Psooota Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 czy ktoś ma pomysł lub wiedzę czy jest jakaś możliwość skrócenia wysokiej szyby (wystarczyłoby ok 10cm), która stanowi dość mocne utrapienie w deszczu, czy jeździe po ciemku. czy stosujecie jakieś wynalazki typu "niewidoczna wycieraczka"? jak sobie radzić żeby nie jechać na tylnym siedzeniu skutera? sorry za powielanie tematu, dopiero teraz udało mi się przypadkiem go znaleźć http://www.forum.burgmania.net/topic/15014-wysoka-szyba-turystyczna-i-problemy-z-nia-zwiazane/page__st__20 Odnośnik do komentarza
RONIN Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 ja tam lubię jak mi nie wieje, dlatego wymieniłem standart na wysoką, ale ponieważ włosi przesadzili z wysokością to skróciłem ją z kolegą na szlifierce do metalu, praca żmudna i monotonna ale długość jest ok. A na deszcz stosuję środek do mycia kabin prysznicowych ;-), ten sam efekt co niewidoczna wycieraczka. Odnośnik do komentarza
Julo Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 U mnie jest ten sam problem, deszcz i jazda nocą. Kontrolka świateł mijania i podświetlenie tablicy tworzą mi na szybie piękną tęcze, a gdy do tego dojdą światła pojazdu jadącego z naprzeciwka widoczność jest zerowa. Zastanawiam się nad wymianą szyby. Odnośnik do komentarza
ADMINISTRACJA Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Wątek wielokrotnie omawiany! Wyszukiwarka nie gryzie. Zamykam. Administracja Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi