Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 Zapraszam do uczestnictwa w corocznej akcji Motomikołaje http://www.motomikolaje.pl/pl,AKT:14,aktualnosci.html
szamot Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 No to Ci co jada na Motomikołaje nie będą pić na spotkaniu opłatkowym :)
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 Damy rade spoko po śniadanku przyjedziemy do Bydzi i na imprezkę dla dzieciaczków
upiór Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 Z tego co doczytałem to motomikołaje są w sobotę niedzielę 24 i 25 listopada . Co prawda nie mam takiej mycki jak mikołaj ale mam plan się tam pokazać siedziałem cicho ale jak bez mycki się pokazać . Włodek napisz proszę co i jak czy w niedzielę też będę mile widziany na tak ZACNEJ imprezie i o której godzinie mam się pojawić . Co by parę groszy z sakiewki na ZACNY i SZCZYTNY cel wydać co by wesprzeć brać z Bydzi która takowe spotkanie organizuje i zebraną kasiorkę przekaże na szczytny cel .
szamot Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 finał i parada jest 9.12.12 a zbiórki w weekendy w centrach handlowych
upiór Opublikowano 4 Listopada 2012 Opublikowano 4 Listopada 2012 finał i parada jest 9.12.12 a zbiórki w weekendy w centrach handlowych 9,12,12 jak widzę na naszym kalendarzu to niedziela , co prawda jeszcze czas pokaże co nam życie przyniesie . Opłatek mamy 8 grudnia tak więc ech może być troszkę nie halo . . Tatulek dzięki za info .
Klubowicze fundi600 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 Witek damy rade, a czapeczka to nie problem tego jest pod dostatkiem w Biedronce
michu Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 Będzie Ciężko trzeba będzie dojechac do domu i przesiąśc się na 2oo cholerka słabo to widze żeby się wyrobic w czasie..
Bobas Opublikowano 5 Listopada 2012 Opublikowano 5 Listopada 2012 U mnie nie ma szans. Zacna nie jest jeszcze zarejestrowana
kiero Opublikowano 6 Listopada 2012 Opublikowano 6 Listopada 2012 Ja odstawiam mojego burgusia do serwisu -po podrapaniu.Pozdrawiam.
Rekomendowane odpowiedzi