Klubowicze pgizi Opublikowano 18 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2012 Zjednoczeni w Burgmanii! W najbliższa niedzielę, t.j. 23 IX 2012r., na ul. Agrykola odbywać się będzie druga edycja wyścigu "mydelniczek" firmowanego przez Red Bull'a. Więcej info tutaj: http://www.redbull.c...001243155121159 Byłem na pierwszej edycji w 2003r. - fajna impreza, kupa śmiechu. Na YT są filmiki, np: [media=] [/media]Ja się wybieram (jako obserwator oczywiście!) i tak sobie pomyślałem czy może jakimś większym gronem byśmy tam nie zawitali? A w przyszłym roku, kto wie, może wystawilibyśmy własną załogę ... Impreza zaczyna się o 13.00, są chętni?
PJS Opublikowano 20 Września 2012 Opublikowano 20 Września 2012 Wpadnę pofocić o ile wrócę z gór. Daj znać w sobotę rano czy trzynasta aktualna. Pozdrawiam ... PJS
Klubowicze pgizi Opublikowano 21 Września 2012 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Września 2012 o.k.. Umówmy się może ok. 12.30 żeby obejrzeć "park maszyn". Przed kawiarnią Rozdroże, czy jak ona się tam teraz nazywa, będzie dobrze?
szpadliszi Opublikowano 21 Września 2012 Opublikowano 21 Września 2012 obecny, ale z rodzinka i na 4oo
PJS Opublikowano 22 Września 2012 Opublikowano 22 Września 2012 Powinienem być choć załapałem jakieś badziewie, ale dla Ciebie Pawełku wszystko. Pozdrawiam PJS
Rekomendowane odpowiedzi