Skocz do zawartości
Forum Burgmania

+ i - majesty 400 vs burgman 400 i 650

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

(Piaggio MP3 Rulez! - Zdetronizować króla! :clapping:)

2214459648_faa495998b_o.jpg

Zgadzam się. MP3 górą! :confused:

• Odpowiedzi 73
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• malina666

10

• CZARO

10

• Igor

7

• Jerry_R

6

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

MP3 mówicie ? Zdaje się, że mój syn na czymś takim muzyki słucha :( , ale żeby na tym jeździł to nie mówił, muszę to zbadać :laughing:

Opublikowano

MP3 mówicie ? Zdaje się, że mój syn na czymś takim muzyki słucha :( , ale żeby na tym jeździł to nie mówił, muszę to zbadać :laughing:

dobre :) powiem szczerze że te dwa mi najbardziej jakoś pasują i tego sie trzymam ,nie będę na siłę kupował czegoś co nie do końca mi ,,leży''
Opublikowano

No to musisz sam wybrać, o Burgmanach i Majesty powiedziano już chyba wszystko. Umów się na jazdę i wybierz ten który ci bardziej pasuje. Przyjemniej jazdy życzę.

Opublikowano

no i ganiałem majesty ..pasuje mi :clapping: zobaczymy co czas przyniesie...............:)

Opublikowano

w dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem MAJKI 400 :clapping: sprzęt forumowy od jaro_4setka więc sobie już ganiam po mieście...kto od niego nie kupił niech żałuje :fireman2:

Opublikowano

to pochwal się, wrzuć jakieś foty

Opublikowano

Od początku wiedziałem, że to się tak skończy. Ale poczytać cały wątek było warto. Czaro, ja bym wybrał to samo. Gratuluję.

Opublikowano

Fakt Yamaha nie powinna Cię zawieść, sam zaczynałem od Yamajki.

Opublikowano

Gratuluję zakupu.

Opublikowano

a miała to być niewinna przymiarka,aby porównać burgmana do majesty... :fireman2: dobrze wybrałeś Czarek,mam nadzieje,że bezawaryjnie Cie będzie woziła,tak jak do tej pory mnie...

Opublikowano

bedzie pan zadowoloooonyyyy!

Opublikowano

W takim razie gratulacje dla Sprzedającego i Kupującego ;)

Opublikowano

Gratuluje zakupu Yamahy. To świetny maxi skuter :)

Opublikowano

Gratuluje zakupu świetnego skutera. Moja nadal jest na sprzedaż

Opublikowano

Psiakrew... A mnie ten wątek, uważnie śledzony nadal do końca wątpliwości nie rozwiał... Nadal się waham, w co celować... :)

Chyba też muszę w końcu się wybrać na spota i poprosić Kolegów o możliwość posadzenia czterech liter na większych sprzetach...

Opublikowano

Bosy a co moja Majka juz Ci sie znudzila :)

Opublikowano

Psiakrew... A mnie ten wątek, uważnie śledzony nadal do końca wątpliwości nie rozwiał... Nadal się waham, w co celować... :)

Chyba też muszę w końcu się wybrać na spota i poprosić Kolegów o możliwość posadzenia czterech liter na większych sprzetach...

poproś malina666,niech da Ci sie przymierzyć do majki,a może wtedy kupisz od niego... ja tak zrobiłem z CZARO, dałem mu przejechać sie swoją yamaszką, zakochał sie w niej,i od razu kupił, była to tylko niewinna przymiarka :) na pewno jest zadowolony z tej decyzji...
Opublikowano

Bosy, przejeżdżasz codziennie koło mojej YaMajki. Wyjedź 10 min wcześniej, zatrzymaj się, zatrąb na mnie to wyjrzę przez okno a ty sobie usiądziesz za pozwoleniem. :confused:

Albo przyjedź na spota. Albo daj fona na PRIVa to się zdzwonimy i wracając z roboty sobie wypróbujesz.

Opublikowano

Rok temu stałem przed podobnym dylematem wyboru. Zdecydowałem się na Majesty, głównie ze względu na wygląd, który po prostu bardziej przypadł mi do gustu. Poza tym znajomi doradzali Yamahę.

Opublikowano

Bosy a co moja Majka juz Ci sie znudzila :drunk:

W sumie dobrze się jeździ, ale apetyt rośnie... W Wawie wystarczająca zupełnie, ale juz trasa do Zamościa deczko męcząca :)

Bosy, przejeżdżasz codziennie koło mojej YaMajki. Wyjedź 10 min wcześniej, zatrzymaj się, zatrąb na mnie to wyjrzę przez okno a ty sobie usiądziesz za pozwoleniem. ;)

Albo przyjedź na spota. Albo daj fona na PRIVa to się zdzwonimy i wracając z roboty sobie wypróbujesz.

Dzięki Grześ. Postaram się w najbliższy czwartek wpaść na spota.
  • 9 miesięcy temu...
Opublikowano

w dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem MAJKI 400 :) sprzęt forumowy od jaro_4setka więc sobie już ganiam po mieście...kto od niego nie kupił niech żałuje :P

Czaro :P

widze, ze w podpisie masz teraz Burgmana 650 jednak.

Cos sie zmienilo?

Opublikowano

Czaro :)

widze, ze w podpisie masz teraz Burgmana 650 jednak.

Cos sie zmienilo?

powiem tak...czytaj dokładnie !!! przesiadłem się z dużej, bezawaryjnej !!! 400setki---- na dużego ,szybszego Burgmana.....

Opublikowano

Gratki zatem :)