Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 O 17 zaparkowaliśmy w cieplutkim garażu, dziękujemy wszystkim za fajne spotkanie, było bardzo miło Was wszystkich gościć. Szkoda że tak krótko i nie uda ło się zobaczyć ciekawych miejsc w okolicy, odrobimy to następnym razem. Słoneczko się pokazało, ale dopiero w drodze powrotnej. Następnym razem zabiore więcej chlebka.Tłumiki trochę przedmuchane, a głowy przewietrzone.Czekamy na zdjęcia. PS. Aga jesteś wielka
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Ewi Wrzonio, wielkie dzieki za zaproszenie i org. gratki. Do wszystkich wielgaśne uściski za atmosferkę stworzona. Było świetnie - a teraz ide umierać dale bo strasznie się zdrowotnie czuje. ps. worlan, mientus i pitkom - Iga meczy o relatione z wizytacji ;-) więc i ja przyłączam się do tej niecierpliwości ;-)
Klubowicze Jack Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 O! Widzę, że mnie fajna imprezka ominęła Niestety, nie można być w paru miejscach na raz. Ja w weekend zrobiłem ok. 300km skuterkiem. Zaliczyłem zamknięcie sezonu wędkarskiego dla twardzieli, czyli nockę nad wodą przy ognisku... Jeśli chodzi o ryby, to była głównie ryba piła ... Z naciskiem na piła... Bo twardym trzeba być, nie mientkim! No dajcie trochę zdjęć, żebym wiedział co straciłem.
Corleone Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 przejazd na miejsce docelowe i powrót uważam za profesjonalny i mam nadzieję że koledzy z większym doświadczeniem się ze mną zgodzą, te zmiany miejsca w kolumnie, wyprzedzanie, blokowanie skrzyżowań ja już miałem w pewnym momencie dosyć tej mieszaniny z lewa na prawo i za chwilę odwrotnie WORLAN chyba też, bo w końcu pojechał do przodu pod pretekstem nagrania filmu ale wytrzymałem z tym mieszaniem aż do W-wy
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 I Ja czekam na foto relacje z niecierpliwoscia...
Klubowicze PIN Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Mnie tam się podobało - wszystko, no dobra troszkę się bałem o Robeto jak nas zabezpieczał na rondach, rondach itp. ale jaki komfort przejazdu :-D ps. Aga super! Strazak to ile ta moja Babcia poszła, bo widziałem że sprawdzałeś ;-), Ola mam nadzieje że sprzęt nie zamarzł tak całkowicie ;-)
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Ewie i Wrzoniowi podziękowania za gościnę. Szkoda że tak krótko mogłem się nią i towarzystwem Koleżeństwa cieszyć ale było miło. Koledzy zapowiadali jakieś fotozagadki niespodzianki, czekam z utęsknieniem. Flyman, jeszcze raz dzięki za onboarding.
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 , Ola mam nadzieje że sprzęt nie zamarzł tak całkowicie ;-) W drodze powrotnej bylo zdecydowanie lepiej czyt. cieplej jak w dordze na rancho tak wiec Ola nie zmarzla,sprzet caly
Klubowicze Domel Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Ewik, Wrzonio wielkie podziękowania za możliwość odwiedzenia Waszego RANCHO, za zastawiony stół smakołykami, za ciepły jeszcze chlebek, za masełko czosnkowe, za smalczyk, grzybki, ogórki kiełbaski itp. (a niech żałują ci co nie byli !jump ). Było super, śmiechu od groma i jeszcze trochę, dzięki za super przejazd i wyrozumiałość dla początkujących. Wrzonio !OKK pełny prefesjonalizm. Jeszcze raz dzięki wszystkim za spotkanie.
Sympatycy Worlan Opublikowano 21 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2012 Jestem, jestem. Przed chwilą wróciłem, bo po drodze odwiedziłem mamę i trochę się zeszło. Dzięki Ewik i Wrzonio za gościnę, żarełko i gorącą herbatkę na rozgrzewkę. Rzadko ostatnio uczestniczyłem w podobnych spotkaniach i przez chwilę miałem wrażenie, że przebywam w kręgu osób nie do końca normalnych , ale po pewnym czasie moje szare komórki uświadomiły mi, że to tak się bawi Burgmania. Dziękuję Wam moi drodzy za ciągłe wprowadzanie w wibrację mojego brzucha. Corleone, jest tak jak myślisz Kilka fotek tradycyjnie. T-max i .........reszta świata Reszta fotek: https://picasaweb.go...gCNHFnOmxmpCyHQ Filmiki:
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Super filmiki,super fotki!!!
Klubowicze Ewik Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Grzesiu, zdjęęcia i filmiki jak zwykle super Jeśli ponownie napiszesz, że słabe to dlaczega przez kwartał w ostatnim kalendarzu oglądam fotki niejakiego Worlana?
Gość Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Wszyscy porozwożeni do gniazd, 300 kilosów nakręcone. I jesteśmy jedyni, którym słonko świeciło i w drodze do i z Rancha. Temperatura 23°C non-stop :-)). Wielkie dzięki dla wszystkich, choć do tej pory nie wiem, czy to ja, czy pgizi, a może mały Fly doprowadził do szybkiej ewakuacji całego terenu. Było szybko jak w lotnictwie, ale i przylot był troszkę opóźniony. Pozdrawiamy, jak nie zasnę z małą Fly, to wrzucę zdjęcia. A jak zasnę, to już w piątek to zrobię. Nara.
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Turnus mija,niczyja to wina Trza bylo sie zawijac i tyle... a szkoda,bo smiechu bylo co nie miara...,zarelka tez... no i co rodzinna atmosfera,to rodzinna... nastepnym razem musicie wczesniej startowac,a najlepiej to juz z nami na !scooter jedynie co jeszcze musicie chlopcy pozamawiac to plastyki,lampkie itd. ,podokrecac,skrecac kopułky silnika i bedzie gites
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 21 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Ale się narobiło taki mały spontan a tyle radości. A tak na poważnie dzięki, że Wam się chciało odpowiedzieć na zew papy smerfa i przeżyliście to żółwie tempo. Było nam bardzo miło Was gościć. Do tej pory czuję mięśni brzucha nadwyrężone spontanicznym śmiechem. Jeśli pogoda nam nie pozwoli na jakiś wypad to może to być fajne zakończenie tego sezonu. PS Dawać więcej fot.
Klubowicze Aga Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 Kochani, dziękuję za zaproszenie, za jedzonko, za ciepłe ubranko, za ciepłe napoje, za rozpalenie ogniska i napalenie w kominku za super towarzystwo, za pogaduchy, za atmosferę co widać na zdjęciach Worlana Panowie bardzo, bardzo dziękuję za dostosowanie tempa jazdy do moich możliwości (jeszcze rano próbowałam przekonać Domela, żebyśmy pojechali jego skutem- tak się bałam) Pozdrowienia dla uczestników wyprawy ! kilka fotek : https://picasaweb.google.com/102960917601628318416/Rancho?authkey=Gv1sRgCOv0xcWT_NbPuwE#
Sympatycy Miętus Opublikowano 21 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2012 Zameldowałem się bezpiecznie w domku. Ewik, Wrzonio pięknie dziękuję za gościnę na Rancho, impreza bardzo udana dawno się tak nie ubawiłem ..., - rewelacyjne spontaniczne zakończenie sezonu 2012 - szkoda tylko, że czas tak szybko minął . Pozdrawiam Wszystkich uczestników imprezki
PiTkom Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 Dzięki również za wspólny wypad, oczywiście jak zawsze udany. A teraz dosłownie odrobina zdjęć/filmików ode mnie: Fala, klaps 3: Strząsamy ptaszki...: Panorama: Pełny rozmiar(3,3 MB): http://piotr-piorkowski.pl/images/fullsize_20121021203317_panorama2.jpg Grupowe: Zagadkowe zdjęcie, odpowiedz na pytania : - Wskaż gdzie stoją właściciele poszczególnych motocykli. - Kto stoi przy złej maszynie? - Ile jest kobiet na zdjęciu oraz gdzie stoją? - Czemu nie ma Cię na zdjęciu? Więcej zdjęć jutro późnym wieczorem.
Gość Opublikowano 21 Października 2012 Opublikowano 21 Października 2012 - Wskaż gdzie stoją właściciele poszczególnych motocykli. Odp. — Właściciele poszczególnych motocykli stoją przed Tobą i są odwróceni plecami. - Kto stoi przy złej maszynie? Odp. — Nie ma złych maszyn, wszyscy stoją przy dobrych, a niektórzy stoją przy bardzo dobrych. - Ile jest kobiet na zdjęciu oraz gdzie stoją? Odp. — Kobieta jedna jest i stoi trzecia od lewej (poznałem, bo nie sika, tylko udaje) i jest druga kobieta w domku, w głębi. - Czemu nie ma Cię na zdjęciu? Odp. — Myłem zęby, 70 kilometrów na zachód od Twojej Smieny. Kto to? A to kto to? A to? Odpowiedzi udzielają tylko Burgmaniacy z poza Mazowsza he he he. Reszta relacji https://picasaweb.google.com/118166461221329033296/RanchoEwyWrzonia
Klubowicze sonor Opublikowano 21 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 21 Października 2012 poplakalem sie ze smiechu ogladajac ten filmik... :)
Sympatycy Miętus Opublikowano 21 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 21 Października 2012 Dla przypomnienia poniżej krótkie filmiki bez obróbki z naszej wczorajszej wyprawy/imprezy: 1. 2. [media=] !scooter
Corleone Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Nie wiem dlaczego nie widzę wszystkich zdjęć tylko puste pola...
Klubowicze PIN Opublikowano 22 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 22 Października 2012 To nie globalne. Mnie się wszystko ładnie otwiera. No i nie powiem jestem z tego powodu bardzo zadowolony, fajnie tak sobie w robocie luknąć i przypomnieć Jeszcze raz gratki to all https://picasaweb.google.com/103341638334363398238/Ranczo?authuser=0&authkey=Gv1sRgCM3go_amrISE_wE&feat=directlink
GrzechoCnik Opublikowano 22 Października 2012 Opublikowano 22 Października 2012 Wrzoniu! takie ogłoszenia to trzeba wcześniej zamieszczać, a nie jak jestem już w Świdniku. Fajna wyprawa. Tak jak Jack napisał .... chętnie bym się rozdwoił. A wy tam nie płakać na jazdę, bo roszady w szyku to fajna rozrywka.
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 22 Października 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 22 Października 2012 Przecież ogłoszenie było z wyprzedzeniem
Rekomendowane odpowiedzi