Administrator Tetsuo Opublikowano 1 Października 2012 Administrator Opublikowano 1 Października 2012 Patrzyłem w wyszukiwarce i nikt jeszcze nie wspominał o nowym magazynie motocyklowym "Swoimi Drogami". Magazyn wydaje grupka entuzjajstów motocyklowych. W aktualnym numerze jest co najmniej jeden artykuł dla maxiskuterowców. Kwartalnik do ściągnięcia pod adresem http://swoimidrogami.pl/
roomcajz Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 ciekawa propozycja. Pierwszy numer do ściągnięcia za darmo, zobaczymy jak będzie później
dr.big Opublikowano 1 Października 2012 Opublikowano 1 Października 2012 Hahaha, polecam artykuł o drobnomieszczaństwie na str. 150... Chyba według niego, jeśli nie jesteś brudasem i niechlujem, to należysz do tej grupy . Następny artykuł z grona tych, gdzie autor, który pewnie uważa chyba siebie i sobie podobnych za "prawdziwego" bikera, wprowadza podziały ... Po przeczytaniu pierwszego akapitu zanosiłem się śmiechem ... motocyklowy drobnomieszczanin ze mnie pełną gębą ... Chcesz być "prawdziwym" motocyklistą? Omijaj myjki bezdotykowe, pralki i prysznice szerokim łukiem ... bo częste mycie skraca życie ... PS. Za wyjątkiem paru zdjęć Helixa z wózkiem, nic DLA MNIE tam nie ma .
szuli76 Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 Tak bo żeby być motocyklistą "prawdziwym"musisz być cały upiermandolony
GrzechoCnik Opublikowano 10 Października 2012 Opublikowano 10 Października 2012 ... Za wyjątkiem paru zdjęć Helixa z wózkiem, nic DLA MNIE tam nie ma . Jak to nie ma? A maxiskutera Junaka byś nie przetestował? Szkoda że nie byłem w Lublinie na wyścigach oldtimerów. A już nie będzie takiego bo tor sprzedany developerom.
Rekomendowane odpowiedzi