Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Zamierzam być, bo co prawda to nie jak pisze Andrzej "prawdopodobnie", ale na pewno będzie ostatnie spotkanie w tym roku, więc do zobaczenia w czwartek.

• Użytkownicy+
Opublikowano

:D  a kto nam zabroni spotkać się  :gathering:  np. 27 grudnia ?   tylko żeby chętni się znaleźli.  Ale rozumiem że co niektórzy zaraz po świętach myk, myk na sylwestra, a reszta zacznie się odchudzać :D i dlatego nie będzie chętnych. 

Opublikowano

cześć, dawno tu nie zaglądałem... jak tylko Gumiś się nie rozmyśli i weźmie mnie na koło potwierdzam obecność :)

a i jeszcze jedno... prezenty jakieś będą - w końcu Mikołaj... ;)

to miało być pytanie ale uciekł "?"  :)

• Użytkownicy+
Opublikowano
7 minut temu, bobbens napisał:

... prezenty jakieś będą ...

Pod warunkiem, że przywieziesz. :P

Opublikowano

dobra - jest umowa... ;)

i jeszcze jedno... co z Sylwestrem???

mam propozycję od Kurskiego...

image.jpeg.3f3b00cbe669a7b693c490dd438801a5.jpeg

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dobre,
W nowy rok reporterzy robią wywiady jak ludzie spędzali sylwestra, łapią jakąś kobietę i pytają jak Pani spędziła sylwestra, normalnie zrobił swoje i sam poszedł.

Opublikowano

Witajcie panowie

Ja się nie wyrwę w tym tygodniu. Nie ma pewnie szans :( .Końcówka roku, roboty w piź...et. (od nowego roku nowa praca). 

Opublikowano

Witam . Mnie tez nie bedzie . Nawal pracy przed Swietami i NR . Doszly tez dalsze komplikacje po operacji psa . Masakra ! Ale damy rade !
Dla Was wszystkich chce złozyc moc szczescia i radosci na Swieta oraz spelnienia oczekiwan i marzen w roku 2019 . Niech kazdemu sluzy zdrowie i nowy rok przyniesie wiele radosci z 2oo . Cieszmy sie kazda chwila . Acha ! Niech sezon z 2oo rozpocznie sie wczesnie z ciepla wiosna . Hej :)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Opublikowano

My z Bobbensem się stawimy.

A dla Wszystkich, którzy nie dotrą: Moc Życzeń! a przede wszystkim abyśmy się w co najmniej takim gronie jak w tym roku jak najdłużej spotykali w Zdrowiu!

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spotkanie zakończone już dawno, spotkaliśmy się, pogadaliśmy i nie tylko, było jak zwykle, czyli wesoło,

był "Mikołaj" dzięki za prezenty. :D

Zostało też ustalone kolejne spotkanie, które odbędzie się 24.01.2019 r. godzina 18.00 karczma w Zawadzie

Opublikowano

Sprostowanie... NIE KARCZMA W ZAWADZIE - a CZARNY SEZAM W DĘBICY ( obok stacji BP przy obwodnicy)... to tak by było wszystko OK :)

• Użytkownicy+
Opublikowano

Dzięki za miłe spotkanie. :)  a Grzesiowi za odwózkę w drodze powrotnej.

Spotkania zimową porą mają swoje plusy :)  jak się przyjedzie UBEREM to można się napić piwa !jump

58 minut temu, gumis napisał:

To jest tu

Czarny Sezam

Coś Ci Paweł ten link nie działa :(   Czarny Sezam    a wjazd jest od obwodnicy czy od drugiej strony ?  

Opublikowano

no to coś pokombinowałem, ale Twój jest ok.

Wjazd jest od strony Tarnowa. Można jadąc od Rzeszowa minąć po prawej Lorda i za 100 m jest zjazd pod wiadukt, za nim od razu w lewo i jesteśmy już na kierunku na lokal, małe rondo na wprost, stacja BP i za nią Czarny Sezam.

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

Dla przypomnienia, spotkanie w najbliższy czwartek 24.01.2019 r. godzina 18.00 CZARNY SEZAM W DĘBICY ( obok stacji BP przy obwodnicy).

"Jakby co" to dawać znać.

Do zobaczenia

Opublikowano

Grzesiu nie w najbliższy a w przyszły ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Tego nie liczę, bo już prawie minął, no dobra, zgubiłem tydzień, dobrze, że datę przypomniałem dobrą.

• Użytkownicy+
Opublikowano
Dnia 15.01.2019 o 10:06, Saper napisał:

Dla przypomnienia, spotkanie w najbliższy czwartek 24.01.2019 r. godzina 18.00 CZARNY SEZAM W DĘBICY ( obok stacji BP przy obwodnicy).

Tylko dla przypomnienia cytuję "klasyka" ?   teraz to już na pewno "ten czwartek"   :gathering:

Opublikowano

Saper...

mylą ci się miejsca, dni, gubisz tygodnie...

co się z tobą dzieje... ?

kryzys wieku średniego cię dopadł ??? ??

• Użytkownicy+
Opublikowano

To jest po prostu SKS.

Opublikowano

Hej. A jak tam chłopaki u Was ze zdrowiem? Bo u mnie kiepsko na razie od zeszłego tygodnia (faszeruje się lekami i czosnkiem ? - na razie bez znaczącej poprawy. Spotkanie o 18:00 powiadacie...nie wiem czy wyrobie, bo ja dopiero 16-16:30 to robotę kończę...    

Opublikowano

Szymq na razie odpukać jest ok, jak dasz radę to wpadaj. Ja będę rezerwował stolik na hasło: burgmania.

Jak ktoś będzie wcześniej to mówić obsłudze umówiony znak-hasło i ma być.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Kurde .......   rezerwacji stolików jeszcze nie graliśmy ?  to tak popularna knajpa że może nie być wolnego stolika ?   To co by się nie okazało że mnie bez "gajerka" nie wpuszczą ?    hasło :  burgmania,  a jaki odzew ?  " najlepsze skutery są na placu Pigalle "  ?  ?

10 godzin temu, Szymqw napisał:

...nie wiem czy wyrobie, bo ja dopiero 16-16:30 to robotę kończę...    

Szymon, do 19:30 będziemy na pewno, a chorobie się nie dawaj - szkoda czasu.

Opublikowano

Endriu odzew dobry ?

co do samej knajpy to wolę zarezerwować stolik bo tam dużo ludzi chodzi, dobre jedzenie mają.

Kiedyś tam byliśmy z Bobensem i Zdunem, i bez rezerwacji było by ciężko. 

Opublikowano
13 godzin temu, EndriuBis napisał:

Kurde .......   rezerwacji stolików jeszcze nie graliśmy ?  to tak popularna knajpa że może nie być wolnego stolika ?   To co by się nie okazało że mnie bez "gajerka" nie wpuszczą ?    hasło :  burgmania,  a jaki odzew ?  " najlepsze skutery są na placu Pigalle "  ?  ?

Endriu i pamiętaj, że... klient w krawacie jest mniej awanturujący... ?