Dudara Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Miłosnik Yamahy http://superauto24.s...3/92164/180509/
Maciej_f Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Fajny skuter, Dobrze że miał idealne ubranie do jazdy na maxi. ładne jeansy, koszulka no i laczki na nogach. Jakieś młodziaki obejrzą takie foty i stwierdzą że skoro Hołowczyc tak ubrany porusza się skuterem to i Oni tez mogą i nieszczęście gotowe.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Administrator Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dziś podobno najskuteczniejsza reklama to taka... która nie wygląda na reklamę Tak czy owak dla mnie Hołowczyc jest bardzo pozytywną postacią świata sportu i miło przeczytać, że wie co dobre i że mamy podobne zainteresowania Ps. W Olsztynie nie powinna być blacha NO?
emge Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Widać sponsor nie rejestrował go w miejscu zamieszkania Hołka
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dzwonił do mnie przed chwilą, pytał czy może być pod C66 23.08. Powiedziałem mu, że jak sobie dokupi w miarę normalne ciuchy do sprzętu, niech przyjeżdża.
Geni Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 A nie zapomniałeś powiedzieć, że na taki skuter potrzebne jest prawo jazdy kategorii A? No i kask motocyklowy oczywiście. No chyba, że przypadkiem Pan EuroPoseł posiada.
dr.big Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Pewnie ma . Tu artykuł w którym pierwszy raz o nim usłyszałem. Taki troche pyszałek : http://www.motocykl-online.pl/artykuly/Wywiad_Krzysztof_Holowczyc_2002
boochos Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 w Numerze 05.2011 Motovoyagera też jest z nim wywiad, wtedy jeszcze o T-MAX-ie ani mru mru http://motovoyager.pl/index.php?ID_WYDANIE=21 (...) Ps. W Olsztynie nie powinna być blacha NO? Nie jestem pewien, czy to nie w tym właśnie artykule K.H. zdradza tajemnicę, że na jego aucie widnieje tablica rejestracyjna NO - ale zamiast cyferek dokupił sobie indywidualny podpis FEAR, co razem daje: NO FEAR - niezłe
smarciu Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Dodałem dwa słowa: http://superauto24.se.pl/galeria/krzysztof-holowczyc-jezdzi-skuterem-yamahy-zdjecia,274713/92164/180509/
sebol Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Czepiacie się to zdjęcia artystyczne , w kasku nikt by go nie poznał jak dody bez retuszu!
Gość Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Opublikowano 21 Sierpnia 2012 Może to będzie szok dla niektórych, ale prawda jest taka, że Hołek w życiu nie przejechał więcej niż 500 m na maxi. O!
Bulba Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Z niego jest taki motonita jak ze mnie kierowca rajdowy Za kase wsiade nawet na slonia i bede opowiadal wkolo ze zajebiscie sie przemieszcza po miescie
Maciej_f Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 A może on tylko stał i pilnował ten skuter i jakiś reporterek go przyłapał i strzelił parę fotek.
Sympatycy grzegorz76 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Sympatycy Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Może to będzie szok dla niektórych, ale prawda jest taka, że Hołek w życiu nie przejechał więcej niż 500 m na maxi. O! Przejechał,przejechał.To jego drugi Tmax. Nowego nawet odbieral w Wawie w Uhma-Bike.
Marcino1 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Opublikowano 22 Sierpnia 2012 Cóżeście się tak czepili Hołka? Bez względu na to czy reklamuje T-maxa i bierze za to kasę, czy go rzeczywiście kupił i użytkuje rozpowszechnia tym samym ideę maxi w Polsce. Jak dla mnie - oby więcej takich "Hołków". A może zrobić z nim wywiad na główną stronę Burgmanii?
PJS Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Zdjęcie jest czysto wizerunkowe więc nie ma co się czepiać. Co do dawania przykładu (ubiór, bezpieczeństwo itd.) wydaje mi się, że promuje je w mediach na każdym kroku. Poza tym jest naprawdę dobry w tym co robi. Może również dzięki temu wzrośnie zainteresowani maxi Pozdrawiam .. PJS
el_tigre Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Niestety... http://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/406318,krzysztof-holowczyc-ulegl-wypadkowi-w-olsztynie.html
kmodzele Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Hołka szkoda. Abstrahując od kolizji, wolałbym, żeby reklamował DownTowna. Lepiej bym się poczuł. :-)
Sent Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Ciekawe czy t-maxem.....? Tak, tym nowym (na FB na jego profilu jest zdjęcie)... Na FB napisał, że ma tylko złamany mały palec u nogi i jest "pod wrażeniem" dziennikarzy, ubolewając, że o wypadku napisali więcej niż o różnych startach w rajdach...
czaro69 Opublikowano 3 Października 2012 Opublikowano 3 Października 2012 Zdjęcia w wątku o wypadkach
Sysgone Opublikowano 5 Października 2012 Opublikowano 5 Października 2012 Fajny skuter, Dobrze że miał idealne ubranie do jazdy na maxi. ładne jeansy, koszulka no i laczki na nogach. Jakieś młodziaki obejrzą takie foty i stwierdzą że skoro Hołowczyc tak ubrany porusza się skuterem to i Oni tez mogą i nieszczęście gotowe. No i wykrakałeś ...
Rekomendowane odpowiedzi