zygmek68 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Miejscowy diler zaproponawał jazdę godzinną w towarzystwie pracownika serwisu(on oczywiście na innym moto).Ciekawe ,po co mi towarzystwo.Może Wy mi powiecie po co mi taka asekuracja?
Geni Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Może żeby cię pod górkę popchać, jakby sprzęt niedomagał?
dziadzia Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Koledzy jedni piszą tak czyli za, inni są przeciwni może faktycznie, że ci niżsi kierownicy będą chwalić a wyżsi ganić, ja nie miałem okazji jechać tym sprzętem i nie mogę wypowiadać się w kwestii dynamiki, ale miałem okazje posiedzieć na targach moto w Poznaniu i na pewno nie będę zainteresowany bo faktycznie jest za mało miejsca na nogi chodzi mi o wyprost nóg podczas jazdy ja mam 185cm. Może mam za długie kulasy bo siedziałem jak na krześle, Krzytro twierdzi w którymś poście wcześniej że w BMW jest więcej miejsca jak B 650 chyba siedział jako pasażer, chyba że faktycznie 15 cm. wzrostu robi bardzo dużą różnice. Jest też jeszcze jedna hipoteza wystarczy że jest znaczek BMW i wszystkie niedogodności znikają, bo to BMW i mósi być dobre.
Klubowicze Piootr Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2016 W maju br. wziąłem z BMW Inchcape, do jazdy nową C 650 GT. Dostałem na 2 godziny z limitem 100 km. Bez żadnej asysty. Musiałem zwrócić z taką samą ilością benzyny co brałem. Wszystko.
Klubowicze bilety Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Klubowicze Opublikowano 24 Sierpnia 2016 Ja swoją Bawarką zrobiłem 12 tyś. i się zastanawiam co wy piszecie, Ja po przejechaniu testu z Zosią stwierdziłem że to dla mnie skuter. Oczywiście jest parę rzeczy które mnie nie denerwowały w moim Silver Wingu (zrobiłem ponad 70 tyś. i pewnie się przyzwyczaiłem ) a tu jednak trochę przeszkadzały. Parę rzeczy już zmieniłem nad paroma pracuję i też zmienię. Skuter zrobiony jak pisaliście do ruchu miejskiego i on taki jest, a to że my chcemy nim jeździć daleko to kupcie sobie GS-a jak ktoś wcześniej napisał i nie marudzić że to słaby skuter. Można by napisać że stosunek ceny do jakości troszkę nie pasuje, nie ma idealnego sprzętu dla każdej osoby i z tym trzeba się pogodzić (jeden lubi blondynki drugi czarne). Patrząc teraz za i przeciw naprawdę moim zdaniem dużo więcej jest za. Ja jestem przekonany o moim dobrym wyborze, myślę że następny skuter też będzie BMW i nie dla znaczka. Dziadza jak będziesz w Świnoujściu dam ci się przejechać to sam zobaczysz ile jest miejsca na nogi na pewno na twoim jest zdecydowanie dużo mniej.
dziadzia Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Dzięki bardzo ale wystarczy że sobie usiądę, nie jeżdżę cudzym sprzętem, wiesz jak to jest, całe życie jeździsz swoim i nic się nie stało a wsiądziesz na kogoś sprzęta i masz babo placek akurat coś się wydaży, ale na pewno nie omieszkam posiedzieć, pozdrawiam
RONIN Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 W dniu 24.08.2016 o 18:29, dziadzia napisał(a): Koledzy jedni piszą tak czyli za, inni są przeciwni może faktycznie, że ci niżsi kierownicy będą chwalić a wyżsi ganić, ja nie miałem okazji jechać tym sprzętem i nie mogę wypowiadać się w kwestii dynamiki, ale miałem okazje posiedzieć na targach moto w Poznaniu i na pewno nie będę zainteresowany bo faktycznie jest za mało miejsca na nogi chodzi mi o wyprost nóg podczas jazdy ja mam 185cm. Może mam za długie kulasy bo siedziałem jak na krześle, Krzytro twierdzi w którymś poście wcześniej że w BMW jest więcej miejsca jak B 650 chyba siedział jako pasażer, chyba że faktycznie 15 cm. wzrostu robi bardzo dużą różnice. Jest też jeszcze jedna hipoteza wystarczy że jest znaczek BMW i wszystkie niedogodności znikają, bo to BMW i musi być dobre. Jestem pewien że siedział jako kierowca, jeździłem GT przed i po lifcie, miałem B650 i mam GP800 i porównując je wszystkie BMW GT ma najwięcej miejsca na nogi, śmiem twierdzić że dla mnie (176 cm. wzrostu) ma go aż za dużo. I na obecną chwilę nie ma lepszego skutera do dalszej turystyki.
Rekomendowane odpowiedzi