smarciu Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 http://www.moto-tour...ndex.php?menu=4 Polecam animacje poprawnego zachowania przy różnych manewrach podczas jazdy w kilka moto.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 7 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 7 Września 2012 Dla Polskojęzycznych ten link będzie lepszy http://www.moto-tour.pl/index.php?lang=pl&menu=4
qwert Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 I każdy powinien zapoznać się z tymi filmikami zanim wyskoczymy na przejażdżkę w grupie. Dzięki za materiał.
luka27 Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 TAKIE informacje powini uwzglednic przy kursie na Prawo Jazdy!!!
Maniek Opublikowano 7 Września 2012 Opublikowano 7 Września 2012 POLECAM PODKLEIĆ TEN MATERIAŁ NA FORUM No i dla Nas te manewry powinny być wykute na pamięć. Ja się tego kiedyś uczyłem bardzo pilnie sam dla Siebie. Nie chce tu nikogo negatywnie oceniać ale jak jeździmy na spoty z ZUSu do C66 to czasem się zdarza że tak trochę każdy jedzie jak chce a nie na tak zwany "suwak" Ja staram się zawsze być prawidłowo ustawiony do osoby przed Mną. Wtedy wiemy kto gdzie jedzie i pod czas zakrętów jest dużo bezpieczniej, najgorzej jak przykładowo pod czas zakrętu czy skręcaniu na skrzyżowaniu ktoś wyrównuje ze Mną a Ja muszę wyminąć studzienkę lub coś innego. A wtedy nie zawsze jest bezpiecznie. WIĘC jeszcze raz: TEMAT PODKLEIĆ lub najlepiej by było gdyby trafił na stronę główną Burgmani Może ktoś by zrobił mały artykuł? To dla Naszego bezpieczeństwa
Abach Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 Rzeczywiście warto takie podstawowe instrukcje jakoś podwiesić lub nawet umieścić na stronie głównej www.burgmania.net. Pojawiają się co jakiś czas a potem zsuwają się z innymi wątkami w głębiny forum. Dużo przybywa nowych użytkowników 2oo i dobrze, aby takie wątki i informacje trafialy do nich w pierwszej kolejności.
smarciu Opublikowano 8 Września 2012 Autor Opublikowano 8 Września 2012 Dostałem ten link od Braciaka i natychmiast wkleiłem. Cieszę się, że odnajdujecie wartość w tych informacjach Dziś miałem okazję poćwiczyć na przejażdżce i powiem, że to trzeba czasu, żeby weszło w nawyk.
Sympatycy Kisiel Opublikowano 8 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2012 Mogę podkleić w ogólnych ale będę musiał usunąć te wszystkie nic nie wnoszące ochy i achy. Jak się zgadzacie to nie ma sprawy
kmodzele Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No zaraz zaraz, a gdzie jazda na szarańczę? Oddajemy przyjemność z niej płynącą tak o, walkowerem?!
Maniek Opublikowano 8 Września 2012 Opublikowano 8 Września 2012 No ale czy skutki szaranczy nie ogladalismy miesiac temu gdy Pawel mial wypadek? Moze jak bysmy jechali spokojniej to by nic sie nie stalo... Moze... A czerpac przyjemnosc mozna tez z jazdy spokojniejszej i BEZPIECZNIEJSZEJ. Ale to tylko Moje zdanie. Moze zamiast podklejac ten temat to stworzyc nowy tylko zeby opisac wszystko Swoimi slowami z animacjami? Bedzie bardziej czytelnie i od razu na forum Burgmani. Tylko nie wiem gdzie takie animacje znalezc
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 8 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 8 Września 2012 Animacje mogę zrobić
Maniek Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Z tego co poszukalem na szybko takich stron jest wiecej, wiec trzeba poczytac i zlozyc cos Swoimi slowami do kupy. Jutro znaczy juz dzis posiedze przy tym.. I wysle Ci na PW. Cos madrego sie wykombinuje
Sympatycy Kisiel Opublikowano 9 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2012 Ok czekam. Smoku może rzeczywiście zrób jakiś videogame
Maniek Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Przepraszam wszystkich za opóźnienie. Dzisiaj już w nocy usiąde do tego na spokojnie i napisze. Miałem to zrobić w dzień ale albo ciśnienie albo zbyt mało jazdy na 2oo bo umieram na ból głowy od rana. Ale już w nocy poćwiczę z tekstami EDIT: wysłałem plik z tekstem Smokowi. Teraz tylko animacje i obrazki, myślę że nic w tekście nie będzie trzeba poprawiać
Sympatycy Kisiel Opublikowano 11 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 11 Września 2012 Ok, jak będzie gotowe załóż nowy temat a ja go podwieszę i zamknę. Ten temat zostanie jako temat do dyskutowania.
Arkadiusz Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Przepraszam a co to jest "szarańcza"? Może ma ktoś jakąś animację ? Jeśli chodzi o temat, bardzo zacny !!!
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 11 Września 2012 Administrator Opublikowano 11 Września 2012 Przepraszam a co to jest "szarańcza"? Może ma ktoś jakąś animację ? Ma...
Arkadiusz Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 Kurcze, Mariusz u mnie flash player tego nie odtwarza ?
Rekomendowane odpowiedzi