sednosprawy Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Może ktoś cos wie kiedy? A może przegapiłem. Szukam w internecie od ponad miesiąca i nic dotąd nie znalazłem. Na rozpoczcie była super impreza a co z zakończeniem sezonu w Warszawie?
Gość Opublikowano 19 Października 2012 Opublikowano 19 Października 2012 Na ślubach jest zawsze masa gości, na rozwodach najczęściej nie ma wcale. I tak to właśnie jest z sezonem motocyklowym. Jest czas radości i świętowania w grupie, jest czas smutku i zadumy indywidualnej.
Sympatycy Worlan Opublikowano 20 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 20 Października 2012 Tia, szczególnie jak nie ma na czym kończyć sezonu. ;-) Ja jestem za, może jakieś ognisko w Rozfoce i kiełba na kiju? P.S. Flyman, głowa do góry, w razie draki dostaniesz c1 ;-)
Gość Opublikowano 20 Października 2012 Opublikowano 20 Października 2012 Super, będę mógł pojechać w szortach i bez kasku :-)
Klubowicze Wrzonio Opublikowano 20 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 20 Października 2012 Mam inną propozycję patrz w mazowieckie.http://www.forum.burgmania.net/topic/16474-maly-moze-ostatni-wypad-w-tym-sezonie/
Rekomendowane odpowiedzi