Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2012 Kolega forumowy sprowadził Burgmana B400 2008r w bardzo fajnym malowaniu aerografem. Tym bardziej ciekawe, bo skuter jest pomalowany cały. Ma podłoże ciemnej zieleni metalic, a na to różne odcienie niebieskiego. No i te zęby rekina . Mi się bardzo podoba. Ciekaw jestem waszego zdania. PS. Znając życie pewnie będzie wystawiony za jakiś czas na sprzedaż.
Gość Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Czacha rewelacja, ale błotnik przedni i boczki, takie trochę słabiutkie. Może na żywca wygląda lepiej.
czaro69 Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Grzesiu, bardzo fajnie pomalowany...Tylko pewnie to dość drogi interes
wicher69 Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Wiadomo, o gustach się nie dyskutuje ale jak dla mnie to tylko oryginalne malowanie, żadne malunki w kwiatki czy rekiny. Ciekawe jak przy odsprzedaży będzie bo według mnie ciężko będzie amatora znaleść. Chyba, że z ceną w dół bo jak wiadomo CCC-Cena Czyni Cuda...
Majeczka Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 WOW piękne dzieło sztuki osobiście nie dałbym swoje MAxi tak zrobić Przyciąga oko i troszke to kosztowało
Sympatycy Miętus Opublikowano 30 Lipca 2012 Sympatycy Opublikowano 30 Lipca 2012 Ciekawy pomysł na czachę rekina, podzielam zdanie Flaymana pozostałe elementy nie rzucają na kolana ...
Jarek_PL Opublikowano 30 Lipca 2012 Opublikowano 30 Lipca 2012 Jeśli miał bym namiar na tego co to malował , to nie zastanawiał bym się nawet chwili. Mój Burgi przeszedł by metamorfozę. Podzielam zdanie Flymana co do motywu i prawdopodobnie zastanawiał bym się nad innym tematem. Widział bym tam motyw ornitologiczny (jakiś drapieżne ptaszysko) Ogólnie rewelka. Ja lubię.
Lucjan73 Opublikowano 31 Lipca 2012 Opublikowano 31 Lipca 2012 Jarku tu jest wzmianka o takim artyście http://www.wiadomosc...iej-i-jego-gara widziałem program w regionalnej TV. Facet tworzy prawdziwe dzieła sztuki. Pamiętam że na zlocie w Berlinie była Honda Goldwing cała pomalowana w motywy z filmu Epoka Lodowcowa, ludzie mają różne pomysły.
Klubowicze morwa37 Opublikowano 31 Lipca 2012 Klubowicze Opublikowano 31 Lipca 2012 Piękna sztuka palce lizać,
Administrator 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕦𝕤𝕫𝔹𝕦𝕣𝕘𝕚 Opublikowano 31 Lipca 2012 Administrator Opublikowano 31 Lipca 2012 Dobra Morwa- nie świruj bażanta tylo gadaj ile chcesz za tą padlinkę?! Mi się podoba ten sharkoBurgman choć faktycznie- trzeba na niego amatora Ps. Pamiętacie typa ze zlotu w Marl od terapii deflinowej? To jest potencjalny klient na tą sztukę!
Rekomendowane odpowiedzi