Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Mały (może ostatni) wypad w tym sezonie.

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Wyjazd był spontanem i to szybkim :clapping: jak na tak krótki czas wyświetlania to i tak sporo ludzi pojechało. :)

• Odpowiedzi 133
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• PIN

15

• Wrzonio

14

• sonor

14

• Cormoran

12

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano

Strząsamy ptaszki...:

Normalnie się posikałem.....nawet strząsnąć nie zdążyłem :D Aga, jak to chyba strażak powiedział: jesteś nasza !!! :confused:

• Klubowicze
Opublikowano

Piotrek super robota te twoje foto.

Bardzo Cię proszę, powtórz swojemu przyjacielowi, że wcale a wcale nie jest z Allegro a brak gumki dodaje mu animuszu i pikanterii <_<

• Klubowicze
Opublikowano

...Bardzo Cię proszę, powtórz swojemu przyjacielowi, że wcale a wcale nie jest z Allegro a brak gumki dodaje mu animuszu i pikanterii <_<

? o co kaman, bo wyobraźnia zaczyna mi podpowiadać różne dziwne sytuacje o które do tej pory Piotrka nie podejrzewałem ?

A zdjątka są super!

• Klubowicze
Opublikowano

* do usunięcia

• Klubowicze
Opublikowano

Co tu dużo prawić, ...sie da, sie da... a takie spontany są najlepsze !OK

• Klubowicze
Opublikowano

Focisze sa zaje...te!!! Jak sie oglada to od razu sie sam robi banan na twarzy,bo nie wspomne o filmiku z Aga w roli glownej :Jumpy: aleeeeee,aleeeeee... :msn-cry:

• Klubowicze
Opublikowano

Zdjęcia zajefajne :Jumpy: A co Wy wszyscy od tej Agi chcecie ? co to ma znaczyć aleeee, aleeee ?

• Sympatycy
Opublikowano

O jak fajnie, jesteśmy 2 Worlany. Jeden będzie na części zamienne :msn-cry:

Pozdrawiam, ten z lewej... :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Nie rob scen Aga!!! :Jumpy:

• Klubowicze
Opublikowano

Widzę, że mnie fajna imprezka ominęła :down: Niestety, nie można być w paru miejscach na raz.

Co poniektórzy twierdzą, że nie dadzą rady się rozdwoić, a tu proszę:...

Worlan potrafi :Jumpy:

Aluzju ja poniał...

Nie każdy potrafi tak, jak Mistrz Czarnoksiężnik Hrabia Worlanokula... !vampire Tam na zdjęciu widać, jak mu taki małe różki rosną :blush:

• Sympatycy
Opublikowano

W temacie:

"Mały ( może ostatni) wypad ......" :kwasny:

A może nie taki ostatni ....... patrząc na pogodynkę w sobotę ? Jak myślicie ?

W końcu spontany są najlepsze :confused:

• Klubowicze
Opublikowano

noooo, jak sie uda to czemu nie

• Sympatycy
Opublikowano

I może jakieś propozycje ? Gdzie i za ile :kwasny::confused:

• Klubowicze
Opublikowano

..... a niedziela może? bardziej by pasowało może innym?

..... a propozycje, gdzie oczy poniosą.

• Sympatycy
Opublikowano

Ja mogę i w sobotę i w niedzielę :blush: jak widzę że będzie powyżej 10 stopni to mnie nosi :kwasny:

No nic zobaczymy czy ktoś jeszcze będzie chętny. :confused:

• Klubowicze
Opublikowano

jak uda mi sie zlozyc Piaggioline,to sie pisze na jakies niedzielne kulanko :msn-wink:

• Klubowicze
Opublikowano

Chętnie bym z wami... Ale ja, jak prawie co weekend, mam traskę Wawa - Ostrołęka i z powrotem. Dziś na grobach nie byłem, więc na weekend trzeba.

• Sympatycy
Opublikowano

Więc ja piszę tak. Jutro wieczorem zobaczę ostatecznie jaka będzie pogoda w sobotę i niedzielę. Jak będzie ok to wyprowadzam sprzęt na przedmuchanie tłumika :Jumpy: A gdzie pojadę to jest mi wszystko jedno :cool2: aby jechać :)

• Sympatycy
Opublikowano

Kazimierz jesienią jest zajefajny ;):D

Opublikowano

Więc ja piszę tak. Jutro wieczorem zobaczę ostatecznie jaka będzie pogoda w sobotę i niedzielę. Jak będzie ok to wyprowadzam sprzęt na przedmuchanie tłumika :D A gdzie pojadę to jest mi wszystko jedno ;) aby jechać ;)

sluchajcie, jak juz gdzies jechac to chyba lepiej w sobote. W niedziele beda powroty i straszny ruch nerwowych puszek. Ja sie chetnie teraz w sobote gdzies wybral. Nie wiem czy dam rade az do kazimierza, bo juz pozno, poludnie, ale przewietrzenie tlumika to czemu nie....
Opublikowano

Dajcie znać jakbyście do kazimierza się wybierali w niedzielę to i my z lublina wpadniemy

• 11 miesięcy temu...
  • Klubowicze
Opublikowano

Jutro t.j.6.10.2013 zapowiada się ładna pogoda i mam propozycję nawinięcia ok 200 km.

Proponuję przejażdżkę na moje rancho, pokulanie po okolicy (skansen w Suchej, zamek w Liwie itp.), potem jakieś ognisko, gril.

Zakupy na grila robimy w po drodze w zaprzyjaźnionym sklepiku. Wyjazd 9:30 powrót ok 17-18.

Czyżby nowa świecka tradycja?

Czekam jutro do 9:30 na stacji BP na Ostrobramskiej 8 przy Norauto.