papcioch Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Kto jedzie? Bo ja tak, mam zaklepaną jazdę na XR1200X i muszę ją wykorzystać . Odnośnik do komentarza
smarciu Opublikowano 24 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 A może w taką trasę: http://goo.gl/maps/ZhzHy Odnośnik do komentarza
papcioch Opublikowano 25 Lipca 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2012 Było - mineło, nie jadę. Zadzwoniła pani i po dziwnej bajce powiedziała, ze musi skasować moją rezerwację, bo coś tam... i mam się jeszcze raz zapisać - dziwnym trafem już nie było miejsca. A wczoraj jeszcze były, bo z ciekawości sprawdzałem. Zresztą pani jakiś czas temu już dzwoniła do mnie i potwierdzała termin i wtedy nie było problemu - nawet godzinę zmieniliśmy abym sobie spokojnie dojechał. Nie będę narzekał. Dobrze, że zadzwoniła. Odnośnik do komentarza
macieklew Opublikowano 26 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Widać tobie skuter pisany !!!!!!!! Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 30 Lipca 2012 Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja to maćkalwa w tym czuję... ZadZwonił i powiedział, że ty papciochu tylko na skuterku śmigasz i lepiej aby ci nie dawali monstrum Ewentualnie może mi się coś wymsknęło o różowej siateczkowej koszulce i sutkach przekłutych... Odnośnik do komentarza
macieklew Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Co tak cicho tutaj ? Odnośnik do komentarza
jack daniels Opublikowano 20 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2012 A ja miałem nadzieję że przy okazji starego dziada J.D. odwiedzicie. J.D. Odnośnik do komentarza
misioooo Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2012 Jacku czekaj spokojnie - jeszcze nalot ci zrobimy niczym SPAT/SWAT/(jak oni się teraz nazywają?) I zmień w swoim profilu MAXISKUTER: SMARK Toć to niewiele większe od mojego kymcolota. Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi