniego spotkania Iiiiiii bardzo podziękuję moim pomocnikom za przygotowanie niespodzianki z tortem . Jachu - że się nie wygadał, Roberto i Cezar - że biegali w sobotę po sklepie: ) - dziękuję Panowie. Oczywiście podziękowania dla Wszystkich obecnych za odśpiewanie "Sto lat" za fantastyczną atmosferę i mile spędzone popołudnie. https://picasaweb.google.com/102960917601628318416/Ognicho?authkey=Gv1sRgCIe4paKxgfa39gE#
Sympatycy Cormoran Opublikowano 13 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 13 Listopada 2012 Aga cieszę się że mogliśmy pomóc i polecamy się na przyszłość A jak panowie którzy w zeszłym tygodniu wnioskowali o zrobienie ogniska w ten weekend ? Zobaczymy się ?
Klubowicze Jack Opublikowano 13 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 13 Listopada 2012 Żebym znowu nie zaliczał się do tych, co byli, a "nie mogli", to bym potrzebował jakiś transport od stacji Metra (obojętnie której) na miejsce zdarzenia, i z powrotem. Ktoś może pomoże...?
T0MEK Opublikowano 13 Listopada 2012 Opublikowano 13 Listopada 2012 Mea, culpa, dzieciaki mi się pochorowały a po odstawieniu skutera do Lublina (cały dzień się zszedł) żona była bardzo nieszczęśliwa, że na kolejny dzień chcę zniknąć, tak więc przepraszam za nieobecność i obiecuję poprawę w przyszłą niedzielę.
Gość Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Skoro sobota, to jeśli nikomu to nie przeszkadza, to chętnie podjadę. Składu własnej ekipy jeszcze nie znam.
T0MEK Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Sobota jeszcze lepsza niż niedziela
Klubowicze Aga Opublikowano 14 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2012 I ja będę Coś mi się wydaję, że za szybko to oznajmiłeś ..... trzeba było najpierw zapytać pierworodnego jakie ma plany
PJS Opublikowano 14 Listopada 2012 Opublikowano 14 Listopada 2012 Cześć ... Znalazłem chwile czasu więc dokładam i swoje trzy grosze http://paryska.warszawa.pl/main.php?g2_itemId=24821 Pozdrawiam .. PJS
Klubowicze PIN Opublikowano 14 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2012 Postaram się być i tym razem na Babci
Klubowicze sonor Opublikowano 14 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 14 Listopada 2012 Jak Ty braciszku na babci,to Ja przyjade na Piaggiolinie...
Sympatycy Worlan Opublikowano 15 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 15 Listopada 2012 .......to Ja przyjade na Piaggiolinie... Ciekawe, bardzo ciekawe. Jeszcze nie widziałem, żeby skuter mógł jechać bez wariatora.
Klubowicze krzytro Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja niestety pracuję w sobotę i znowu nic z tego
Klubowicze Aga Opublikowano 15 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 15 Listopada 2012 Ja niestety pracuję w sobotę i znowu nic z tego Może jednak zrobić to spotkanie w niedzielę, my w sobotę też nie możemy
Rekomendowane odpowiedzi