Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 A to Krzytro łobuziak tak mnie w błąd wprowadzić.
Klubowicze krzytro Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 A to Krzytro łobuziak tak mnie w błąd wprowadzić.
Klubowicze sonor Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 A co taki zdziwiony?? aaaaaaaaa??
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2012 Proszę pozabierać ze sobą urządzenia (telefony itp.) z których będzie można zapodać muzyczkę przez głośniki Bluetooth. Ja tam jakąś muzę w telefonie mam ale to jest raczej takie " łubu dubu " co nie każdy lubi.
Klubowicze Jack Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Ho, ho! Widzę, że Roberto zamierza tańce uskuteczniać... Na taką imprezę to zamiast przyjeżdżać skuterem wolałbym, żeby mnie ktoś przywiózł, a potem... potem... odwiózł Żartowałem. Przyjadę !scooter
Sympatycy Cormoran Opublikowano 9 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2012 Nie chcę krakać ale weekend zapowiada się obiecująco . I jeśli chodzi o atrakcje i jeśli chodzi o pogodę o niedzielę chodzi w szczególności : http://www.weatheron...ka/Warszawa.htm
Sympatycy Miętus Opublikowano 9 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Listopada 2012 Pozostaje mi tylko Wszystkim uczestnikom imprezki o kryptonimie " Ognisko " życzyć udanej zabawy i dużo słoneczka. Ja tym razem duchem będę z Wami a ciałem na imprezie rodzinnej z której wykręcić się nie da . Czekam niecierpliwie na fotki
T0MEK Opublikowano 9 Listopada 2012 Opublikowano 9 Listopada 2012 U mnie się już potwierdziło że 4oo - jutro rano (10:00) lecę do Lublina skuterem - oddać cacko do serwisu. Na najbliższe 2 tyg zostaną 4 kółka. Może ktoś ma ochotę dołączyć?
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2012 Coś się nie mogę "wstrzelić" w imprezki Burgmanijne. Ja niestety nie dam rady być fizycznie, ale postaram się godnie reprezentować Burgmanię podczas XIV Biegu Niepodległości. Start 11.11.12 godz. 11:11.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Listopada 2012 No, pogodę mamy jak na zamówienie: http://www.weatheron...ka/Warszawa.htm Będzie super towarzycho, zajefajna muza, smaczne kiełubachy i jak zawsze kupa śmiechu. Nie wiem czy dzisiaj usnę bo się doczekać nie mogę
Klubowicze Ewik Opublikowano 10 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 10 Listopada 2012 Też nie mogę się doczekać Chlebek gotowy do wypieczenia rano aby jeszcze ciepły dojechał, masełko czoskowe zrobione czyli wszystko gotowe
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2012 Mój chlebek i masełko Mniam ,Mniam Do zobaczenia na Stacji LUKOIL Puławska/Energetyczna o 11.45. przy Decathlonie. ( dla przypomnienia )
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2012 O! Roberto też upiekł chlebek. Pysznie będzie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2012 No dobra, ide do garazu zobaczyc czy bede mial komunikacje z moim youngtimerem
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2012 Może i ja wpadnę na parę chwil, ale 4oo .
Klubowicze sonor Opublikowano 11 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2012 Ja bede z moim latoroslem
Klubowicze pgizi Opublikowano 11 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2012 Gizińszczaki meldują sie w domku, cali, zdrowi i z mega bananem na facjatach! To było ekstra! Domel, jeszcze raz 100 lat! I Wszystkim uczestnikom wielkie dzięki! Zaraz zabieram się za filmik.
Sympatycy Worlan Opublikowano 11 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2012 Miało być ognisko kończące sezon, a tu impreza z okazji jubileuszu Domela z tortem i ostro zakrapiana..... Było jak zwykle miło i śmiesznie. Dzięki za spotkanie. Była muza Powitania po latach... Było też ognisko Spóźnialscy... Był Pan z TV I dzieciaczki były I pieczenie kiełbasek było Gaduły też były Wystrzałowe szampany A tu mistrzostwo świata, Roberto lać to Ty potrafisz..... Miejscówka rewelacja, musimy to koniecznie powtórzyć Zapomniałem, skutery też były Tu reszta fotek: NADUŚ (kurcze, kiedyś Kisiel mi tłumaczył jak zastąpić link opisem, ale zapomniałem ) Dzięki Orzechu
Sympatycy orzech Opublikowano 11 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2012 (kurcze, kiedyś Kisiel mi tłumaczył jak zastąpić link opisem, ale zapomniałem ) Piszesz tekst, zaznaczasz i linkujesz. Fajne zdjęcia!!!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2012 My również dotarliśmy do domciu, uważam że impreza w plenerze pierwsza klasa , pogoda nam dopisała , zajeb..... towarzystwo również , było także po garnuchu i po kiełbie. Jedzenie fantastyczne. Domel jeszcze raz 100 lat. Mam nadzieję że nie było to nasze ostatnie ognisko w tym roku. PS Worlan fotki oczywiście pierwsza klasa
Klubowicze sonor Opublikowano 11 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2012 Impreza jak zawsze rewelacyjna,bo i towarzystwo rewelacyjne!!! Fotki Grzesiu ,szacun... Licze na powtorke jak najszybciej. PS. Domelku!!! 100LAT!!! Zdrowka przede wszystkim!!!
Radi23 Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 My też już w domku. Trochę nam się zeszło ale co tam. Dzięki za miłe spotkanko. Do następnego razu. !OK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 11 Listopada 2012 Administrator Opublikowano 11 Listopada 2012 Dzięki za miłe spotkanko Ognicho, kiełba, towarzystwo i pogoda były najwyższych lotów Poza tym miałem okazję, żeby wyjechać skutem ... pogoda do jazdy była wręcz wymarzona W drodze do Konstancina dorwałem Jacka na Silverze, który pobłądził. Szybka wymiana zdań "w ruchu" i pognałem dalej. Łącznie w dniu dzisiejszym nakręcone 160 km. Powrót w nocy ... i co ciekawe- nawet swetra nie dołożyłem Dzień super Raz jeszcze 100 lat dla Domela
Gość woytekpo Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 I ja chciałem podziękować za miło spedzony czas w miłym towarzystwie. Córka również zadowolona jest z wypadu. Oczywiście również życzę 100 LAT solenizantowi. Pozdrawiam Wojtek ten juz "po"
Klubowicze Jack Opublikowano 11 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Listopada 2012 W drodze do Konstancina dorwałem Jacka na Silverze, który pobłądził. Szybka wymiana zdań "w ruchu" i pognałem dalej. Jak się okazało, nie pobłądziłem, tylko jechałem i dojechałem tą drogą, którą sobie zaplanowałem. Dobrze, że nie zawróciłem tak, jak Mariusz mi podpowiedział. Przez las do asfaltu to z obydwu stron było chyba tak samo daleko, a z miejsca spotkania z Mariuszem sporo nadłożyłbym drogi asfaltem. Ja dziś z Ostrołęki na Zimne Doły i z powrotem na Tarchomin, to ponad 200 km zrobiłem na 2oo Jak dojechałem na ognisko, to już znaczna część towarzystwa się zmyła. Jeszcze raz cichutkie! 100 lat dla Domela. ...To co, za tydzień w sobotę...?
Rekomendowane odpowiedzi