Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Lipca 2012 Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Czy z Silver Winga można zrobić zadaszoną trike? Pewnie! Wystarczy sprawny napęd i trochę wolnego czasu... ach ci amerykanie Odnośnik do komentarza
Abach Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Wygląda trochę kosmicznie, ale pasek na pewno dalej się ślizga Odnośnik do komentarza
Bob Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Mozna i tak Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Drugi jest chociaż 2 osobowy a może ktoś wrzuci wózek boczny do SW....?Pewnie taki patent by mnie interesował Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 A prońcie bardzo! A tu jeszcze inne ciekawe wersje trike SW Odnośnik do komentarza
czaro69 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Bardzo fajne, ciekawe kto w PL by zrobił coś takiego? Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Lipca 2012 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Bardzo fajne, ciekawe kto w PL by zrobił coś takiego? Zrobić to byłoby komu. Ja mam lepsze pytanie: kto w PL zapłaciłby za coś takiego? Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 31 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2012 Bardzo fajne, ciekawe kto w PL by zrobił coś takiego? Czarek prosze bardzo http://www.mmt.com.pl/st/uslugi_wozek-boczny-produkcja01.php w Ostrowie Wlkp. jest fachowiec który przyczepi wózek do każdego motocykla. Byłem widziałem pełen profesjonalizm. Masz odrazu homologacje, wózek wbity w dowód także tylko dutki szykować.... Odnośnik do komentarza
szpadliszi Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Te trajki z silver wing'a wygladają 100 razy lepiej niz po-chopperowe produkcje ! Zgrabne , elegnacje, nowoczesne, kanapa wuglada jak na zamówienie - super !! Dajcie diaxa !! - ide pociąć moje Piaggio Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2012 Piękne te Trojki zrobione z Silver Winga, moze był bym zainteresowany taką przeróbką jak kupię następną Zacną, ułatwiło by mi to podróże i spotkania z Wami , przy okazji pozdrawiam Was kochani, jesienią zacznę rozgladać się za następną Zacną Odnośnik do komentarza
Klubowicze Doktorek Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Klubowicze Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2012 Dzwoniłem dziś po informację do producenta bocznych wózków i on poinformował mnie, ze jeszcze do Hondy Silver Wing nie robił koszy ale jak podał mi przyblizoną cenę wózka bocznego to zrobiło mi się ciepło czyli ok. 10000 zł ... , do choperów juz wykonywał takie kosze i ma dużo zamówień ... Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Przemek a może uda się załatwić jakieś dofinansowanie z PEFRON-u ? W końcu do przeróbek aut dokładają kase a skuter z wózkiem spełnia podobną funkcje. Odnośnik do komentarza
szpadliszi Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 podał mi przyblizoną cenę wózka bocznego to zrobiło mi się ciepło czyli ok. 10000 zł ... dwa razy sprawdziłem ilość zer ... budowa trajki nie byłaby duzo bardziej kosztowna ( oczywiscie nie liczymy kosztu skutera ) Odnośnik do komentarza
Lucjan73 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 A może warto kupić wózek we własnym zakresie i zlecić tylko podłączenie. Używany wózek Velorex np. od Jawy jest prawie identyczny z tym który produkuje od podstaw firma z Ostrowa. Odnośnik do komentarza
Geni Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Na pewno to tańsza i pewna opcja - Velorex to b. dobre wózki i nie takie "potwory" z nimi jeździły. Odnośnik do komentarza
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Autor Administrator Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dzwoniłem dziś po informację do producenta bocznych wózków i on poinformował mnie, ze jeszcze do Hondy Silver Wing nie robił koszy ale jak podał mi przyblizoną cenę wózka bocznego to zrobiło mi się ciepło czyli ok. 10000 zł Wcale nie powiedział dużo. Parę lat temu kolega Kefir dorabiał wózek do Bonneville'a i pamiętam, że profesjonalna robota wyszła ok 20 tpln. Wartość widać także w używanych sprzętach np. w Niemczech. Pierwszy lepszy z brzegu przykład skutera, który solo ma wartość cirka 1000 eur > KLIK. Krótko mówiąc- to nie są tanie rzeczy Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi