Maniek Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Biolog a przedstawialas fakt ze masz opłacony parking? Jesli dalej nie beda Cie wpuszczac a z parkingu nie bedziesz korzystac jesli nie masz samochodu oczywiscie, to zglosil bym sie po odbior pieniazkow za miesiace w ktorych nie bedziesz mogla korzystac z parkingu. Nie chodzi tu bardziej o kase tylko o fakt ze na Swoim bledzie teraz beda tracic.
Biolog Opublikowano 13 Września 2012 Autor Opublikowano 13 Września 2012 Tu był zbędny cytat całego posta przedmówcy Fakt przedstawiałam Podobno właśnie dzięki temu łaskawcy wpuszczą mnie na ten parking PW bis. Ale podobno kroją się nowe wjazdówki na 2oo i jak znam życie to docelowo będą się domagali jednej na samochód a drugiej na moto - tak żeby było weselej....
greegi Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Ciekawe jak sobie wyobrażają te wjazdówki na 2oo. W aucie kładzie się ją za szybę, a w moto gdzie? Mam kamieniem przycisnąć na siedzeniu?
ciesu Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Naprawdę ten kanclerz na PW to nie ma większych problemów??? :-)
karni Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 Poczekajcie jeszcze pare lat i takie zakazy będą częstym widokiem.
Kaper Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 Przenieś się na teren południowy PW. U nas nie ma takich problemów
greegi Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 co to znaczy południowy teren? Z tego co piszemy, to dotyczy całości politechniki
Administrator Artix Opublikowano 18 Września 2012 Administrator Opublikowano 18 Września 2012 a furtki tez pozamykali ? ja wieki temu na UW parkowalem pod swoim instytutem bo nawet jako pracownik nie moglem wyrwac przepustki wiec wjezdzalem furtka a na terenie juz nikt sie nie czepial
Biolog Opublikowano 18 Września 2012 Autor Opublikowano 18 Września 2012 Przy furtce od Nowowiejskiej stoi pan ze Straży Akademickiej. Od Koszykowej też. Od Niepodleglości też ktoś się pałęta.....
Rekomendowane odpowiedzi