Bogusz Opublikowano 18 Stycznia 2018 Opublikowano 18 Stycznia 2018 Ale korespondencyjnie? To się nie godzi! Wiem , ale ...Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 18 Stycznia 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2018 To ja już wolę o "suchym pysku".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Stycznia 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Stycznia 2018 No się chłopcy rozmarzyli ja tu po nocy jakąś inwentaryzacje dla księgowej naginam i ofertę próbuję sklecić a Ci tylko o jednym Grzesiu, Bogusz chyba miał na myśli że można wznieść toast online skoro seks można przez kamerkę, to piwa się nie da ? dobra Pany, bo się nam temat zaciemnia.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 12 Lutego 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 12 Lutego 2018 Dnia 18.01.2018 o 20:49, Saper napisał: (...) kolejne ustalono, (...), na: 15.02.2018 r. godzina 18.00 Karczma u Jana. Dla przypomnienia, bo do czwartku nie zostało wiele czasu.
gumis Opublikowano 12 Lutego 2018 Opublikowano 12 Lutego 2018 Czekam z utęsknieniem Wysłane z mojego PRA-LX1 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 12 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 12 Lutego 2018 Pewnie będziemy. Jak się nic nie z knoci to pewnie Grzesiu zaproponuję Ci transport. Potwierdzę w środę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Lutego 2018 no i się sknociło. Nie wyrobię się na 18. Przykro mi koledzy. Bawcie się dobrze.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Lutego 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Lutego 2018 Spotkanie zakończone już dawno, jedni dojechali, inni nie dojechali. Ci co dojechali ustalili, to co chcieli i wyszło, że kolejne spotkanie odbędzie się: 22.03.2018r. godz. 18.00 karczma w Zawadzie.
gumis Opublikowano 16 Lutego 2018 Opublikowano 16 Lutego 2018 ciekawe, czy się uda wtedy podjechać na 2 oo ? to będzie chyba ostatnie spotkanie nasze przed zmianą czasu, dobrze widzę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 16 Lutego 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 16 Lutego 2018 No ja niestety tym razem "obiłem się o ścianę", przy okazji podpadłem u żony no trudno. Paweł - jaka zmiana czasu ? To miało już tego nie być ? Chyba że to ostatni raz. A co do przyjazdu na 2oo - to ja nawet nie planuje. Mnie jak zwykle "sezon pewnie zaskoczy"
gumis Opublikowano 15 Marca 2018 Opublikowano 15 Marca 2018 Za tydzień spotkanie i znowu mają wrócić zimniejsze dni. Pewnie jeszcze w marcu na spocie nie uda nam się spotkać na 2 oo. Więc pewnie kwiecień w Rzeszowie u Jana będzie stał pod znakiem 2 oo
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 15 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 15 Marca 2018 ja to nie będę nikomu wypominał kto się zarzekał, że jak coś to nawet dopcha , a i Grzesiek coś ostatnio w rozmowie przez fona gadał że może się do kula na 2oo To tak jak z tym lisem, co grał w karty z misiem i zającem. W pewnej chwili misiu mówi: "Ja nie powiem kto oszukuje, ale jak walne w ten rudy pysk ..." Ale spoko, jeszcze będzie dobrze, jak nie za miesiąc to za dwa na pewno.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 15 Marca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 15 Marca 2018 6 godzin temu, EndriuBis napisał: (...) a i Grzesiek coś ostatnio w rozmowie przez fona gadał że może się do kula na 2oo (...) Dobrze, że sobie zostawiłem furtkę, "może", miał bym się z pyszna gdybym musiał skuterem przyjechać.
gumis Opublikowano 19 Marca 2018 Opublikowano 19 Marca 2018 Dnia 15.03.2018 o 14:15, EndriuBis napisał: a to nie będę nikomu wypominał kto się zarzekał, że jak coś to nawet dopcha chyba jednak w tych warunkach nie dopcham
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2018 No panowie. Godzina W za chwile wybije. Meldować się kto będzie. Ja planuję być, oczywiście z żoną pod warunkiem że mi chłopaki od Pawła dzisiaj znowu nie uszkodzą jakiegoś światłowodu Jak wszystko dobrze pójdzie wyjeżdżamy z Rzeszowa około godz. 17, zabieramy Grześka i dla chętnych mam jeszcze 2 wolne miejsca.
gumis Opublikowano 22 Marca 2018 Opublikowano 22 Marca 2018 21 minut temu, EndriuBis napisał: Ja planuję być, oczywiście z żoną pod warunkiem że mi chłopaki od Pawła dzisiaj znowu nie uszkodzą jakiegoś światłowodu będę, transport mam załatwiony więc browarek, a "chłopaki" mają dziś zakaz kopania, żeby Ci awaria nie przeszkodziła w spotkaniu
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Marca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 22 Marca 2018 Endriu, tak jak gadaliśmy przez telefon-a, "jakby co, to jo jest i pojada". No i po spotkaniu. Dzięki, było jak zwykle, czyli wesoło. Kolejne spotkanie ustalono na 19.04.18r. godz. 18.00 Karczma u Jana. Tym razem mam nadzieję, że na skuterach.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2018 Dzięki Panowie za miłe spotkanie. Jak zwykle Pani musiała czekać na nas z zamknięciem karczmy ,a potem jeszcze długie pożegnania na parkingu Faktycznie oby następnym razem spotkanie odbyło się już na , choć ja pewnie jeszcze nie tym razem z wiadomych przyczyn. A przy okazji informacja dla tych z regionu co czytają nasz dział, ale się nie odzywają i może nie mają odwagi aby przyjechać na takie spotkanie. Wszystkich chętnych zapraszamy. Nikogo nie wykluczamy. Im nas będzie więcej tym weselej i przyjemniej.
Bogusz Opublikowano 23 Marca 2018 Opublikowano 23 Marca 2018 Dzięki Panowie za miłe spotkanie. Jak zwykle Pani musiała czekać na nas z zamknięciem karczmy ,a potem jeszcze długie pożegnania na parkingu Faktycznie oby następnym razem spotkanie odbyło się już na , choć ja pewnie jeszcze nie tym razem z wiadomych przyczyn. A przy okazji informacja dla tych z regionu co czytają nasz dział, ale się nie odzywają i może nie mają odwagi aby przyjechać na takie spotkanie. Wszystkich chętnych zapraszamy. Nikogo nie wykluczamy. Im nas będzie więcej tym weselej i przyjemniej. Witam wszystkich . Niestety ostatnio nie moglem pojawic sie na spotkaniach - kolidowaly mi wizyty u lekarza . W kwietniu juz powinno byc ok . Zaluje ze nie nie moglem i postanawiam sie poprawic . Prosze o rozgrzeszenie . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Marca 2018 3 godziny temu, Bogusz napisał: Witam wszystkich . Niestety ostatnio nie moglem pojawic sie na spotkaniach - kolidowaly mi wizyty u lekarza . W kwietniu juz powinno byc ok . Zaluje ze nie nie moglem i postanawiam sie poprawic . Prosze o rozgrzeszenie . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk o panie, to tak lekko mie ma. Pokuta musi być. czy jesteś gotowy przyjąć ją z pokorą
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2018 Się nam Pleban trafił. Pokuty będzie zadawał. Już zapomniał opiernicz od Barbary?
Bogusz Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 Się nam Pleban trafił. Pokuty będzie zadawał. Już zapomniał opiernicz od Barbary? Andrzej i Grzesiek . Pokute zadana odbede . Obu nie byla ponad miare bo moge nie udzwignac . 3 l wystarczy ?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Andrzej i Grzesiek . Pokute zadana odbede . Obu nie byla ponad miare bo moge nie udzwignac . 3 l wystarczy ?Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Ps. Grzesiek dzieki za wstawienie sie za mna . Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 24 Marca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 24 Marca 2018 7 godzin temu, Saper napisał: Już zapomniał opiernicz od Barbary? No i właśnie Ta była moja (pokuta) 3 godziny temu, Bogusz napisał: Andrzej i Grzesiek . Pokute zadana odbede . Obu nie byla ponad miare bo moge nie udzwignac . 3 l wystarczy ? 3 l będzie OK, tylko oby zdrowie było i wypalił jakiś wspólny wypad gdzie by można te 3 l w spokojności degustować. Bo my Panie to tylko tacy koneserzy jesteśmy. My tylko kosztujemy
Bogusz Opublikowano 24 Marca 2018 Opublikowano 24 Marca 2018 3 l będzie OK, tylko oby zdrowie było i wypalił jakiś wspólny wypad gdzie by można te 3 l w spokojności degustować. Bo my Panie to tylko tacy koneserzy jesteśmy. My tylko kosztujemy Tak jak ja i kazdy .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Tak jak ja i kazdy .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Rekomendowane odpowiedzi