szamot Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Witam, poszukujemy chętnych do obstawy ślubu córki naszego kolegi Kiero 18-go.08.12, potrzeba 10 maszyn bo na tyle jest przewidziany poczęstunek. Spotykamy się o godzinie 16 w Mc Donalds na rondzie Grunwaldzkim skąd ruszamy o 16,15 ,żeby na 16,30 być na ul. Sieciowej na Osowej Górze pod domem panny młodej następnie jedziemy już w obstawie do kościoła . Ślub o godzinie 17.00 po uroczystości jedziemy z obstawą na obiad. Przybliżony przebieg trasy http://maps.google.p...mra=ls&t=m&z=13 Lista chętnych: Kiero Szamot Michu Fundi600 Bobas Upiór Kaśka Arkadiusz Drek krzysurban bogdan201 Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A kiedy to? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Wiadomo na mnie zawsze możesz liczyć Odnośnik do komentarza
Drek Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Ja też się pisze tylko termin podaj. Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Też sie pisze... tylko KIEDY? Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Ja też śmigam obstawiać. Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Najwyżej most będą budować jeden dzień dłużej . No dobra jadę , tylko kierownicy ZACNEJ marki sprzęt mi wypucować . Odnośnik do komentarza
Bobas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Proponuję, żeby każdy zabrał krawat i założył go na kurtkę motocyklową. Najlepiej czerwony, żeby był widoczny . Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 W sobotę? gdzie i o której? W niedzielę jade Koszalin-Goleniów... Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Oczywiście nie mogę zawieść starych przyjaciół, OBECNY OBOWIĄZKOWO !!! Co prawda czerwonego krawata nie mam, (nie te czasy). Odnośnik do komentarza
krzysurban Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2012 Obowiązkowo się pojawię Do zobaczyska:) Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Plan zamieszczony w pierwszym poście. Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Będę,nie wiem jak później z czasem ale na samą obstawę się pojawię. Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Spoko damy radę, Bydgoszcz nie Newy York!!! To tylko Bydgoszcz. Szamot na miejscu będziesz prowadził !!! Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Sierpnia 2012 Na Sieciową ta mogę (o ile będę miał na czym ,co prawda jest plan ale się zobaczy co i jak) a dalej to już Kiero poprowadzi Odnośnik do komentarza
michu Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Na Sieciową ta mogę (o ile będę miał na czym ,co prawda jest plan ale się zobaczy co i jak) a dalej to już Kiero poprowadzi Tomek damy rade Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Czyli spotykamy się na ul. Kruszwicka 1 ? Odnośnik do komentarza
Klubowicze fundi600 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nie Arku spotykamy się na Świętej Trójcy 34, Bydgoszcz Odnośnik do komentarza
Kaśka Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ...., Bydgoszcz nie Newy York!!! To tylko Bydgoszcz..... No tak dla niektórych to tylko albo aż Bydgoszcz Potwierdzam obecność tylko godzina..... Odnośnik do komentarza
bogdan201 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Przepraszam bardzo, czy jest jeszcze możliwość wzięcia udziału w tej imprezie ? Bardzo chętnie bym pojechał tylko te 10 skuterów ? Na poczęstunek tudzież obiad jechać nie muszę bo Bydgoszcz leży o 140 km od mojego miejsca zamieszkania, wyjechałbym po obiedzie i wrócił na kolację. Odnośnik do komentarza
szamot Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Pewnie ze nie będzie problemu zawsze jest rezerwa. Zbieramy się o godzinie 16 pod McDonald's przy rondzie Grunwaldzkim tam gdzie zbieraliśmy się na rozpoczęciu sezonu Odnośnik do komentarza
krzys-68 Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 No i tam jest Shell.Te "Z..." się dotankują żeby wstydu nie było Odnośnik do komentarza
Klubowicze robson Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Postaram się dołączyć do obstawy jeśli jeszcze można, tylko mi tam żadnych ch***i biegowych nie wprowadzać . Niestety, ale chyba nie uda mi się wyrwać na ślub !sciana , Stefciu wybacz !pomidor . Odnośnik do komentarza
Arkadiusz Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 ch***i biegowych nie wprowadzać . Robson, łańcuchowych, chciałeś powiedzieć !!!! Odnośnik do komentarza
upiór Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 E tam chłopina zmęczony po urlopie , Arek spoko jakoś to opanujemy , może damy Krzysiowi jakieś fory a potem będzie tak . Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi