Użytkownicy Bienias Opublikowano 23 Stycznia Użytkownicy Opublikowano 23 Stycznia No tak Ty dużo jeżdzisz więc musisz się rozwijać. A i lat masz jeszcze tyle żę wiele jazdy i realizacji założonych celów przed Tobą 👍 Maszyna też słuszna którą chcesz teraz pojezdzić. Powodzenia
Użytkownicy Robbi Opublikowano 11 Lutego Użytkownicy Opublikowano 11 Lutego Siemka jak tam zapowiada się spotkanie czwartkowe 🛵😊
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 11 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 11 Lutego Jak zwykle będę, chyba, że nie dożyję.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 11 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 11 Lutego Planowałem być, ale właśnie mi się plany "poszły rypać" 😬 i chyba mnie nie będzie. 😠
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 12 Lutego Użytkownicy Opublikowano 12 Lutego Nie może mnie zabraknąć . Oczywiście planuję być 🛵
Użytkownicy Bienias Opublikowano 12 Lutego Użytkownicy Opublikowano 12 Lutego Nam niestety od razu ten termin nie pasował więc nas również nie będzie 😒
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 13 Lutego Na 15:30 jestem umówiony u klienta. Jak szybko pójdzie to zaglądnę (sam) prosto z autobany aby się chociaż przywitać. Ale szanse nie są duże.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Lutego Dzisiaj spotkanie w bardzo kameralnym gronie, pogadali, pojedli, pośmiali i kolejne spotkanie ustalili: 13.03.2025r. godzina 18.00 Karczma u Jana 1
Użytkownicy Bienias Opublikowano 13 Lutego Użytkownicy Opublikowano 13 Lutego A gdzie tradycja i potwierdzenie tego kameralnego spotkania fotografią 😏😏
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 13 Lutego Użytkownicy Opublikowano 13 Lutego Dzięki wszystkim obecnym za spotkanie, śmiechu jak zawsze nie brakowało 🤣😂🤣 Do następnego 🛵
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Lutego Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lutego 15 godzin temu, Bienias napisał(a): A gdzie tradycja i potwierdzenie tego kameralnego spotkania fotografią 😏😏 nooooo.... nie ma zdjęcia 🤔 pewnie byli tylko we dwóch. A ani @sławek1 ani @Saper to za bardzo fotogeniczni nie są 🤣 co innego jak ja bym dojechał 😜
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lutego Całe szczęście, że udało się zakończyć spotkanie zanim "Adonis" dojechał 🤣.
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 14 Lutego Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego 56 minut temu, EndriuBis napisał(a): nooooo.... nie ma zdjęcia 🤔 pewnie byli tylko we dwóch. A ani @sławek1 ani @Saper to za bardzo fotogeniczni nie są 🤣 co innego jak ja bym dojechał 😜 No tak, tak! Przechwalaj sobie 🤣😂🤣
Użytkownicy Bienias Opublikowano 14 Lutego Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego No tak pewnie się krępowali. Mogli chociaż kelnerkę wrzucić na pierwszy plan jako ozdobę i poprawę frekwencji 😁
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Lutego Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Lutego Skoro tak bardzo potrzebne są Wam zdjęcia, to proszę bardzo: 1
Użytkownicy Bienias Opublikowano 14 Lutego Użytkownicy Opublikowano 14 Lutego A czy miał to kto spożywać czy może zdjęcie pochodzi z innego stolika bo Ty Grzesiu chyba piłeś kawę w większym kubku 🤭 Oczywiście żartuje Mam nadzieje że się nie gniewacie 👍
Użytkownicy Robbi Opublikowano 15 Lutego Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego Siemka widzę że zazdrościmy 😉no powiem Wam że jest co zazdrościć, Sławek opowiadał dowcip taki z życia wzięty o Bąku 🤣🤣🤣🤣🤣🤣😂😂
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 15 Lutego Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego Robercie to był niepowtarzalny hicior wieczoru 🤣😂🤣🛵
Użytkownicy Bienias Opublikowano 15 Lutego Użytkownicy Opublikowano 15 Lutego Sławek mam nadzieje że na następnym spotkaniu jeszcze raz opowiesz ten dowcip to i my nieobecni na ostatnim spotkaniu też się pośmiejemy
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 16 Lutego Użytkownicy Opublikowano 16 Lutego 15 godzin temu, Bienias napisał(a): Sławek mam nadzieje że na następnym spotkaniu jeszcze raz opowiesz ten dowcip to i my nieobecni na ostatnim spotkaniu też się pośmiejemy Się zobaczy , lecz myślę że on sam wypłynie sytuacyjnie 😂🤣😂
Użytkownicy Robbi Opublikowano 10 Marca Użytkownicy Opublikowano 10 Marca Siemka Wszystkim Jak tam plany na czwartkowe spotkanie 🛵😉
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 10 Marca Użytkownicy+ Opublikowano 10 Marca Planujemy z Barbarą być. Może dojedzie też "Misiek". 😜 Z tego co mi wiadomo Waldek z Dorotą też się wybierają.
Rekomendowane odpowiedzi