Bobas Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Nawet chciałem ale wyszło jak zawsze... NO WŁAŚNIE .....
Arkadiusz Opublikowano 10 Września 2012 Opublikowano 10 Września 2012 Za to popływałem cruiserem po Śniardwach A co to żre i gdzie się to trzyma ? Legalne to jest ?
Sympatycy siemik Opublikowano 10 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 10 Września 2012 A było zajefajnie. Lotnisko czyli teren prywatny i zamknięty mogłem rozwinąć maxiora na przydzielonej yamaszce.. Prędkość max licznikowe cyfrowe 243km/h w zakrętach do szlifu podnóżka składanego ok. 190km/h po drodze nie stety zgubiłem tablicę rejestracyjną i jakiś mikrofon do gadania. Ogólnie fajnie ale przerażająco. Nie polecam bo spociłem się po same stringi. Po kilku miesiącach mój skuterek trafił do łodzi. Dziś jednak nie mogę wstawić zdjęcia bo jestem lekko nie w formie. Pozdrawiam Siemik
krzys-68 Opublikowano 11 Września 2012 Opublikowano 11 Września 2012 A co to żre i gdzie się to trzyma ? Legalne to jest ? Pewnie że legalne jak masz patenta na takie dziwadła.A zeżre ile wlejesz czyli od 7 do 70 l/mtgh.Wszystko zależy od fantazji przy otwarciu manetki.Na szczęscie ta po pierwszym tankowaniu się znacząco zmiejsza a poza tym nie pływasz non stop cały dzień bo troszkę poopalać,pokąpać,zjeść usmażoną swieżo rybkę się też trzeba.
Klubowicze robson Opublikowano 11 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 11 Września 2012 A było zajefajnie. Lotnisko czyli teren prywatny i zamknięty mogłem rozwinąć maxiora na przydzielonej yamaszce.. Prędkość max licznikowe cyfrowe 243km/h w zakrętach do szlifu podnóżka składanego ok. 190km/h po drodze nie stety zgubiłem tablicę rejestracyjną i jakiś mikrofon do gadania. Ogólnie fajnie ale przerażająco. Nie polecam bo spociłem się po same stringi. Po kilku miesiącach mój skuterek trafił do łodzi. Dziś jednak nie mogę wstawić zdjęcia bo jestem lekko nie w formie. Pozdrawiam Siemik Oj Grzecho, martwię się o Ciebie . Z takimi prędkościami po lotnisku możesz ganiać, tylko uważaj przy znacznie niższych !w00t .
Arkadiusz Opublikowano 12 Września 2012 Opublikowano 12 Września 2012 Prędkość max licznikowe cyfrowe 243km/h Tak, tak czytałem o tym pościgu Policji za F-16, skutek, pilot (trzeźwy) ale dowód rejestracyjny zatrzymany, teraz muszą go odebrać w Ministerstwie Sił Powietrznych w Warszawie, przyczyna zbyt duży luz drążka sterowniczego, brak kierunkowskazów itd. Ale co tu dużo gadać, gość w F-16 nie trafił na "Byle jakie śmigło" pilot podał się do dymisji!!!
Sympatycy siemik Opublikowano 12 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 12 Września 2012 Tak, tak czytałem o tym pościgu Policji za F-16, skutek, pilot (trzeźwy) ale dowód rejestracyjny zatrzymany, teraz muszą go odebrać w Ministerstwie Sił Powietrznych w Warszawie, przyczyna zbyt duży luz drążka sterowniczego, brak kierunkowskazów itd. Ale co tu dużo gadać, gość w F-16 nie trafił na "Byle jakie śmigło" pilot podał się do dymisji!!! Pilot okazał się w porządku. Dowód oddałem, szkoda jednak że piloci mają cieniuteńką do procentów główkę w porównaniu do kolegów na motocyklach.
Arkadiusz Opublikowano 13 Września 2012 Opublikowano 13 Września 2012 szkoda jednak że piloci mają cieniuteńką do procentów główkę w porównaniu do kolegów na motocyklach. To jest wina tylko i wyłącznie zbyt małego śmigła !!! Co można rozumieć z "cieniutką główką" to logiczne !!!
michu Opublikowano 15 Września 2012 Opublikowano 15 Września 2012 Wniosek jest taki , że trzeba pracować nad smiglem ( kręcić i jeszcze raz kręcić ) .... Hi hi
Baśka13 Opublikowano 16 Września 2012 Autor Opublikowano 16 Września 2012 Jolu a bo to pierwszy raz kręcą Pozdrówki
upiór Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 A Wam moje Panie szkoda co ? . No wy bidulki nie macie czym kręcić no chyba że . P.S. Normalnie nam się pomału jesień robi , jakoś tak jest nie smacznie szaro buro e do bani taka pogoda .
Arkadiusz Opublikowano 16 Września 2012 Opublikowano 16 Września 2012 No i popatrz, jaki to Upiór znawca kobiecych problemów się zrobił, no, no. Oj Witek porozmawiam z kolegą w Mierzei oj porozmawiam. A kolega umie śmigłem kręcić? że tak bajeruje tutaj ?
Bobas Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Szczerze Wam powiem, że też bym śmigłem na imprezie pokręcił, ale jak widziałem Siemika to stwierdzam, że jest ode mnie znacznie lepszy technicznie. Nie miałbym szans ....., bo mam problem z utrzymaniem śmigła w osi
czaro69 Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Krzysiu, to efekt żyroskopowy...Prędkość obrotowa i odpowiednia długość robią swoje :Jumpy: Dlatego podczas kręcenia nie utrzymujesz śmigła w osi.......
Klubowicze robson Opublikowano 17 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 17 Września 2012 Czy po Waszych ostatnich wpisach mam już zacząć się obawiać spotkania z Wami, mordy moje .
szamot Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 No z wariatami nigdy nic nie wiadomo
michu Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Czy po Waszych ostatnich wpisach mam już zacząć się obawiać spotkania z Wami, mordy moje . Oj bój się bój. ......hi hi
Bobas Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Może zamiast zlotów skuterowych będziemy robić śmigłowcowe ??? PS od wczoraj jestem kaleką. Żona urwała mi śmigło Najgorsze, że poszło też całe ułożyskowanie...
Arkadiusz Opublikowano 17 Września 2012 Opublikowano 17 Września 2012 Żona urwała mi śmigło A było podobno takie ładne, amerykańskie !!!
michu Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Może zamiast zlotów skuterowych będziemy robić śmigłowcowe ??? PS od wczoraj jestem kaleką. Żona urwała mi śmigło Najgorsze, że poszło też całe ułożyskowanie... Bobik miałeś trenować , ale bez przesady ...hi
szamot Opublikowano 18 Września 2012 Opublikowano 18 Września 2012 Ćwiczyli Ćwiczyli i tak wyćwiczyli , może jakiś przeszczep zrobimy, zreszta zobaczymy bo kto pije i śpi ten .....
Sympatycy siemik Opublikowano 18 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2012 Siemka Ale się rozkręcili hi.hi.hi. Robson z tego co widziałem ma potężny potencjał zabawiania towarzystwa. Pozdrawiam Siemik
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2012 Opublikowano 19 Września 2012 Grześ, udało mi się przekonać moją drugą połowę. Proszę dopisać do Bobasa Anię. Do zobaczyska. Czy Wy to widzicie ? Chyba w pokucie pójdę na Mierzeję na pieszo !!! Bobas, Ania się zgodziła, chyba za to urwane śmigiełko !!!
Klubowicze robson Opublikowano 19 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 19 Września 2012 O matko, co ja czytam - Bobas z Anią, Upiorek z Manią . . Arek - chyba pójdziemy razem z buta na Mierzeję, my kawalerowie . Żeby zdążyć proponuję wyruszyć w poniedziałek 8 października, może Bogdan do nas dołączy ?
Rekomendowane odpowiedzi