luka27 Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2012 Witam wszystkich z tej naszej oklicy widze ze paru nas lata po tarnófku i moze by tak spotkac sie wypadalo :)) Odnośnik do komentarza
Goły Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Pozdro dla kolegi z Tarnowa . Wróciłem z wakacji a tu klubowicz z tarnowa się pojawił . To jest nas dwóch. Odnośnik do komentarza
bobbens Opublikowano 26 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2012 No to i ja się przywitam , jest niedaleko jak będziecie planować jakieś spotkanko chętnie się przyturlam dajcie znać na PW Odnośnik do komentarza
luka27 Opublikowano 29 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2012 to widze ze skladzik sie montuje!!!:))) I DOBRZE BEDZIE KIEDYS Z KIMS POLATAC .jak byl jakis pomysl to napiszcie bo ja to mialem ochote na te BIeszczady ruszyc ale sie nie da . Odnośnik do komentarza
Goły Opublikowano 2 Września 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 Byłem w tamtym roku tam na zlocie , szkoda ze tylko 2 dni ale było warto . niestety na mojej 125 musiałem się ostro spinać żeby nadążyć za kolegami . w tym roku to się dopiero zapowiada ekipa ale ja też nie dam rady pojechać . Odnośnik do komentarza
chudzielec Opublikowano 4 Listopada 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam. Mam pytanie odnośnie Tarnowa i okolic. Szukam serwisu dla Burgmana K7. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza
luka27 Opublikowano 4 Listopada 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 4 Listopada 2012 Witam !. osobiscie polecam Drąg Pawęł-z Łęgu Tarnowskiego :)bo serwisty w samym tranowku to rozne opinie sie słyszy co jeden to inna ja osobiscie bylem u goscia i regulował mi gazniki w zrr i bylem zadowolony co do usugi i ceny ..Bedac w Łegu to kazdy ci powie jak dojechac::))) Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi