Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Klubowicze
Opublikowano

A to Krzytro łobuziak tak mnie w błąd wprowadzić. :clapping:

• Odpowiedzi 235
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Cormoran

40

• pgizi

30

• sonor

23

• Domel

18

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

A to Krzytro łobuziak tak mnie w błąd wprowadzić. :clapping:

:clapping:

• Klubowicze
Opublikowano

:clapping:

A co taki zdziwiony?? aaaaaaaaa?? :clapping:

• Sympatycy
Opublikowano

Proszę pozabierać ze sobą urządzenia (telefony itp.) z których będzie można zapodać muzyczkę :clapping: przez głośniki Bluetooth.

Ja tam jakąś muzę w telefonie mam ale to jest raczej takie " łubu dubu " :clapping: co nie każdy lubi.

• Klubowicze
Opublikowano

Ho, ho! Widzę, że Roberto zamierza tańce uskuteczniać... Na taką imprezę to zamiast przyjeżdżać skuterem wolałbym, żeby mnie ktoś przywiózł, a potem... potem... odwiózł :)

Żartowałem. Przyjadę !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Nie chcę krakać ale weekend zapowiada się obiecująco :) .

I jeśli chodzi o atrakcje i jeśli chodzi o pogodę :wink1: o niedzielę chodzi w szczególności :

http://www.weatheron...ka/Warszawa.htm

• Sympatycy
Opublikowano

Pozostaje mi tylko Wszystkim uczestnikom imprezki o kryptonimie " Ognisko " życzyć udanej zabawy i dużo słoneczka.

Ja tym razem duchem będę z Wami a ciałem na imprezie rodzinnej z której wykręcić się nie da :wink1: .

Czekam niecierpliwie na fotki :)

Opublikowano

U mnie się już potwierdziło że 4oo - jutro rano (10:00) lecę do Lublina skuterem - oddać cacko do serwisu. Na najbliższe 2 tyg zostaną 4 kółka.

Może ktoś ma ochotę dołączyć?

• Klubowicze
Opublikowano

Coś się nie mogę "wstrzelić" w imprezki Burgmanijne. Ja niestety nie dam rady być fizycznie, ale postaram się godnie reprezentować Burgmanię podczas XIV Biegu Niepodległości. Start 11.11.12 godz. 11:11.

• Sympatycy
Opublikowano

No, pogodę mamy jak na zamówienie: http://www.weatheron...ka/Warszawa.htm

Będzie super towarzycho, zajefajna muza, smaczne kiełubachy i jak zawsze kupa śmiechu. :)

Nie wiem czy dzisiaj usnę bo się doczekać nie mogę ;)

• Klubowicze
Opublikowano

Też nie mogę się doczekać :)

Chlebek gotowy do wypieczenia rano aby jeszcze ciepły dojechał, masełko czoskowe zrobione czyli wszystko gotowe ;)

• Sympatycy
Opublikowano

Mój chlebek i masełko :chef: Mniam ,Mniam :lol1:

Do zobaczenia na Stacji LUKOIL Puławska/Energetyczna o 11.45. przy Decathlonie. ( dla przypomnienia )

• Klubowicze
Opublikowano

O! Roberto też upiekł chlebek. Pysznie będzie.

• Administrator
Opublikowano

No dobra, ide do garazu zobaczyc czy bede mial komunikacje z moim youngtimerem :chef:

• Sympatycy
Opublikowano

Może i ja wpadnę na parę chwil, ale 4oo :chef:.

• Klubowicze
Opublikowano

Ja bede z moim latoroslem :chef:

• Klubowicze
Opublikowano

Gizińszczaki meldują sie w domku, cali, zdrowi i z mega bananem na facjatach! To było ekstra!

Domel, jeszcze raz 100 lat! I Wszystkim uczestnikom wielkie dzięki!

Zaraz zabieram się za filmik.

• Sympatycy
Opublikowano

Miało być ognisko kończące sezon, a tu impreza z okazji jubileuszu Domela z tortem i ostro zakrapiana..... Było jak zwykle miło i śmiesznie. Dzięki za spotkanie.

Była muza

_MG_9332.JPG

Powitania po latach...

_MG_9333.JPG

Było też ognisko

_MG_9337.JPG

Spóźnialscy...

_MG_9338.JPG

Był Pan z TV :clapping:

IMG_9342.JPG

I dzieciaczki były :)

IMG_9344.JPG

_MG_9345.JPG

I pieczenie kiełbasek było

_MG_9349.JPG

_MG_9361.JPG

Gaduły też były

_MG_9353.JPG

_MG_9352.JPG

_MG_9354.JPG

Wystrzałowe szampany

_MG_9364.JPG

A tu mistrzostwo świata, Roberto lać to Ty potrafisz.....

_MG_9366.JPG

Miejscówka rewelacja, musimy to koniecznie powtórzyć :)

_MG_9357.JPG

Zapomniałem, skutery też były :)

_MG_9334.JPG

_MG_9335.JPG

_MG_9375.JPG

Tu reszta fotek: NADUŚ

(kurcze, kiedyś Kisiel mi tłumaczył jak zastąpić link opisem, ale zapomniałem :( ) Dzięki Orzechu :)

• Sympatycy
Opublikowano

(kurcze, kiedyś Kisiel mi tłumaczył jak zastąpić link opisem, ale zapomniałem :clapping: )

Piszesz tekst, zaznaczasz i linkujesz.

Fajne zdjęcia!!!

• Sympatycy
Opublikowano

My również dotarliśmy do domciu, uważam że impreza w plenerze pierwsza klasa :clapping: , pogoda nam dopisała , zajeb..... towarzystwo również :) , było także po garnuchu i po kiełbie. Jedzenie fantastyczne. Domel jeszcze raz 100 lat. Mam nadzieję że nie było to nasze ostatnie ognisko w tym roku.

PS

Worlan fotki oczywiście pierwsza klasa :)

• Klubowicze
Opublikowano

Impreza jak zawsze rewelacyjna,bo i towarzystwo rewelacyjne!!! :clapping: Fotki :) Grzesiu :) ,szacun... Licze na powtorke jak najszybciej. :)

PS. Domelku!!! 100LAT!!! Zdrowka przede wszystkim!!! :)

Opublikowano

My też już w domku. Trochę nam się zeszło ale co tam. Dzięki za miłe spotkanko. Do następnego razu. !OK :clapping:

• Administrator
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanko :)

Ognicho, kiełba, towarzystwo i pogoda były najwyższych lotów :(

Poza tym miałem okazję, żeby wyjechać skutem ... pogoda do jazdy była wręcz wymarzona :clapping:

W drodze do Konstancina dorwałem Jacka na Silverze, który pobłądził. Szybka wymiana zdań "w ruchu" i pognałem dalej.

Łącznie w dniu dzisiejszym nakręcone 160 km. Powrót w nocy ... i co ciekawe- nawet swetra nie dołożyłem :)

Dzień super :)

Raz jeszcze 100 lat dla Domela :)

Opublikowano

I ja chciałem podziękować za miło spedzony czas w miłym towarzystwie. Córka również zadowolona jest z wypadu.

Oczywiście również życzę 100 LAT solenizantowi.

Pozdrawiam

Wojtek ten juz "po" :)

• Klubowicze
Opublikowano

W drodze do Konstancina dorwałem Jacka na Silverze, który pobłądził. Szybka wymiana zdań "w ruchu" i pognałem dalej.

Jak się okazało, nie pobłądziłem, tylko jechałem i dojechałem tą drogą, którą sobie zaplanowałem. Dobrze, że nie zawróciłem tak, jak Mariusz mi podpowiedział. Przez las do asfaltu to z obydwu stron było chyba tak samo daleko, a z miejsca spotkania z Mariuszem sporo nadłożyłbym drogi asfaltem.

Ja dziś z Ostrołęki na Zimne Doły i z powrotem na Tarchomin, to ponad 200 km zrobiłem na 2oo :)

Jak dojechałem na ognisko, to już znaczna część towarzystwa się zmyła.

Jeszcze raz cichutkie! 100 lat dla Domela.

...To co, za tydzień w sobotę...? :)