KOT66 Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 http://www.twierdza.swinoujscie.pl/artykul_co-w-programie_141_4.html ...zapraszam:) Odnośnik do komentarza
Klubowicze ArtCho Opublikowano 13 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Kot, wiem że parę osób się wybiera. Ja nie bardzo - jadę z synem w przeciwnym kierunku. Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 13 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 ...dla wybierajacych sie...jechac na prom ,,bielik,,nie stac w zadnych kolejkach za samochodami,na promie jest specjalny pas dla jednosladow:)...tez bede:) pozdrawiam:) Odnośnik do komentarza
Rzelu Opublikowano 13 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2012 Teraz doczytałem, że jednak żeby zobaczyć paradę trzeba się będzie przeprawić... Do zobaczenia. Odnośnik do komentarza
VOLF Opublikowano 15 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2012 Kolegi KOTA nie udało mi się poznać, ale skuter zaparkowany koło naszych widziałem ale pewnie następnym razem się uda poznać kolegę pozdrawiam Odnośnik do komentarza
KOT66 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Września 2012 :)witam:) i dziekuje za przybycie mysle ze bylo na co popatrzec:) coz...osobiscie tez chcialbym poznac kolegow:)...nastepna raza:)....pozdrawiam:).... Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi