rafszyman Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Witam forumowiczów. Jak w temacie poszukuje prawy kierunek do burgmana 650. Jeśli ktoś coś wie to prosze o pomoc. Na allegro szukałem ale nic nie znalazłem. Z góry dziękuje za pomoc. Odnośnik do komentarza
zocha Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 No to ja też dołącze się do poszukiwań ja szukam lewegoz tą różnicą że ja szukam białego serwis ponad 400zł trochę mi szkoda chetnie dam połowę a za resztę naleje do baku Odnośnik do komentarza
rafszyman Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Ja w serwisie nie byłem więc nie wiem ile by chcieli a zreszta w mojej dziurze nie ma serwisu Suzuki. Ja mam pomarańczowy. Pewnie będzie mały kłopotek. Odnośnik do komentarza
wicher69 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2012 próbujcie dzwonić i pytać do tych co mają używane części na Alledrogo bo każdej części nie da rady wystawić. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi