Sympatycy Cormoran Opublikowano 22 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2012 Wyjazd był spontanem i to szybkim jak na tak krótki czas wyświetlania to i tak sporo ludzi pojechało.
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Października 2012 Strząsamy ptaszki...: Normalnie się posikałem.....nawet strząsnąć nie zdążyłem Aga, jak to chyba strażak powiedział: jesteś nasza !!!
PiTkom Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Kolejna porcja zdjęć. Wszystkie zdjęcia dostępne są pod adresem: http://piotr-piorkowski.pl/browse/category/22/
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Piotrek super robota te twoje foto. Bardzo Cię proszę, powtórz swojemu przyjacielowi, że wcale a wcale nie jest z Allegro a brak gumki dodaje mu animuszu i pikanterii
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 23 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Co poniektórzy twierdzą, że nie dadzą rady się rozdwoić, a tu proszę: I co można? Worlan potrafi Kilka moich fotek https://picasaweb.google.com/110361201732288322555/DziaKaBurgmania?authuser=0&authkey=Gv1sRgCPzziviK2pHd6gE&feat=directlink
Klubowicze pgizi Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 ...Bardzo Cię proszę, powtórz swojemu przyjacielowi, że wcale a wcale nie jest z Allegro a brak gumki dodaje mu animuszu i pikanterii ? o co kaman, bo wyobraźnia zaczyna mi podpowiadać różne dziwne sytuacje o które do tej pory Piotrka nie podejrzewałem ? A zdjątka są super!
Klubowicze PIN Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 * do usunięcia
Klubowicze Domel Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Co tu dużo prawić, ...sie da, sie da... a takie spontany są najlepsze !OK
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Focisze sa zaje...te!!! Jak sie oglada to od razu sie sam robi banan na twarzy,bo nie wspomne o filmiku z Aga w roli glownej aleeeeee,aleeeeee...
Klubowicze Aga Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Zdjęcia zajefajne A co Wy wszyscy od tej Agi chcecie ? co to ma znaczyć aleeee, aleeee ?
Sympatycy Worlan Opublikowano 23 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 23 Października 2012 O jak fajnie, jesteśmy 2 Worlany. Jeden będzie na części zamienne Pozdrawiam, ten z lewej...
Klubowicze sonor Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Nie rob scen Aga!!!
Klubowicze Jack Opublikowano 23 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 23 Października 2012 Widzę, że mnie fajna imprezka ominęła Niestety, nie można być w paru miejscach na raz. Co poniektórzy twierdzą, że nie dadzą rady się rozdwoić, a tu proszę:... Worlan potrafi Aluzju ja poniał... Nie każdy potrafi tak, jak Mistrz Czarnoksiężnik Hrabia Worlanokula... !vampire Tam na zdjęciu widać, jak mu taki małe różki rosną
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2012 W temacie: "Mały ( może ostatni) wypad ......" A może nie taki ostatni ....... patrząc na pogodynkę w sobotę ? Jak myślicie ? W końcu spontany są najlepsze
Klubowicze Domel Opublikowano 31 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2012 noooo, jak sie uda to czemu nie
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2012 I może jakieś propozycje ? Gdzie i za ile
Klubowicze Domel Opublikowano 31 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2012 ..... a niedziela może? bardziej by pasowało może innym? ..... a propozycje, gdzie oczy poniosą.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 31 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 31 Października 2012 Ja mogę i w sobotę i w niedzielę jak widzę że będzie powyżej 10 stopni to mnie nosi No nic zobaczymy czy ktoś jeszcze będzie chętny.
Klubowicze sonor Opublikowano 31 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2012 jak uda mi sie zlozyc Piaggioline,to sie pisze na jakies niedzielne kulanko
Klubowicze Jack Opublikowano 1 Listopada 2012 Klubowicze Opublikowano 1 Listopada 2012 Chętnie bym z wami... Ale ja, jak prawie co weekend, mam traskę Wawa - Ostrołęka i z powrotem. Dziś na grobach nie byłem, więc na weekend trzeba.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 1 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 1 Listopada 2012 Więc ja piszę tak. Jutro wieczorem zobaczę ostatecznie jaka będzie pogoda w sobotę i niedzielę. Jak będzie ok to wyprowadzam sprzęt na przedmuchanie tłumika A gdzie pojadę to jest mi wszystko jedno aby jechać
Sympatycy Cormoran Opublikowano 3 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 3 Listopada 2012 Kazimierz jesienią jest zajefajny
Gość leszi Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Więc ja piszę tak. Jutro wieczorem zobaczę ostatecznie jaka będzie pogoda w sobotę i niedzielę. Jak będzie ok to wyprowadzam sprzęt na przedmuchanie tłumika A gdzie pojadę to jest mi wszystko jedno aby jechać sluchajcie, jak juz gdzies jechac to chyba lepiej w sobote. W niedziele beda powroty i straszny ruch nerwowych puszek. Ja sie chetnie teraz w sobote gdzies wybral. Nie wiem czy dam rade az do kazimierza, bo juz pozno, poludnie, ale przewietrzenie tlumika to czemu nie....
palulint Opublikowano 3 Listopada 2012 Opublikowano 3 Listopada 2012 Dajcie znać jakbyście do kazimierza się wybierali w niedzielę to i my z lublina wpadniemy
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 5 Października 2013 Autor Klubowicze Opublikowano 5 Października 2013 Jutro t.j.6.10.2013 zapowiada się ładna pogoda i mam propozycję nawinięcia ok 200 km. Proponuję przejażdżkę na moje rancho, pokulanie po okolicy (skansen w Suchej, zamek w Liwie itp.), potem jakieś ognisko, gril. Zakupy na grila robimy w po drodze w zaprzyjaźnionym sklepiku. Wyjazd 9:30 powrót ok 17-18. Czyżby nowa świecka tradycja? Czekam jutro do 9:30 na stacji BP na Ostrobramskiej 8 przy Norauto.
Rekomendowane odpowiedzi