Klubowicze Wrzonio Opublikowano 4 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 4 Listopada 2012 Jak co roku grupa entuzjastów 2oo organizuje imprezę Mikołajkową. W tym roku zbiórka MotoMikołajów odbędzie się 9 grudnia o godz. 10:00 na Placu Konstytucji. http://www.motomikolajki.pl/ Jak co roku ubieramy stroje mikołajowe i jedziemy zakończyć sezon.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Co to nie ma Mikołai na Burgmanii w Warszawie?
Klubowicze Domel Opublikowano 8 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Jak tylko będe mógł to się piszę.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 8 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Listopada 2012 Ja oczywiście jak zwykle też, tylko podpowiedzcie gdzie można takie stroje mikołajowe dostać ? no i mam nadzieję że będziecie pisać w temacie co, gdzie, kiedy,
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 8 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 8 Listopada 2012 Strojów Ci u nas dostatek. Wszystkie hipermarkety, Biedronka, Lidl itp. Ceny od 10 do 100 zł. Te na zdjęciach to te najtańsze, dlatego co roku kupujemy właściwie nowe. Generalnie nie warto przepłacać.
Klubowicze krzytro Opublikowano 9 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Listopada 2012 My oczywiście jedziemy
Irys Opublikowano 19 Listopada 2012 Opublikowano 19 Listopada 2012 Cześć i czołem Oficjalnie: Prace nad przygotowaniem akcji MotoMikolajki.pl 2012 są już w zaawansowanej fazie. Już niedługo będziemy mogli przedstawić Wam plan dnia oraz trasę przejazdu. Jeżeli chciałbyś nam pomóc jako wolontariusz to zapraszamy do kontaktu info@motomikolajki.pl lub do wypełnienia ankiety wolontariusza dostępnej pod adresem http://motomikolajki.pl/ankieta.php Tymczasem zapraszamy Cię na stronę akcji MotoMikolajki.pl oraz na nasz fanpage na Facebook.com, gdzie na bieżąco udostępniamy nowości dotyczące imprezy, informacje o konkursach oraz wskazówki dla MotoMikołajów. Fanpage dostępny TUTAJ ZAPRASZAMY DO ZABAWY
szyszczak Opublikowano 29 Listopada 2012 Opublikowano 29 Listopada 2012 Jak nie będzie śniegu to tez się piszę-gdzie planujecie spotkać się?
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 29 Listopada 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 29 Listopada 2012 Na miejscu zbiórki.
Klubowicze .maniek Opublikowano 2 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jak pogoda dopisze to melduje swoją obecność.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 4 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 4 Grudnia 2012 Przykro mi ale muszę zrezygnować w uczestnictwie w imprezie. Zdrowie niestety płata mi figle i nie dam rady Mam nadzieję że kiedyś będę miał okazję przebrać się za Mikołaja i zrobić dzieciakom przyjemność.
Klubowicze krzytro Opublikowano 5 Grudnia 2012 Klubowicze Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zauważyłem strasznie duże zainteresowanie tematem,brawo Burgmania.A jak nie potrzeba to się chwalą w jakich to oni extremalnych temperaturach jeżdzą swoimi skuterami.
T0MEK Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Co tam gadać - toż to jedna wielka niewiadoma. Wszystko zależy od ilości śniegu który spadnie, stanu dróg i ogólnego samopoczucia (od 15 min powinienem być w drodze do pracy a jeszcze z łóżka nie wyszedłem). Temperatura jest nieistotna (choć już myślę o wpięciu podpinki ocieplającej do spodni, bo zaczyna się robić niemiło poniżej zera). Jak Burgmania dojedzie to się przecież na miejscu rozpoznamy. A nas po naklejkach i naszych skuterach też będzie można rozpoznać.
Sysgone Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Ja niestety ten weekend spędzam poza Warszawą, więc tak jak pisałem w wątku wigilijnym, wpadnę tylko złożyć Wam życzenia i nawet dzioba nie umoczę, bo w sobotę o 7:00 wyjazd w Polske.
Radiolog Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 A to motomikołaje w Warszawie są kiedy indziej? W Krakowie były 2 grudnia i było super, teraz to raczej pgoda nie będzie cacy a tak było w Krakowie
Sysgone Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 W pierwszym poście jest informacja, Mikołajki w Wa-wie 9.12.2012
Radiolog Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jednym słowem stolica się wylamala z ogólnopolskiego trendu
Sysgone Opublikowano 5 Grudnia 2012 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jednym słowem stolica robi tak, jak reszta Polski: Nowy temat. Krótko, zwięźle i konkretnie. Akcję przeprowadzamy 9.12.2012 (tak jak cała Polska) Ruszymy tradycyjnie z innymi z Placu Wolności. Organizujemy akcję dla Domu Dziecka nr 1 przy ul. Aleksandrowskiej 123. Przebywa w nim 31 podopiecznych (lista i wiek na dole posta) za: http://motocykle-lod...-2012-09122012/ Wychodzi na to, że Krakusy takie w gorącej wodzie kąpane Żeby nie było, że tylko Łodzianie = cała Polska: http://www.pomorskie...NAL/337575.jpg http://get-2.wpapi.wp.pl/?a=65495700&f=EVENT_ORIGINAL/337575.jpg http://www.mmlublin.pl/433453/2012/12/2/motomikolaje-juz--grudnia-w-lublinie?category=news
Irys Opublikowano 7 Grudnia 2012 Opublikowano 7 Grudnia 2012 UWAGA! Mimo śniegu, zapraszamy Was na naszą akcję! Na osoby bez pojazdów będzie czekał specjalny Mikołajkowy Autobus Zapraszam na stronę www.motomikolajki.pl gdzie znajdziecie najnowsze informacje o akcji!
Sympatycy Cormoran Opublikowano 10 Grudnia 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Grudnia 2012 Jak tam było chłopaki ? Niestety nie mogłem uczestniczyć mimo wcześniejszej deklaracji. Ale ciekawy jestem jak wyszło w końcu
M_Pajak Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Hmmm ja nie wiem czy ktos pojechał , zimno było.
szyszczak Opublikowano 14 Grudnia 2012 Opublikowano 14 Grudnia 2012 Przeglądając filmiki z motomikolejek-nie widziałem ani jednego skuterka (zresztą się nie dziwie w taką pogodę jazda na dwóch kółkach nie jest przyjemnością)
Rekomendowane odpowiedzi