Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Użytkownicy+
Opublikowano

Spotkanie w bardzo nielicznym gronie.
Endriu obecny telefonicznie.7c0cb22f2d6b594897cf52ac3c464670.jpg

Opublikowano
Endriu obecny telefonicznie.7c0cb22f2d6b594897cf52ac3c464670.jpg
Mina jak mąż dzwoni, bezcenna

Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka

• Użytkownicy+
Opublikowano

No i po spotkaniu..

Kolejne zostało ustalone:

23.11.2017 karczma w Zawadzie godzina 18.00

• Użytkownicy+
Opublikowano
16 godzin temu, Saper napisał:

Endriu obecny telefonicznie.

No kurna, ktoś musi pracować aby zarobić na tego Burgmana 650 :) przewidzianego do modyfikacji :D

16 godzin temu, gumis napisał:

Mina jak mąż dzwoni, bezcenna

E tam - to nie tyle żona się martwi o  męża, co mamusia zatroskana o syneczka :rolleyes:  stary go tylko do roboty goni i ciąga po całej Polsce. A to taki malutki chłopczyk (25 lat) :D

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Co tu taka cisza... 

Opublikowano
Co tu taka cisza... 
Cisza przed burzą ;) będziesz w Zawadzie na spocie?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Michał, jesień idzie - nie ma na to rady :)   Paweł - zapomniałem :(  Jutro ogarnę.     A spotkanie w Zawadzie to dopiero za 2 tygodnie.

Opublikowano

Paweł planuję być w Zawadzie 23 listopada, czy coś wcześniej jest planowane? opuściłem ostatnie dwa spotkania ze względu na chorobę.

Andrzej ja w ostatnią sobotę umyłem skuter, wymontowałem akumulator, nakryłem na zimę, tyle z jazdy w tym roku. 

Opublikowano

Ja 23 jestem na konferencji w Wwie

• Użytkownicy+
Opublikowano
1 godzinę temu, lemik napisał:

Andrzej ja w ostatnią sobotę umyłem skuter, wymontowałem akumulator, nakryłem na zimę, tyle z jazdy w tym roku. 

No bez przesady. W tamtym roku ostatni raz na 2oo byłem (byliśmy z Baśką) w Bieszczadach pod koniec listopada - już po pierwszym śniegu.  W najbliższą sobotę może jakaś "Parada Niepodległości" ? :)  W Rzeszowie nikt nic takiego nie organizuje, ale to nie znaczy że nie można samemu z biało-czerwoną pojeździć !scooter 

Opublikowano

Nie, nie ja w tym roku już sobie odpuszczam jazdę, moją rodzinę i mnie choroby nękają od września, cały zeszły tydzień siedziałem w domu tak choroba mnie zaatakowała, już drugi raz tej jesieni. 

• 2 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano

No panowie.   Czwartek, czwarteczek,  czwartunio tuż tuż.

Czy już jakieś plany zrobione ?  Kto jedzie 2oo, kto 4oo (i ile ma wolnych miejsc :) ), kto pociągiem, kto autobusem, a kto liczy na załapanie się na stopa :D 

Opublikowano

na upartego to te 2km bym przeszedł ale po co. Jakiś transport 4 oo się znajdzie co nie Bobbens?

• Użytkownicy+
Opublikowano
2 godziny temu, EndriuBis napisał:

(...)Kto jedzie 2oo, kto 4oo (i ile ma wolnych miejsc :) ), kto pociągiem, kto autobusem, a kto liczy na załapanie się na stopa :D 

Tak się zastanawiam, szukasz podwózki, czy proponujesz podwózkę?

• Użytkownicy+
Opublikowano

No właśnie czekałem na jakiś odzew. :)  Wstępnie:  jadę puszką - mam 2 miejsca wolne - no może być 3 - ale będzie ciasno.  :D

Na tę chwilę wychodzi na to że wrócę do Rzeszowa i pociągnę z powrotem.  Gdyby Coś się u mnie ze...ło,  to Baśka przyjedzie z Rzeszowa - też będą miejsca wolne i wrócimy już razem.  Problem jest tylko taki że w Toyocie nie założone zimówki - ale w czwartek ma być znowu "lato". :msn-wink:

• Użytkownicy+
Opublikowano

Aaaaaaaa, czyli oferujesz podwózkę:D,

no to jestem chętny.

Opublikowano

Witam. Bede nieobecny - wizyta u lekarza . Milego spotkania wszystkim zycze .
Pzdr .

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Opublikowano

Ja się wybieram, nie wiem jeszcze jak będę jechał czy z Rzeszowa czy po trasie, dam znać. 

• Użytkownicy+
Opublikowano

Na ten czas nic się u mnie nie skiepściło. Plan jest taki. Wracam do Rzeszowa, zmieniam wóz i razem z Baśką o 17:15 zabieramy Sapera z Rejtana (z wiadomego przestanku). Jak ktoś chętny  mam jeszcze 2 miejsca wolne.  

Dnia 21.11.2017 o 21:16, lemik napisał:

Ja się wybieram, nie wiem jeszcze jak będę jechał czy z Rzeszowa czy po trasie, dam znać. 

Michał, jak zdążysz wrócić do Rzeszowa - daj znać. Umówimy się skąd Cię zgarniemy.

Opublikowano

Andrzej dzięki, jestem w okolicy Kolbuszowej, przyjadę prosto na spotkanie

• Użytkownicy+
Opublikowano

No to  będę o czasie, na wiadomym przystanku komunikacji miejskiej.

Spotkanie zakończone, śmiechu co niemiara. Dzięki i do zobaczenia.

Kolejne ustalono na 21.12.2017 godzina 18.00 w Karczmie u Jana.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Nie no ....  było fajnie jak zawsze :gathering:   brzuch mnie jak zwykle boli ze śmiechu !OKK  

• 4 tygodnie później...
  • Użytkownicy+
Opublikowano
Dnia 23.11.2017 o 15:35, Saper napisał:

Kolejne ustalono na 21.12.2017 godzina 18.00 w Karczmie u Jana.

Panie i Panowie. Termin spotkania bliski.   Kto będzie, a kto planuje nie być na :tabletalk:   :newyear:  ?   Pytam bo  mi się trochę terminy posypały :angry:  

Opublikowano

Ja do końca roku jestem wyłączony z obiegu. Muszę zamknąć rok i mam masę papierów do sprawdzenia.

Opublikowano

Będę