Gość Michał Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Stalowa Wola, dn. 9.VIII.2004r. Podanie Zwracam się z pro?b?, żeby na forum przed/nad/pod/za* linkiem: "Burgmania.net forum" znalazl się link do głównej strony Burgmanii. Może głupia pro?ba, ale przynajmniej mi i kilku innym userom ułatwiłaby korzystanie z forum i vortalu. Proszę o pozytywne rozpatrzenie mojego podania. * niepotrzebne skre?lić. Z poważaniem Michał. Zał?czniki: 1. Dwa litry oleju syntetycznego do burgmanów znajduj?cych się w logo vortalu.
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Administrator Opublikowano 9 Sierpnia 2004 Nie wiem czy dobrze Cię rozumiem ale taki odno?nik z forum do strony głównej www.burgmania.net jest na forum. Jest on na samej górze pod napisem "INVISION". Wystarczy klikn?ć i już jeste? na głównej stronie.
Gość Michał Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Opublikowano 10 Sierpnia 2004 Ups. Przepraszam za zbędne zamieszanie, ale jako? go nie zauważyłem, może dlatego, że ma inny wygl?d niż reszta linków.
Rekomendowane odpowiedzi