Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Swoimi drogami

Tetsuo

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Patrzyłem w wyszukiwarce i nikt jeszcze nie wspominał o nowym magazynie motocyklowym "Swoimi Drogami". Magazyn wydaje grupka entuzjajstów motocyklowych. W aktualnym numerze jest co najmniej jeden artykuł dla maxiskuterowców.

Kwartalnik do ściągnięcia pod adresem http://swoimidrogami.pl/

Opublikowano

ciekawa propozycja. Pierwszy numer do ściągnięcia za darmo, zobaczymy jak będzie później

Opublikowano

Hahaha, polecam artykuł o drobnomieszczaństwie na str. 150... Chyba według niego, jeśli nie jesteś brudasem i niechlujem, to należysz do tej grupy :photo: . Następny artykuł z grona tych, gdzie autor, który pewnie uważa chyba siebie i sobie podobnych za "prawdziwego" bikera, wprowadza podziały :down: ...

Po przeczytaniu pierwszego akapitu zanosiłem się śmiechem ... motocyklowy drobnomieszczanin ze mnie pełną gębą :D...

Chcesz być "prawdziwym" motocyklistą? Omijaj myjki bezdotykowe, pralki i prysznice szerokim łukiem :D ... bo częste mycie skraca życie :D ...

PS. Za wyjątkiem paru zdjęć Helixa z wózkiem, nic DLA MNIE tam nie ma :D .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Tak bo żeby być motocyklistą "prawdziwym"musisz być cały upiermandolony :)

Opublikowano

... Za wyjątkiem paru zdjęć Helixa z wózkiem, nic DLA MNIE tam nie ma :confused: .

Jak to nie ma? A maxiskutera Junaka byś nie przetestował?

Szkoda że nie byłem w Lublinie na wyścigach oldtimerów. A już nie będzie takiego bo tor sprzedany developerom.