Marcino1 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 (Piaggio MP3 Rulez! - Zdetronizować króla! ) Zgadzam się. MP3 górą!
Igor Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 MP3 mówicie ? Zdaje się, że mój syn na czymś takim muzyki słucha , ale żeby na tym jeździł to nie mówił, muszę to zbadać
CZARO Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 MP3 mówicie ? Zdaje się, że mój syn na czymś takim muzyki słucha , ale żeby na tym jeździł to nie mówił, muszę to zbadać dobre powiem szczerze że te dwa mi najbardziej jakoś pasują i tego sie trzymam ,nie będę na siłę kupował czegoś co nie do końca mi ,,leży''
T0MEK Opublikowano 4 Października 2012 Opublikowano 4 Października 2012 No to musisz sam wybrać, o Burgmanach i Majesty powiedziano już chyba wszystko. Umów się na jazdę i wybierz ten który ci bardziej pasuje. Przyjemniej jazdy życzę.
CZARO Opublikowano 4 Października 2012 Autor Opublikowano 4 Października 2012 no i ganiałem majesty ..pasuje mi zobaczymy co czas przyniesie...............
CZARO Opublikowano 6 Października 2012 Autor Opublikowano 6 Października 2012 w dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem MAJKI 400 sprzęt forumowy od jaro_4setka więc sobie już ganiam po mieście...kto od niego nie kupił niech żałuje
RONIN Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 to pochwal się, wrzuć jakieś foty
Gość Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Od początku wiedziałem, że to się tak skończy. Ale poczytać cały wątek było warto. Czaro, ja bym wybrał to samo. Gratuluję.
RONIN Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 Fakt Yamaha nie powinna Cię zawieść, sam zaczynałem od Yamajki.
jaro_4setka Opublikowano 6 Października 2012 Opublikowano 6 Października 2012 a miała to być niewinna przymiarka,aby porównać burgmana do majesty... dobrze wybrałeś Czarek,mam nadzieje,że bezawaryjnie Cie będzie woziła,tak jak do tej pory mnie...
GrzechoCnik Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 bedzie pan zadowoloooonyyyy!
Marcino1 Opublikowano 7 Października 2012 Opublikowano 7 Października 2012 W takim razie gratulacje dla Sprzedającego i Kupującego
Wodzu Opublikowano 9 Października 2012 Opublikowano 9 Października 2012 Gratuluje zakupu Yamahy. To świetny maxi skuter
malina666 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Gratuluje zakupu świetnego skutera. Moja nadal jest na sprzedaż
Bosy Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Psiakrew... A mnie ten wątek, uważnie śledzony nadal do końca wątpliwości nie rozwiał... Nadal się waham, w co celować... Chyba też muszę w końcu się wybrać na spota i poprosić Kolegów o możliwość posadzenia czterech liter na większych sprzetach...
ptaku_1 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Bosy a co moja Majka juz Ci sie znudzila
jaro_4setka Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Psiakrew... A mnie ten wątek, uważnie śledzony nadal do końca wątpliwości nie rozwiał... Nadal się waham, w co celować... Chyba też muszę w końcu się wybrać na spota i poprosić Kolegów o możliwość posadzenia czterech liter na większych sprzetach... poproś malina666,niech da Ci sie przymierzyć do majki,a może wtedy kupisz od niego... ja tak zrobiłem z CZARO, dałem mu przejechać sie swoją yamaszką, zakochał sie w niej,i od razu kupił, była to tylko niewinna przymiarka na pewno jest zadowolony z tej decyzji...
GrzechoCnik Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Bosy, przejeżdżasz codziennie koło mojej YaMajki. Wyjedź 10 min wcześniej, zatrzymaj się, zatrąb na mnie to wyjrzę przez okno a ty sobie usiądziesz za pozwoleniem. Albo przyjedź na spota. Albo daj fona na PRIVa to się zdzwonimy i wracając z roboty sobie wypróbujesz.
Wodzu Opublikowano 11 Października 2012 Opublikowano 11 Października 2012 Rok temu stałem przed podobnym dylematem wyboru. Zdecydowałem się na Majesty, głównie ze względu na wygląd, który po prostu bardziej przypadł mi do gustu. Poza tym znajomi doradzali Yamahę.
Bosy Opublikowano 12 Października 2012 Opublikowano 12 Października 2012 Bosy a co moja Majka juz Ci sie znudzila W sumie dobrze się jeździ, ale apetyt rośnie... W Wawie wystarczająca zupełnie, ale juz trasa do Zamościa deczko męcząca Bosy, przejeżdżasz codziennie koło mojej YaMajki. Wyjedź 10 min wcześniej, zatrzymaj się, zatrąb na mnie to wyjrzę przez okno a ty sobie usiądziesz za pozwoleniem. Albo przyjedź na spota. Albo daj fona na PRIVa to się zdzwonimy i wracając z roboty sobie wypróbujesz. Dzięki Grześ. Postaram się w najbliższy czwartek wpaść na spota.
Jerry_R Opublikowano 26 Lipca 2013 Opublikowano 26 Lipca 2013 w dniu dzisiejszym stałem się szczęśliwym posiadaczem MAJKI 400 sprzęt forumowy od jaro_4setka więc sobie już ganiam po mieście...kto od niego nie kupił niech żałuje Czaro widze, ze w podpisie masz teraz Burgmana 650 jednak. Cos sie zmienilo?
CZARO Opublikowano 27 Lipca 2013 Autor Opublikowano 27 Lipca 2013 Czaro widze, ze w podpisie masz teraz Burgmana 650 jednak. Cos sie zmienilo? powiem tak...czytaj dokładnie !!! przesiadłem się z dużej, bezawaryjnej !!! 400setki---- na dużego ,szybszego Burgmana.....
Rekomendowane odpowiedzi