Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Fajny skuter, Dobrze że miał idealne ubranie do jazdy na maxi. ładne jeansy, koszulka no i laczki na nogach. Jakieś młodziaki obejrzą takie foty i stwierdzą że skoro Hołowczyc tak ubrany porusza się skuterem to i Oni tez mogą i nieszczęście gotowe.

• Administrator
Opublikowano

Dziś podobno najskuteczniejsza reklama to taka... która nie wygląda na reklamę :)

Tak czy owak dla mnie Hołowczyc jest bardzo pozytywną postacią świata sportu i miło przeczytać, że wie co dobre i że mamy podobne zainteresowania :D

Ps. W Olsztynie nie powinna być blacha NO? :P

Opublikowano

Widać sponsor nie rejestrował go w miejscu zamieszkania Hołka :D

Opublikowano

Dzwonił do mnie przed chwilą, pytał czy może być pod C66 23.08.

Powiedziałem mu, że jak sobie dokupi w miarę normalne ciuchy do sprzętu, niech przyjeżdża.

Opublikowano

A nie zapomniałeś powiedzieć, że na taki skuter potrzebne jest prawo jazdy kategorii A?

No i kask motocyklowy oczywiście.

No chyba, że przypadkiem Pan EuroPoseł posiada. :D

Opublikowano

w Numerze 05.2011 Motovoyagera też jest z nim wywiad, wtedy jeszcze o T-MAX-ie ani mru mru http://motovoyager.pl/index.php?ID_WYDANIE=21

(...)

Ps. W Olsztynie nie powinna być blacha NO? :D

Nie jestem pewien, czy to nie w tym właśnie artykule K.H. zdradza tajemnicę, że na jego aucie widnieje tablica rejestracyjna NO - ale zamiast cyferek dokupił sobie indywidualny podpis FEAR, co razem daje: NO FEAR - niezłe

Opublikowano

Czepiacie się to zdjęcia artystyczne , w kasku nikt by go nie poznał jak dody bez retuszu!

Opublikowano

Może to będzie szok dla niektórych, ale prawda jest taka, że Hołek w życiu nie przejechał więcej niż 500 m na maxi. O!

Opublikowano

Z niego jest taki motonita jak ze mnie kierowca rajdowy :lol2:

Za kase wsiade nawet na slonia i bede opowiadal wkolo

ze zajebiscie sie przemieszcza po miescie :wink32:

Opublikowano

A może on tylko stał i pilnował ten skuter i jakiś reporterek go przyłapał i strzelił parę fotek.

• Sympatycy
Opublikowano

Może to będzie szok dla niektórych, ale prawda jest taka, że Hołek w życiu nie przejechał więcej niż 500 m na maxi. O!

Przejechał,przejechał.To jego drugi Tmax. Nowego nawet odbieral w Wawie w Uhma-Bike.

Opublikowano

Cóżeście się tak czepili Hołka?

Bez względu na to czy reklamuje T-maxa i bierze za to kasę, czy go rzeczywiście kupił i użytkuje rozpowszechnia tym samym ideę maxi w Polsce.

Jak dla mnie - oby więcej takich "Hołków".

A może zrobić z nim wywiad na główną stronę Burgmanii?

Opublikowano

Zdjęcie jest czysto wizerunkowe więc nie ma co się czepiać.

Co do dawania przykładu (ubiór, bezpieczeństwo itd.) wydaje mi się, że promuje je w mediach na każdym kroku.

Poza tym jest naprawdę dobry w tym co robi. Może również dzięki temu wzrośnie zainteresowani maxi :msn-cry:

Pozdrawiam ..

PJS

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ciekawe czy t-maxem.....?

Opublikowano

Hołka szkoda.

Abstrahując od kolizji, wolałbym, żeby reklamował DownTowna. Lepiej bym się poczuł. :-)

Opublikowano

Ciekawe czy t-maxem.....?

Tak, tym nowym (na FB na jego profilu jest zdjęcie)... Na FB napisał, że ma tylko złamany mały palec u nogi i jest "pod wrażeniem" dziennikarzy, ubolewając, że o wypadku napisali więcej niż o różnych startach w rajdach...

Opublikowano

Zdjęcia w wątku o wypadkach

Opublikowano

Fajny skuter, Dobrze że miał idealne ubranie do jazdy na maxi. ładne jeansy, koszulka no i laczki na nogach. Jakieś młodziaki obejrzą takie foty i stwierdzą że skoro Hołowczyc tak ubrany porusza się skuterem to i Oni tez mogą i nieszczęście gotowe.

No i wykrakałeś ...