Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Października 2017 Spotkanie w bardzo nielicznym gronie.Endriu obecny telefonicznie.
gumis Opublikowano 19 Października 2017 Opublikowano 19 Października 2017 Spotkanie w bardzo nielicznym gronie.Endriu obecny telefonicznie. Mina jak mąż dzwoni, bezcennaWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 19 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 19 Października 2017 No i po spotkaniu.. Kolejne zostało ustalone: 23.11.2017 karczma w Zawadzie godzina 18.00
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Października 2017 16 godzin temu, Saper napisał: Spotkanie w bardzo nielicznym gronie. Endriu obecny telefonicznie. No kurna, ktoś musi pracować aby zarobić na tego Burgmana 650 przewidzianego do modyfikacji 16 godzin temu, gumis napisał: Mina jak mąż dzwoni, bezcenna E tam - to nie tyle żona się martwi o męża, co mamusia zatroskana o syneczka stary go tylko do roboty goni i ciąga po całej Polsce. A to taki malutki chłopczyk (25 lat)
gumis Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Co tu taka cisza... Cisza przed burzą będziesz w Zawadzie na spocie?Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Listopada 2017 Michał, jesień idzie - nie ma na to rady Paweł - zapomniałem Jutro ogarnę. A spotkanie w Zawadzie to dopiero za 2 tygodnie.
lemik Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Paweł planuję być w Zawadzie 23 listopada, czy coś wcześniej jest planowane? opuściłem ostatnie dwa spotkania ze względu na chorobę. Andrzej ja w ostatnią sobotę umyłem skuter, wymontowałem akumulator, nakryłem na zimę, tyle z jazdy w tym roku.
Hipolit Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Ja 23 jestem na konferencji w Wwie
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 7 Listopada 2017 1 godzinę temu, lemik napisał: Andrzej ja w ostatnią sobotę umyłem skuter, wymontowałem akumulator, nakryłem na zimę, tyle z jazdy w tym roku. No bez przesady. W tamtym roku ostatni raz na 2oo byłem (byliśmy z Baśką) w Bieszczadach pod koniec listopada - już po pierwszym śniegu. W najbliższą sobotę może jakaś "Parada Niepodległości" ? W Rzeszowie nikt nic takiego nie organizuje, ale to nie znaczy że nie można samemu z biało-czerwoną pojeździć
lemik Opublikowano 7 Listopada 2017 Opublikowano 7 Listopada 2017 Nie, nie ja w tym roku już sobie odpuszczam jazdę, moją rodzinę i mnie choroby nękają od września, cały zeszły tydzień siedziałem w domu tak choroba mnie zaatakowała, już drugi raz tej jesieni.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Listopada 2017 No panowie. Czwartek, czwarteczek, czwartunio tuż tuż. Czy już jakieś plany zrobione ? Kto jedzie 2oo, kto 4oo (i ile ma wolnych miejsc ), kto pociągiem, kto autobusem, a kto liczy na załapanie się na stopa
gumis Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 na upartego to te 2km bym przeszedł ale po co. Jakiś transport 4 oo się znajdzie co nie Bobbens?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Listopada 2017 2 godziny temu, EndriuBis napisał: (...)Kto jedzie 2oo, kto 4oo (i ile ma wolnych miejsc ), kto pociągiem, kto autobusem, a kto liczy na załapanie się na stopa Tak się zastanawiam, szukasz podwózki, czy proponujesz podwózkę?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Listopada 2017 No właśnie czekałem na jakiś odzew. Wstępnie: jadę puszką - mam 2 miejsca wolne - no może być 3 - ale będzie ciasno. Na tę chwilę wychodzi na to że wrócę do Rzeszowa i pociągnę z powrotem. Gdyby Coś się u mnie ze...ło, to Baśka przyjedzie z Rzeszowa - też będą miejsca wolne i wrócimy już razem. Problem jest tylko taki że w Toyocie nie założone zimówki - ale w czwartek ma być znowu "lato".
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 20 Listopada 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 20 Listopada 2017 Aaaaaaaa, czyli oferujesz podwózkę, no to jestem chętny.
Bogusz Opublikowano 20 Listopada 2017 Opublikowano 20 Listopada 2017 Witam. Bede nieobecny - wizyta u lekarza . Milego spotkania wszystkim zycze . Pzdr .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
lemik Opublikowano 21 Listopada 2017 Opublikowano 21 Listopada 2017 Ja się wybieram, nie wiem jeszcze jak będę jechał czy z Rzeszowa czy po trasie, dam znać.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Listopada 2017 Na ten czas nic się u mnie nie skiepściło. Plan jest taki. Wracam do Rzeszowa, zmieniam wóz i razem z Baśką o 17:15 zabieramy Sapera z Rejtana (z wiadomego przestanku). Jak ktoś chętny mam jeszcze 2 miejsca wolne. Dnia 21.11.2017 o 21:16, lemik napisał: Ja się wybieram, nie wiem jeszcze jak będę jechał czy z Rzeszowa czy po trasie, dam znać. Michał, jak zdążysz wrócić do Rzeszowa - daj znać. Umówimy się skąd Cię zgarniemy.
lemik Opublikowano 23 Listopada 2017 Opublikowano 23 Listopada 2017 Andrzej dzięki, jestem w okolicy Kolbuszowej, przyjadę prosto na spotkanie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 23 Listopada 2017 No to będę o czasie, na wiadomym przystanku komunikacji miejskiej. Spotkanie zakończone, śmiechu co niemiara. Dzięki i do zobaczenia.Kolejne ustalono na 21.12.2017 godzina 18.00 w Karczmie u Jana.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Listopada 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Listopada 2017 Nie no .... było fajnie jak zawsze brzuch mnie jak zwykle boli ze śmiechu
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 18 Grudnia 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 18 Grudnia 2017 Dnia 23.11.2017 o 15:35, Saper napisał: Kolejne ustalono na 21.12.2017 godzina 18.00 w Karczmie u Jana. Panie i Panowie. Termin spotkania bliski. Kto będzie, a kto planuje nie być na ? Pytam bo mi się trochę terminy posypały
Hipolit Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 Ja do końca roku jestem wyłączony z obiegu. Muszę zamknąć rok i mam masę papierów do sprawdzenia.
gumis Opublikowano 18 Grudnia 2017 Opublikowano 18 Grudnia 2017 BędęWysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi