przemas Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Corleone, ze specjalną dedykacją dla Ciebie: Ja też już zacieram ręce...
Sympatycy Cormoran Opublikowano 29 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 29 Października 2012 No to jak będzie tak jak na powyższym zdjęciu to robię wypad za miasto robimy większą ekipę ?? Oczywiście jak nie będzie lało bo ta prognoza dotyczy temperatury. Życzę im co by się spełniła Moja troszkę mniej optymistyczna : http://www.weatheronline.pl/weather/maps/city?PLZ=_____&PLZN=_____&LANG=pl&CEL=C&SI=kph&CONT=plpl&LAND=PL®ION=0001&WMO=12375&LEVEL=52&R=0&NOREGION=1
Corleone Opublikowano 29 Października 2012 Opublikowano 29 Października 2012 Corleone, ze specjalną dedykacją dla Ciebie: Dziękuję Przemas. Teraz to już muszę w niedzielę się gdzieś przelecieć po takim zadedykowaniu prognozy
Klubowicze PIN Opublikowano 30 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 30 Października 2012 He he no to jest szansa na odprowadzenie Babci do legowiska
Sympatycy Cormoran Opublikowano 30 Października 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2012 Pamiętaj o mojej propozycji jeśli chodzi o Babcię
Klubowicze PIN Opublikowano 31 Października 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Października 2012 Sí señor recordaré. Saludos y gracias. Odezwę się na PM lub tel. Co by OT nie było, to ja się, od wczoraj, troszkę mniej ślizgam. No ale na 4oo . Dla mnie w tym roku to już koniec z 2oo
Sympatycy Cormoran Opublikowano 11 Listopada 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Listopada 2012 Wczoraj przelatałem około 140 kilometrów po Wawie i okolicach, raz poślizgnęło mi się tylne koło przy ruszaniu ze świateł, ale to na białym pasie. Było sucho a i tak można się poślizgnąć Trza być czujnym
PJS Opublikowano 11 Listopada 2012 Opublikowano 11 Listopada 2012 Wczoraj przelatałem około 140 kilometrów po Wawie i okolicach, raz poślizgnęło mi się tylne koło przy ruszaniu ze świateł, ale to na białym pasie. Było sucho a i tak można się poślizgnąć Trza być czujnym To jest tak jak w tym powiedzeniu: jak się ma pecha to i palec w d.... można sobie złamać Pozdrawiam ... PJS
Rekomendowane odpowiedzi