Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Patrząc na super pogodę w tym weekendzie, pomyślałem o małym wypadzie może ostatnim w tym roku, aby przedmuchac tłumiki i zrobić ognisko i grila. Moja propozycja jest taka: Spotykamy się jutro o godz. 9:30 na stacji benzynowej BP na ul. Ostrobramskiej i o 9:45 ruszamy w kierunku naszego rancha(na Siedlce). Mały objazd okolicznych atrakcji. Zakup prowiantu na grila w zaprzyjaźnionym sklepiku. Ognisko i grill na naszym rancho. Przewidywany powrót ok.18:00. Dystans ok 200km. Zapraszamy Ewik i Wrzonio.
Corleone Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Super Ewik i Wrzoniu Ja się pisze o ile nie zdarzy się nic niespodziewanego Jestem o 9:30 na BP Ostrobramska
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 Fajny pomysł.Postaram się być.Zależy tylko jak zakończe dzisiejszy wieczór
Klubowicze Domel Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Jak sie wszystko uda to sie piszę !OKK
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 YYYY mimo że ide w niedziele na noc do pracy to Strażaki też się przejadą !scooter...a co
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 Jeśli można to i ja skorzystam z zaproszenia. Tylko na której stacji BP bo są dwie na Ostrobramskiej
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 BP ul. Ostrobramska 81
Sympatycy Miętus Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 Super propozycja Ewik i Wrzoniu, Takiej okazji przepuścić nie mogę melduję się jutro 9:30 na stacji BP Ostrobramska 81 Do zobaczenia,
przemas Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Ja niestety dziś wyczerpałem swoje wychodne... strzeliłem 320km więc jutro siedzę "na dzieciach"
Klubowicze PIN Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Pisze się, tylko jeszcze pozwolenie i aprobata od Igi i Romka
PiTkom Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 I ja skorzystam z okazji wspólnego wypadu.
Sympatycy Cormoran Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 Ja niestety dziś wyczerpałem swoje wychodne... strzeliłem 320km I za to że nie jedziesz należy ci się na drugi raz proszę oszczędniej wykorzystywać limity hehe
Klubowicze sonor Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Ja i Sonorowa bedziemy
Sympatycy orzeł Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 wiesiu postaramy sie byc . tylko namowie gieńke!
Klubowicze Ewik Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Jak zbiera się tak doborowa ekipa to udaje się do kuchni piec chlebek do kiełbasy . Grześ dziś wieczorem ma być wstrzemięźliwie .
Gość Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Ku.wa, nie mam broni!!! Jest u rusznikarza!!!
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Flyman siadaj w 4oo Flymanową i melduj się.
Gość Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Wrzoniu, o 9:30 na BP to ja na pewno nie będę, ale troszkę później jest taka możliwość, będę dzwonił do Ciebie lub Sonora, to mnie poprowadzicie. Dzięki, odezwę się na 100%.
nakiel Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 to do zobaczenia tak jak w zeszłym roku ;-))) Nakiel
Klubowicze sonor Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 cholera... no i teraz mam caly czas wyrzuty,ze ta Aprilka nie skrecona...
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2012 Zbieram się.....jadę do Piastowa po skuter i bezpośrednio na rancho do Ewika i Wrzonia. Do zobaczyska. Jak ktoś chce się podłączyć zapraszam. 601963580
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 21 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2012 Strażaki już w domku, dziękujemy za suuuper impreze,gril,ognisko itd.itp. na ranczo u Ewika i Wrzonia Jak zwykle to bywa śmiechu co nie miara ,jednym słowem było naprawde baaardzo fajnie Jeszcze raz dziękujemy i pozdrawiamy wszyskich uczestników Robert&Patrycja
Corleone Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 I Wrzoniowa wyprawa zakończona. Co prawda wszyscy nastawili się na piękną słoneczna pogodę a niestety mgła nie odpuściła. Ale humory i tak dopisywały wszystkim. Mój Downtown również miał swój humor Obszerna sesja zdjęciowa niedługo się ukaże . Ewik dziękuję za cieplutki świeżutki chlebek i stałą kontrolę nad zawartością stołu Dziękuję wszystkim za miłe towarzystwo tej niedzieli
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Sonorki rowniez dotarli do domciu. Dziekujemy za suuuuper spotkanko,kulanko,zarelko... Bylo jak zawsze... czyli zaaaaajefajno,zaaaaaaajesmieszno no i zaaaaaajesmacznie... Podziekowania dla Ewik i Wrzonia za Rancho Sunday Piknik
Sympatycy Cormoran Opublikowano 21 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2012 Ja też dojechałem bezpiecznie. Bardzo dziękuję za spontaniczny wyjazd w super towarzystwie. przejazd na miejsce docelowe i powrót uważam za profesjonalny i mam nadzieję że koledzy z większym doświadczeniem się ze mną zgodzą, te zmiany miejsca w kolumnie, wyprzedzanie, blokowanie skrzyżowań Naprawdę super spotkanie. może pogoda da nam z raz jeszcze gdzieś pojechać czekamy na fotki Podziękowania dla organizatorów Ewika i Wrzonia, super rancho . PS EDIT Po sprawdzeniu na autostradzie Hondzia leci 160 km/h więcej nie chce
Rekomendowane odpowiedzi