Sympatycy Cormoran Opublikowano 15 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 15 Lutego 2014 Skromnie ale na bogato https://picasaweb.go...32/15Lutego2014 Edit Robi
Klubowicze valdi Opublikowano 15 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2014 Niestety, nie znaleziono strony.
Klubowicze pgizi Opublikowano 15 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 15 Lutego 2014 Strzałeczka! Wielki Organizatorze Cormoranie i wszyscy przybyli w ten piękny, lutowy dzionek do Zimnych Dołów, dziękuję za miłe towarzystwo, żarełko i całą atmosferę. Szczególne podziękowania dla Agnieszki za "ciasto" - pychota! A z masełkiem to już w ogóle..... no po prostu ambrozja! Fajnie było, ba jak zwykle musiało tak być. A dla tych co się zapowiadali a nie dotarli trzeba wymyślić jakiegoś karniaka. Za parę dni pewnie spłodzę jakąś (kolejną) etiudę filmową z naszego Zimowego Ogniska. p.s. Błotka było tylko tyle:
Rafi Opublikowano 15 Lutego 2014 Opublikowano 15 Lutego 2014 Ja pomimo, że to niemal obok mnie nie dotarłem... powody różne. Tak to czasem bywa. Żałuję i pozdrawiam Was serdecznie. Jedyne co mogłem zrobić to czym prędzej oddałem swój głos na skuter lutego na zdjęcie pgizi'ego. Zrobione po drodze jak widzę...;-D
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2014 Zjednoczeni w Burgmanii! Tym razem, dla potomnych, prezentuję krótką etiudę nt.: jak wyglądała jedna z ostatnich zim ze śniegiem. p.s.: Romka, dzięki za fotki!
Klubowicze PIN Opublikowano 16 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2014 No cóż szkoda.Cormoran kiedy następny termin?
Klubowicze Domel Opublikowano 16 Lutego 2014 Autor Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2014 Paweł, super robota i dzięki za podkład muzyczny
Sympatycy irasko Opublikowano 16 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 16 Lutego 2014 Paweł z przyjemnością się ogląda te Twoje etiudy. Dobra robota. Niestety obowiązki mnie zatrzymały wczoraj żeby być z Wami. Może następnym razem. Pozdrowienia dla wszystkich.
Klubowicze Piootr Opublikowano 16 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2014 Barawo Paweł, jak zawsze dobra robota.
Klubowicze pgizi Opublikowano 16 Lutego 2014 Klubowicze Opublikowano 16 Lutego 2014 Ach, spłonąłem rumieńcem... Ale miło, dziękuję.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 17 Lutego 2014 Sympatycy Opublikowano 17 Lutego 2014 A ja w kwestii technicznej. Młody zgubił rękawiczki - czarne z palcami jak u kościotrupa Władźka zrobiła mi straszne niemcy w domu. Przecież chyba lepiej, że przywiozłem młodego bez rękawiczek niż rękawiczki bez młodego ZNALAZŁ KTOŚ MOŻE?
Rekomendowane odpowiedzi