Szymqw Opublikowano 24 Stycznia 2019 Opublikowano 24 Stycznia 2019 Myslalem ze sie uda jakos (bo jako tako z cjproba sie uporalem), ale nie obrobie tym razem chlopaki. Dopiero z roboty wyszedlem (w ciul pracy, a ze to nowa robota od stycznia, to mnie nie oszczedzaja na razie). A sniegiem jeszcze zaczelo sypac i korki jak diabli.Zatem ja strzele kielona za Wasze zdrowie w domu (jak dotre przez te korki).Na luty postaram sie juz przybyc na spota...Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Stycznia 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Stycznia 2019 No to po spotkaniu w nowej miejscówce, żarcie jakieś takie skośne, normalnej kawy nie mają, pogoda nie rozpieszczała, śnieg sypał ale objechałem bez przygód tam i z powrotem. Kolejne spotkanie ustalono na 21.02.2019 r. godzina 18.00 Karczma u Jana P.S. Tym razem chyba nic nie pomieszałem. ?
gumis Opublikowano 25 Stycznia 2019 Opublikowano 25 Stycznia 2019 9 godzin temu, Saper napisał: P.S. Tym razem chyba nic nie pomieszałem. ? wszystko tak jak należy, czyli sks Ci jeszcze nie grozi ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 25 Stycznia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 25 Stycznia 2019 Żarcie było może i skośne, ale z talerza nie uciekało ? i faktycznie smaczne ? 11 godzin temu, Saper napisał: .......... normalnej kawy nie mają .... bo jak kolega mówi "bierz americano" to nie słuchasz. ? za to piwko alkohol free było takie "normalne"
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lutego 2019 Chciałem tylko przypomnieć że to już ten czwartek : Kolejne spotkanie ustalono na 21.02.2019 r. godzina 18.00 Karczma u Jana. Zapraszam wszystkich, bo będzie kilka tematów do obgadania, między innymi wyjazd na Burgmanię i Sztafeta z Hipciem. A pamiętajcie że "nie obecni nie mają racji" ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Lutego 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Lutego 2019 No to już wiem kto gra "pierwsze skrzypce", no i niczego nie pomylił.
tomekstw Opublikowano 18 Lutego 2019 Opublikowano 18 Lutego 2019 11 godzin temu, EndriuBis napisał: Chciałem tylko przypomnieć że to już ten czwartek : Kolejne spotkanie ustalono na 21.02.2019 r. godzina 18.00 Karczma u Jana. Zapraszam wszystkich, bo będzie kilka tematów do obgadania, między innymi wyjazd na Burgmanię i Sztafeta z Hipciem. A pamiętajcie że "nie obecni nie mają racji" ? No niestety z przyczyn służbowych nie dam rady przyjechać. Obgadajcie tematy dokładnie, stalówka dostosuje się. Na Burgmanię wybieramy się w czwartek "po pracy", sztafeta obojętnie którędy byle z Wami.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lutego 2019 16 godzin temu, Saper napisał: No to już wiem kto gra "pierwsze skrzypce", no i niczego nie pomylił. Grzesiek, jakie skrzypce ? z moim słuchem, a raczej z jego brakiem to ja mogę tylko walić w bęben ? 10 godzin temu, tomekstw napisał: .................. Na Burgmanię wybieramy się w czwartek "po pracy", sztafeta obojętnie którędy byle z Wami. Sztafetę będziemy na pewno ustawiać tak aby nas jechało jak najwięcej, a co do Burgmanii - zobaczymy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lutego 2019 Że tak zapytam, transport masz, czy znowu Adriana będziesz drażnił? Bo jak "tentegoten" to ja jadę "ałtem".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lutego 2019 Dam znać - może jutro. Muszę skonsultować z Panią Prezes ? Rozumiem że kusisz nas ? Znowu wszyscy będą o herbatce, a my piwko i grzane wino
gumis Opublikowano 19 Lutego 2019 Opublikowano 19 Lutego 2019 ja raczej herbatka na spocie, a jak Bobbens przyjedzie to on będzie reprezentował Dębicę w alko ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Lutego 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Lutego 2019 Godzinę temu, EndriuBis napisał: ... Rozumiem że kusisz nas ? ... Nie wiem czy kuszę, ale nie może zabraknąć ... Dnia 18.02.2019 o 10:29, EndriuBis napisał: Zapraszam wszystkich, bo będzie kilka tematów do obgadania, między innymi wyjazd na Burgmanię i Sztafeta z Hipciem. ... ... prowadzącego obrady.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Lutego 2019 Dnia 19.02.2019 o 10:57, Saper napisał: Że tak zapytam, transport masz, czy znowu Adriana będziesz drażnił? Bo jak "tentegoten" to ja jadę "ałtem". Chętnie skorzystamy ? jutro zadzwonię potwierdzić i ustalić godzinę spotkania.
mastergsm Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Hej. Napiszcie co ustaliliscie bo ja niestety miałem jechać na 2 oo ale pogoda mnie trochę zaskoczyła. Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 21 Lutego 2019 Spotkanie zakończone w zadziwiająco sporym gronie, miło było poznać nowego Kolegę. Kolejne spotkanie ustalono na: 21.03.2019 r. godzina 18.00 "Czarny Sezam" w Dębicy. O tu.
emjarek Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 14 minut temu, Saper napisał: Spotkanie zakończone w zadziwiająco sporym gronie, miło było poznać nowego Kolegę. Kolejne spotkanie ustalono na: 21.03.2019 r. godzina 18.00 "Czarny Sezam" w Dębicy. O tu. Dzięki za miłe przyjęcie. Bardzo cieszę się z tego spotkania. Mam nadzieję, że uda mi się z Wami pojeździć i nie będę spowalniał. Do zobaczenia ?
gumis Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Dębica w domku.Jarek nic nie będziesz spowalniał, chyba, że kolejeczkę Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
emjarek Opublikowano 21 Lutego 2019 Opublikowano 21 Lutego 2019 Teraz, gumis napisał: Dębica w domku. Jarek nic nie będziesz spowalniał, chyba, że kolejeczkę Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka W życiu. Tego wstydziłbym się jeszcze bardziej.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Lutego 2019 Panowie, dzięki za miłe spotkanie, może następne już na 2oo ? chociaż patrząc dzisiaj za okno znowu zima wróciła ? no kto by pomyślał że w PL w dodatku na Podkarpaciu w lutym spadnie śnieg ? temat sztafety czytajcie w w tym wątku klik .
emjarek Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Podczas rozmowy przy stole została wspomniana jakaś aplikacja nawigacyjna na smartfona. Czy ktoś sobie przypomina co to było?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Lutego 2019 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Lutego 2019 Jedna wspomniana to Here, ja korzystam z Magic Earth, niestety nie pamiętam czego używa Gumiś.
gumis Opublikowano 25 Lutego 2019 Opublikowano 25 Lutego 2019 Sygic, nawigacja darmowa i działa również offline. Do tego google maps i JanosikWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Hipolit Opublikowano 26 Lutego 2019 Opublikowano 26 Lutego 2019 Jest jeszcze MapsMe. Działa też offline, tylko najpierw trzeba sobie pobrać mapy danego kraju (opcja w aplikacji). Aplikacja i mapy są bezpłatne.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Lutego 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Lutego 2019 Temat na pogaduchy o wszystkim i o niczym jest tutaj klik klik . Odpowiedziałem tam na temat Here. Tutaj tylko omawiamy spotkania. Tak będzie czytelniej ?
gumis Opublikowano 14 Marca 2019 Opublikowano 14 Marca 2019 Jak tam u Was pogodynki prognozują na spota pogodę? Mi stabilne 9 stopni to może na 2 oo się pojawię.Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi