gumis Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Dębica będzieWysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Szymqw Opublikowano 17 Października 2018 Opublikowano 17 Października 2018 Szymon, tylko dobrze się ubierz, albo weź coś do kufra, bo wieczorkiem znowu może być chłodno. Chociaż np. wczoraj wieczorek wydawał się spoko ale co innego spacerek między blokami, a co innego jazda na 2oo za miastem. Co racja to racja. Teraz bede lepiej ubrany bo w niedziele nie ukrywam, ale zmarzłem jak diabli (glownie miedzy sanokiem a rymanowem jakas taka dziura zimna nastała) Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Października 2018 Jak bym się spóźnił, to tylko dlatego że mam "najdalej" Dopiero wychodzę z "mordoru" - a jeszcze muszę się przebrać i do garażu. O sprawdzeniu oleju nie wspomnę
Bogusz Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Jak bym się spóźnił, to tylko dlatego że mam "najdalej" Dopiero wychodzę z "mordoru" - a jeszcze muszę się przebrać i do garażu. O sprawdzeniu oleju nie wspomnę Masz jeszcze 1h45 minWysłane z iPhone za pomocą TapatalkHej . Uwaga ! Przy wylocie z Rzeszowa na Głogôw Młp. czyli tez Karczme u Jana jest narazie lekki korek po wypadku w Rudnej . Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gumis Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Już w domku. Do następnego spotkania, 15.11 w Zawadzie.Wysłane z mojego ANE-LX1 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Ja tez juz w domku . Z Szymonem pozegnalismy sie w Babicy . Jest OK . Dzieki wszystkim za spotkanie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Szymqw Opublikowano 18 Października 2018 Opublikowano 18 Października 2018 Ja właśnie dojechałem. Dziękuję wszystkim za miłe spotkanko. Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Października 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Października 2018 My też w domku, objechaliśmy jeszcze nasze miasteczko do koła. Dzisiaj jak nigdy, 5 skuterków się zjechało toć to szok
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Października 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Października 2018 Tym bardziej, że po zmroku robi się zimno, a tu proszę pięć skuterów. Kolejne spotkanie ustalono na 15.11.2018 godzina 18.00 karczma w Zawadzie.
mastergsm Opublikowano 19 Października 2018 Opublikowano 19 Października 2018 Trochę z i innej beczki. Polecacie http://forum.burgmania.net/applications/tapatalk/index.php?/topic/27883-Honda-SW-T-600-doposażona-r.-2011 ?Wysłane z mojego SM-G955F przy użyciu Tapatalka
gumis Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Heja, Jak tam, widzimy się we czwartek w Zawadzie? Jeśli będziecie jechali od zjazdu z A4 to droga tam jest nie przejezdna na Zawadę, należy jechać przez miasto albo starą "4" od Rzeszowa, zamiast A4.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada 2018 Ja na razie nie mogę potwierdzić, od początku tygodnia same problemy mam na uwadze. Zobaczymy.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada 2018 Mogę się trochę spóźnić, ale będę, już nie moplikiem, niestety. Łącznik z autobana do Zawady już długo zamknięty, kiedy otworzą? edit. Gdyby coś to mogę kogoś zabrać. Dawać znać.
Szymqw Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Hej. Ja niestety nie moge na razie potwierdzic. Jutro bede wiecej wiedzial...Wysłane z mojego BV6000 przy użyciu Tapatalka
Bogusz Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 Hej . Ja tez raczej nie bede . Milego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
gumis Opublikowano 13 Listopada 2018 Opublikowano 13 Listopada 2018 5 godzin temu, Saper napisał: Łącznik z autobana do Zawady już długo zamknięty, kiedy otworzą? tego niestety nie wiem, lepiej jedź starą drogą.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 13 Listopada 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 13 Listopada 2018 10 godzin temu, Saper napisał: .....Łącznik z autobana do Zawady już długo zamknięty, kiedy otworzą? E tam długo ? Raptem 3-ci tydzień długo to zamknięta była ta druga droga w kierunku Pustyni - ta do Pawła. Spokojnie możesz lecieć autostradą a potem tak: na pierwszym rondzie po zjeździe z A4 w prawo, na drugim rondzie w lewo, na następnym w lewo i na następnym tym koło Maca znowu w lewo. Proste - nie , a zapomniałem o najważniejszym - na tym drugim rondzie uważaj - nowe rondo, zmiana organizacji ruchu a ludziska walą na pamięć łatwo zaliczyć strzał z prawej strony. 10 godzin temu, Saper napisał: Gdyby coś to mogę kogoś zabrać. Dawać znać. Gdyby coś, dam znać jutro
gumis Opublikowano 14 Listopada 2018 Opublikowano 14 Listopada 2018 Okazuje się, że drogowcy wiedząc o naszym spocie w Zawadzie otworzyli drogę od A4 w kierunku Zawady teraz jest armageddon drogowy na trasie Dębica - Mielec. Pustynia gdzie robią rondo jest totalnie zakorkowana w obu kierunkach.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 14 Listopada 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2018 Potwierdzam - rano zmienili organizacje ruchu, co nie znaczy że jutro nie zmienią znowu ale co tam - kto ma w planie przyjechać na pewno dojedzie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 14 Listopada 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 14 Listopada 2018 17 godzin temu, EndriuBis napisał: ...nowe rondo... Matko kochana, nowe rondo w Dębicy, teraz to już na pewno jest więcej rond niż mieszkańców, "jak żyć?" Pojadę starą czwórką, żeby na rondach nie zabłądzić.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Listopada 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Listopada 2018 my tak, tylko nie było czasu napisać
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Listopada 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Listopada 2018 Spot kameralny, ale był. Kolejne spotkanie ustalono na: 20.12.2018 r. godz. 18.00 Karczma U Jana.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Grudnia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Grudnia 2018 Panie i Panowie. Przypominam że ostatnie prawdopodobnie spotkanie w tym roku już w najbliższy czwartek. Kto planuje być ?
gumis Opublikowano 18 Grudnia 2018 Opublikowano 18 Grudnia 2018 będę jak tylko niebo nie zwali nam się na głowy
Rekomendowane odpowiedzi