Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Tak, to będzie konkurencja pielgrzymki w kierunku Częstochowy, toć to, te same kilometry Bogdan? On to wszystko zrobi by nawijać kilometry, pójdzie jak w dym !!! Ps. Tylko nie idziemy autostradą, za DROGO !!! Czego to człowiek nie zrobi, by zobaczyć, prawdziwe "wirownia śmigłem" Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 19 Września 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 Damy radę, w linii prostej to jakieś cztery rzuty beretem, może ktoś jeszcze dołączy ? , w kupie raźniej . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 w linii prostej to jakieś cztery rzuty beretem, No tak od Ciebie to cztery !!! Jeden rzut to od Ciebie do Upiora! Drugi rzut od Upiora do Tomkagdz, Trzeci rzut to od Tomkagdz do Siemika, I czwarty od Siemika na Mierzeję. No to ja mam pięć rzutów, bo muszę dorzucić do Ciebie Robsonik. hi hi hi. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 19 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2012 No Koledzy słomiani , wy z buta nad może hi hi . Ale jak przeczytałem że Ania się wybiera czyli śmiga z Bobasem nad może to stwierdzam że impreza będzie z pewnością przednia . Zresztą po co ja to piszę i tak na 100 % nasze szanowne grono bawić się będzie w Wyśmienitych humorach . P.S. Tylko o by pogoda choć troszkę dopisała muszę z tym Szamanem temat obgadać . Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 E tam pogoda się nie liczy. , liczy się przygoda . Bobasek super że Ania jedzie z nami Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Też się cieszę, że Ania jedzie. To chyba rzeczywiście po akcji ze śmigłem. Jedziemy niestety autem, bo na skuta kobita nie wsiądzie. Możemy ewentualnie dołączyć do Waszej pielgrzymki lub do beretomiotów Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Oj to będzie się działo, no malutki lepiej załatw wszystko z Szamanem, trochę padać to nawet może byle by było ciepło(zrobimy powtórkę) , A Ci od beretów niech antenki zsynchronizują żeby kierunków nie pomylili Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Też się cieszę, że Ania jedzie. To chyba rzeczywiście po akcji ze śmigłem. Jedziemy niestety autem, bo na skuta kobita nie wsiądzie. Możemy ewentualnie dołączyć do Waszej pielgrzymki lub do beretomiotów Umówimy się gdzieś na trasie np. Świecie , ale to jeszcze trochę czasu nam zostało B-) Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Michu, ale na trasie jak, pieszo czy w 4oo ? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No ja muszę śmigać przed południem z takich a nie innych przyczyn . Mam urlop w piątek , normalnie szok w piątek mam wolne hi hi . Tylko jak ja się zapakuję . Myślę że około 11,00 będę startował . Czy mam na Was czekać czy iść spać :) . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Pieszo,jak będą jechac a nie wjadą na min to gwożdzie rozsypię. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 No ja muszę śmigać przed południem z takich a nie innych przyczyn . Mam urlop w piątek , normalnie szok w piątek mam wolne hi hi . Tylko jak ja się zapakuję . Myślę że około 11,00 będę startował . Czy mam na Was czekać czy iść spać :) . Idź spać a rano zobaczysz My może w piątek rano tez będziemy startować ale to się jeszcze zobaczy Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 20 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Września 2012 Idź spać a rano zobaczysz My może w piątek rano tez będziemy startować ale to się jeszcze zobaczy To dla was jak ja będę śmigał po sali hi hi . [media=] [/media] Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Idź spać a rano zobaczysz My może w piątek rano tez będziemy startować ale to się jeszcze zobaczy Bo kto pije i śpi , ten nie ma brwi , alboma tatuaż. Hi hi Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 21 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2012 Uuuuu widzę, że Upiorek i dziary !!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Uuuuu widzę, że Upiorek i dziary !!! Witam serdecznie , Arku ja i coś takiego nie to nie dla mnie . Nie mam nic do tego , jeśli to się komuś podoba to jego prywatna sprawa , przecież to wolny kraj . No to mamy jesień , co prawda jeszcze lato ma być , jak powiedział szaman tylko na jak długo zawita . . Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Czy już się podpisali pod projektem likwidacji Straży Miejskiej w Bydgoszczy? Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 pewnie że TAK Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nic nie piszą, nic nie mówią !!! AAAAA, zapomniałem, że za chwilę widzimy sie w Kątach Rybackich Damy czadu !!!! A Ty Upiorek tak nie psiocz na te tatuaże, bo większość z nas jest naznaczona. Michu, Szamot, jak Małi zaśnie to rano budzi się bez brwi. załatwione ??? Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Nic nie piszą, nic nie mówią !!! AAAAA, zapomniałem, że za chwilę widzimy sie w Kątach Rybackich Damy czadu !!!! A Ty Upiorek tak nie psiocz na te tatuaże, bo większość z nas jest naznaczona. Michu, Szamot, jak Małi zaśnie to rano budzi się bez brwi. załatwione ??? Ty malutki se nie brykaj ja nie będę sam tylko z obstawą . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ty malutki se nie brykaj ja nie będę sam tylko z obstawą . Ba z obstawą, z artylerią powiedz od razu, anie !!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Ba z obstawą, z artylerią powiedz od razu, anie !!! Arku spoko zobaczymy po 24,00 jacy będą cwaniaki jak troszkę upiory postraszą . Zobaczymy komu brwi odpadną . No i niech mi to zaraz dołączy do grupy . P.S. To jest tekst nie do zapomnienia . Bobasku czasami jesteś wielki a nawet ogromny . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 23 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Września 2012 Tak, brwi na kolanach a dziary na pośladkach, to jest klimat. Oj, będzie się działo, będzie się działo!!! I za to Was lubię !!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Robson, zobacz jakie cieniasy, nawet im się pisać nie chce, ale na Mierzei ich wyprostujemy, oj wyprostujemy, nauczymy pisać, oj nauczymy !!! Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 No właśnie, co się dzieje ???????????????????? Pobudka Panowie, pobudka !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ......... bo na tej Mierzei to dołączę do Arka i będziecie mieli problemy Odnośnik do komentarza
Tomekgdz Opublikowano 29 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2012 Będziemy tam już od czwartku tak, że nie fikać, bo jak się obudzę to przeważnie jestem zły Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi