Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 23 Czerwca 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 23 Czerwca 2017 11 godzin temu, Bogusz napisał: Witam . Ja już w domu . Dzieki za bardzo miłe spotkanie Wszystkim . Jako " nowicjusz " dziękuje za miłe przyjęcie mnie do grupy . Pozdrawiam i do następnego . Hej Do następnego, a winko Twojej roboty - pycha - już nic nie zostało Jeszcze raz DUŻE DZIĘKI 9 godzin temu, bobbens napisał: Ale z tego co pamiętam, żadnych demokratycznych czy też nie kolejnych terminów spotkań nie ustalono.... Chyba że ten 02 lipiec, ale to wycieczka... Saper tyranie coś zarządź A to kolega coś przegapił . Było trochę zamieszania, ale coś tam ustalono. Ale OK, Saper demokratycznie ogłosi.
Bogusz Opublikowano 23 Czerwca 2017 Opublikowano 23 Czerwca 2017 3 godziny temu, EndriuBis napisał: Do następnego, a winko Twojej roboty - pycha - już nic nie zostało Jeszcze raz DUŻE DZIĘKI Dobrze , ze smakowalo . Do milego
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 25 Czerwca 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 25 Czerwca 2017 Dnia 23.06.2017 o 08:10, EndriuBis napisał: ... A to kolega coś przegapił . Było trochę zamieszania, ale coś tam ustalono. Ale OK, Saper demokratycznie ogłosi. Przegapił bo przybył spóźniony, ale dobrze, że przybył. Kolejne spotkanie ustalono jako spotkanie na łonie natury z grillem w tle, więc ogłoszenie "parafialne" we właściwym temacie. Bogusz dzięki za winko, było super.
Bogusz Opublikowano 25 Czerwca 2017 Opublikowano 25 Czerwca 2017 Bogusz dzięki za winko:wine:, było super.Nie ma za co . Dobrze , ze smakowalo . Dzieki jeszcze raz , teraz ode mnie .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 17 Sierpnia 2017 Kolejne spotkanie odbędzie się: 28.09.2017 r. o godzinie 18.00 w karczmie w Zawadzie.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Września 2017 Na czwartek zapowiada się bez deszczu, więc Panowie na "koń", bo sezon po woli się kończy. Wprawdzie powrót do domu zapowiada się na chłodno - ale damy radę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 28 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2017 No i się zes..ło wychodzi na to że jak przyjadę to puszką, ale za to z kierowcą. Zobaczymy jak się dzień rozwinie.
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Września 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2017 Ty to masz "fantastyczny urlop", można "pozazdrościć".
Bogusz Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Witam . Niestety od pewnego czasu nie moge brac czynnego udzialu tu na forum i w spotkaniach z powodu wypadku . Mam nadzieje , jak sie pozbieram ze wszystkimi sprawami wróce na 2oo ścieżkę . Pozdrawiam wszystkich . Miłego spotkania
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Września 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2017 Bogusz, napisz proszę coś więcej, co z Tobą, jaki uszczerbek poniosłeś? Jechałeś tym samochodem? Jak do tego doszło.
Bogusz Opublikowano 28 Września 2017 Opublikowano 28 Września 2017 Grzesiek . Dzieki wielkie za zainteresowanie . Bije sie , ze niepotrzebnie wrzucilem tu ta fotke . Tak , ja prowadzilem to auto i jechalem z zona . Przy ok. 50 km/h wybuchla z przodu z lewej strony opona. Powiem tylko tyle , ze to cud ze zyjemy . cala sytuacja to pare sekund . Sami wyszlismy z auta bez widocznych obrazen . Andrzej / EndriuBis / dzwonil do mnie to wszystko wie . Szczegoly opowiem jak sie spotkamy . Dzieki jeszcze raz . Pozdrawiam
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 28 Września 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 28 Września 2017 Trzymaj się, dobrze, że wyszliście z tego cało. Chociaż nie prędko o tym zapomnijcie. No i po spotkaniu, było jak zawsze . Kolejne spotkanie odbędzie się: 19.10.2017 r. o godzinie 18.00 w karczmie U Jana.
gumis Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Bogusz dobrze, że Wy jesteście cali!!
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 29 Września 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 29 Września 2017 Kolejne spotkanie za nami. Twardzi przyjechali na skuterach (bo mieli blisko), a cieniasy przyjechali 4oo (bo mieli daleko) Brzuchy ze śmiechu bolą nas do dzisiaj W drogę powrotną aby ominąć remont w Trzcianie pojechaliśmy autostradą. Napisze tylko tyle: " Było rześko". Następne spotkanie ? ........... będzie. Saper zapoda termin i miejsce. Ja mogę znowu coś namieszać.
gumis Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Nadmienię tylko, że spotkanie odbyło się pod hasłem: nie mogłem wsadzić (pistoletu) do otworu. spotkanie następne będzie w Rzeszowie tam gdzie zwykle, termin 19.10.2017 godzina 18:00 ps. spróbuję wyciągnąć małżonkę bo ciągle pyta czemu taki zadowolony wracam, niech ma coś z życia
Bogusz Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Dzieki wszystkim za dobre słowa . PozdrawiamWysłane z iPad za pomocą Tapatalk
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 29 Września 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 29 Września 2017 10 godzin temu, gumis napisał: ...nie mogłem wsadzić ... No to teraz nie omieszkam "wsadzić" ... zdjęcia: Bobbens "zapowietrzony", ale dlaczego Barbara płacze? Czyżby ze śmiechu?
bobbens Opublikowano 29 Września 2017 Opublikowano 29 Września 2017 Ale jaka wyszła zajebista Albańska opalenizna... Saper ty niezły paparazzi jesteś tak na marginesie
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 16 Października 2017 Autor Użytkownicy+ Opublikowano 16 Października 2017 Nieśmiało przypominam, że Dnia 28.09.2017 o 15:49, Saper napisał: (...) Kolejne spotkanie odbędzie się: 19.10.2017 r. o godzinie 18.00 w karczmie U Jana. Do zobaczenia. P.S. Pogoda zapowiada się "łaskawa".
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 17 Października 2017 Użytkownicy+ Opublikowano 17 Października 2017 O k...a faktycznie, jak wół zapisane w kalendarzu. Mnie chyba nie będzie. Jutro w nocy wyjazd i raczej marne szanse że wrócę przed 18:00 w czwartek.
Hipolit Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Ja odpadam. Jutro mam zaplanowaną pracę do wieczora. A na skuterze by się jeszcze gdzieś śmignęło...
Bogusz Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Witam . Na spotkaniu nie uda mi sie byc - praca . Pozdrawiam wszystkich i zycze milego .Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk
lemik Opublikowano 18 Października 2017 Opublikowano 18 Października 2017 Mnie też nie będzie na spotkaniu
Rekomendowane odpowiedzi