Klubowicze Ewik Opublikowano 7 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 7 Września 2012 Po zaliczeniu przelotu szybowcem pożegnaliśmy Bieszczady i przemiłe towarzystwo. Do domu dotarliśmy około 23. Po drodze widzieliśmy dwa skutery podążające w stronę Ustrzyk czyżby to Flyman i oakowski ? Żałujemy tylko, że jeszcze tyle atrakcji nas ominęło. Ogromne podziękowania dla Pilota i Tonego za opiekę i organizację całego spotkania, zrobiliście naprawdę kawał dobrej roboty, dziękuje. Bawcie się dobrze i do następnego spotkania .
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 9 Września 2012 Użytkownicy+ Opublikowano 9 Września 2012 Od dobrej chwili w domu, przy kawie. Nad Sanokiem postraszyła mnie czarna chmura, ale na szczęście nie padało. Wielkie DZIĘKI dla Pilota za organizację spotkania, mam nadzieję, że w przyszłym roku też się odbędzie. Dla Wszystkich, którzy jeszcze w trasie - ładnej pogody i szerokości. Do zobaczenia następnym razem. P.S. Miętus - a gdzie "polka jaruzelka"
Zbychu Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ja od godziny w domu. Podroz fajna. Podziekowania dla Marka za zorganizowanie i Wojtka ktory dbal o cala grupe. Do zobaczenia za rok.
Sympatycy Miętus Opublikowano 9 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2012 Melduję się w domku, Wielkie podziękowania za rolę przewodnika podróży długiego peletonu maxisktuterów do W-wy dla Krzytra i współpodróżników - jechało się bajkowo . Wielkie podziękowania dla organizatora i uczestników imprezy Bieszczady 2012 , byłem pierwszy raz i jadę za rok . P.S. Saper co ma wisieć nie utonie .... będzie " polka jaruzerka" do następnego !V Roberto jak zdrówko ... ???
stiopa Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Melduję szczęśliwy powrót do domu. Marek wielkie dzięki za to że Ci się chciało zebrać nas tak wielu i przygotować wszystkie atrakcje - było zaj... Pozdrawiam wszystkich, których miałem okazję poznać, porozmawiać, spożyć co nie co i wspólnie pokulać. Przepraszam, że nie zdołałem ze wszystkimi przybić "piątki" na pożegnanie - także teraz wirtualnie to czynię. Dziękuję za wspólny powrót i pyszny obiadek w zacnym towarzystwie (Gienka, Orzeł, Flyman, Strażak, Patrycja, Sonor, Roberto). Pozdrawiam współlokatora Kowala, który dziś bladym świtem wymknął się w kierunku swojego domu - miał najdalej z nas i pewnie jako ostatni dotrze do celu. Mam nadzieję, że będę miał jeszcze wiele okazji Was spotkać. Z niecierpliwością czekam na Wasze zdjęcia i filmy z pobytu - mnie jakoś niewiele udało się zrobić ...
Klubowicze oakowsky Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Ja tez juz w domku. Super sie jechalo. Podziekowania dla Wszystkich za mile spotkanie i wspolna jazde. Po zaliczeniu przelotu szybowcem pożegnaliśmy Bieszczady i przemiłe towarzystwo. Do domu dotarliśmy około 23. Po drodze widzieliśmy dwa skutery podążające w stronę Ustrzyk czyżby to Flyman i oakowski ? My bylismy juz od piatku wieczor! Chyba ze myla mi sie juz te dni... Flyman rozswietl prosze!
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Ja również już w domu, ogarnięty i najedzony. Jeszcze raz dziękuję Pilotowi za moc atrakcji, wspaniałą organizację i włożone serducho. Miałem przyjemność podróżować do i z Bieszczad z Krzytrem w roli prowadzącego - pełna profeska - dzięki ! Na miejscu zabawa przednia i nawet gorączka i kaszel mi nie przeszkodziły (xMarcinx thanx za Fervex). To już mój trzeci duży wyjazd Burgmanijny. Jak będzie zdrowie to za rok się melduję także.
Klubowicze Aga Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Domele od 2 godzinek w domku, dochodzą do siebie:) Bardzo dziękujemy za miłe towarzystwo i wspaniałą zabawę. Przepraszamy Tych, którzy nie mogli spać w piątek, ale chyba nie przyjechaliście się wyspać Organizatorom oczywiście wielkie DZIĘKUJEMY !!!
Radiolog Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 A ja słyszałem że znowu 3 sprzętu wyjechały z drogi w słynnym miejscu,myślę że trzeba się złożyć na znak drogowy w tamtym miejscu ku pamięci i przestrodze, to juz z 6 ofiar będzie tego zakrętu.
resenok Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Uć dojechała do domu :-) Dzięki Pilot za zorganizowanie super zlotu, pozostały już tylko niezapomniane chwile pełne śmiechu i życzliwości. Dziękuję moim współtowarzyszom Uckim: Edycie, Zdunowi, Paździochowi oraz Krzysztofowi za drogę do/z. Dzięki wszystkim tym nowo poznanym i tym "starym" klubowiczom za wspólnie spędzony czas. Nasze powiedzonko "Można...? Można tylko trzeba chcieć........." Do zobaczenia wkrótce chciałoby się powiedzieć ......
palulint Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ja też melduję się w domku , wielkie podziękowania dla Pilota i kolegów za organizację całej imprezy ,jak również za wspólne spędzenie czasu w miłym towarzystwie
krzysiu Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Melduje sie cały i zdrowy wielkie PODZIEKOWANIA dla Pilota Super imprezka 1208,9 km zaliczone na +
Gość Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ja też już na rodzinnym lądowisku. Pierwszy raz brałem udział w takiej imprezie. Zawsze żałowałem, że z różnych względów nie mogę jechać z Burgmanią. Teraz żal będzie spotęgowany, bo poznałem jak smakują takie spotkania. Bardzo mocno wszystkim dziękuję. Organizatorom i uczestnikom, współspaczom, współbiesiadnikom, współpodróżnikom. Niech Was wszystkich Bóg błogosławi. Do zobaczenia na następnej imprezie. My bylismy juz od piatku wieczor! Chyba ze myla mi sie juz te dni... Flyman rozswietl prosze! To mogliśmy być my. Wrzonio i Ewik wyjechali z Ustrzyk parę godzin przed naszym przyjazdem.
Sympatycy orzeł Opublikowano 9 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2012 My tez własnie dotarlismy cali i zdrowi. Wielkie podziękowania dla wszystkich, ktorzy przyczynili się do zorganizanizowania tej imprezy. Dzięki wielkie wszystkim za miłą drogę powrotną. Było super , a tera idę spać.
Klubowicze Jack Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 tera ide spać Ha, ha! Dobranoc Orzełku! A ja zdążyłem już umyć skutra, a teraz wreszcie zimne piwko... Oj, jakie dobre...!
Klubowicze sonor Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Ja juz od okolo godzinki w domciu. Serdeczne i przeogromne Podziekowania dla organizatorow imprezy...!!! Pozdrawiam wszystkich Burgmaniakow!!!
andrzejSkoczow Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Witam jai moja połowa od 30min w domu Serdeczne dzieki Pilotowi i innym za super organizacje było wspaniale Poziękowania innym współbiesiadnikom za miłe przyjęcie Pozdrawiam
Sympatycy STRAŻAK Opublikowano 9 Września 2012 Sympatycy Opublikowano 9 Września 2012 Strażaki też już w domu od godzinki. Podziękowania dla organizatorów całej naszej zabawy...... oj się działo, było super wspomnienia hmmm, nie zapomniane Podziękowania za wspólną drogę Pozdrawiamy wszystkich Burgmaniaków
RONIN Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 My z Elizką również w domu, wybraliśmy trochę dłuższą drogę przez Przemyśl ale warto było. Dzięki Pilot za zorganizowanie tak fantastycznego zlotu, żałuję, że nie udało nam się przyjechać w czwartek, żeby było więcej czasu na ćwiczenia.
Klubowicze pgizi Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Kochani, cieszę się że cali, zdrowi i w wyśmienitych humorach meldujecie się w domach. Z utęsknieniem czekam na obszerne relacje, bo ze zdawkowych wnioskuję że było zaje.... A teraz wszyscy grzecznie pod prysznic i do podusi!
Ściemniacz Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Ściemniacz cały w domu, podzienkowania pilotowi z sporo atrakcie i ciacho z kawkom ,Bieszczady zaliczone.
kerik Opublikowano 9 Września 2012 Opublikowano 9 Września 2012 Jestem od godziny w domu. Dzięki za moc atrakcji, wspaniałą organizacje. Niech żałują co nie byli /A CO../.
Klubowicze PIN Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 Dotarliśmy całą 3-ką zdrowi i cali do domu. Dzięki Pilot za super warunki (zwłaszcza tą grochówkę, która Igę na nogi postawiła ) i imprezę. Wszystkim którzy byli, bardzo dziękujemy za stworzenie niepowtarzalnej atmosfery, a co za tym idzie, to i zabawy. Domel, Aga i Jachu -> dzięki za towarzystwo w drodze powrotnej, jak i w drodze do . Sonor szykuj nowe teksty na Mierzeje, Łódź czeka Do następnego. Pare Fotek -> https://picasaweb.google.com/100486930530574853332/Bieszczady2012?authuser=0&authkey=Gv1sRgCMTl1szs8tux7QE&feat=directlink
Klubowicze karton Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 podziękowania dla organizatorów,atrakcje zlotowe ,,szybowanie z p.pilot,, Marek nie zapomnij wpisać mnie na liste bieszczady2013
Klubowicze Ravenka Opublikowano 9 Września 2012 Klubowicze Opublikowano 9 Września 2012 My też dotarliśmy bez problemu do domu. Dziękujemy za dobrą organizacje spotkania i wspólnie spędzony czas. Pozdrawiamy Ravenka i Lamus
Rekomendowane odpowiedzi