Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Upewniam sie czy "niezdecydowani" mogą do tej daty "myśleć"/"załatwiać" wyjazd i z końcem niedzieli podać osteczną decyzje?

Czekam na dalsze decyzje jak będę zamykał listę dam znać.

• Odpowiedzi 289
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• pilot

30

• krzysiu

14

• sonor

13

• kowal

11

Top użytkownicy w tym temacie

• Klubowicze
Opublikowano

Urlop zaklepany - prosimy o przeniesienie do grona tych bardziej zdecydowanych. Koszulki L i M. Przyjedziemy w czwartek wieczorem.

Pozdrawiamy

Ravenka i Lamus

• Klubowicze
Opublikowano

Marku pisałem na PM 2 koszulki -XL plis .

Brak wpisu na liście :rolleyes: , ale mam nadzieje że będą !YES .

• Sympatycy
Opublikowano

Ja również proszę o dopisanie mojej Edysi do listy głównej.

Opublikowano

Witam, z przykrością :rolleyes: proszę o wykreślenie z listy osób niezdecydowanych

poz 6) Maciej_f L

poz 7) Ania M

Niestety plany się nam mocno zmieniły i nie damy rady dotrzeć, może następnym razem.

Pozdrawiam. I życzymy milej zabawy.

• Klubowicze
Opublikowano

Na prośbę kolegi proszę dopisać : Andrzej z Mysłowic od Czwartku

Opublikowano

Flyman zdecydowany z koszulką L i przyjazdem 07.09.2012 ok. godz. 17:00—18:00

Opublikowano

Witam ponownie zmiana terminu miałem być 7 wieczorem.

Przyjedziemy 6 wieczorem żona dostała wolne

Pozdrawiam

Opublikowano

Sławek Ewelina Jojko.

Opublikowano

Teoretycznie zgodnie z ustaleniami zamykam listę uczestników ale nie wykluczam że w ostatniej chwili ktoś zdecyduje się na przyjazd więc w takim układzie proszę o kontakt telefoniczny w celu ustalenia czy są jeszcze miejsca gdyż ja planuję że będę obecny w Bieszczadach już w środę i będę na bieżąco wiedział jaka jest sytuacja z miejscami.

TEL.795945755.

Pozdrawiam wszystkich i życzę bezpiecznej drogi i spokojnej jazdy.

Oczekuję na was w Ustrzykach Dolnych ul. Strwiążyk

Ośrodek Sarzyna.

Opublikowano

czy to tu??

49.435971,22.565519

Opublikowano

Teoretycznie zgodnie z ustaleniami zamykam listę uczestników ale nie wykluczam że w ostatniej chwili ktoś zdecyduje się na przyjazd więc w takim układzie proszę o kontakt telefoniczny w celu ustalenia czy są jeszcze miejsca gdyż ja planuję że będę obecny w Bieszczadach już w środę i będę na bieżąco wiedział jaka jest sytuacja z miejscami.

TEL.795945755.

Pozdrawiam wszystkich i życzę bezpiecznej drogi i spokojnej jazdy.

Oczekuję na was w Ustrzykach Dolnych ul. Strwiąż

Ośrodek Sarzyna.

Nadal jestem zainteresowany, niestety decyzja o urlopie zapadnie jutro - dam znać na PM.

• Użytkownicy+
Opublikowano

Potwierdzam przyjazd, ale niestety dopiero w piątek 07.09.12 w godzinach wieczornych. Do zobaczenia.

Opublikowano

Ja planuję wyruszyć ok. 19:00 w środę 05.09. ze Szczecina. Może ktoś dołączy po drodze, czas wyjazdu nie jest sztywny. Przy zamiarze zrobienia trasy na raz i tak, jak pasuje początek to koniec do niczego lub na odwrót... :D

Opublikowano

Marku

Będę u Was dopiero w piątek wieczorem (wersja optymistyczna), bądź w sobotę w okolicach południa (wersja pesymistyczna). Niestety- tak bywa w pracy!.

W każdym bądź razie przyjadę tak szybko jak to będzie możliwe.

Opublikowano

Proszę mnie wykreślić z listy,mój numer 58.

Przepraszam za problem.

Pozdrawiam Rycho

Opublikowano

Pozdrawiam wszystkich uczestników biesiady która odbedzie sie w Bieszczadach (moje marzenie byc z wami) ja niestety w pracy płyne w kierunku Sztokholmu z tysiacami ton benzyny. Jeszcze raz pozdrawiam Stanisław M/T TARNSJO

Opublikowano

i jak niestety jak to mówią siła wyższa

a tak się cieszyłem na ten wyjazd i poznanie grupy maxi zakręconych skuterowców

muszę z przykrością wycofać się z tej imprezy z powodów osobistych, lecz cóż tak bywa,mam nadzieję, że jeszcze nadarzy się okazja :msn-wink:

proszę o wykreślenie z listy

:msn-wink: bobbens :clapping:

Opublikowano

Podczas Bieszczadzkiego Spotkania przejedziemy około 300 km odwiedzimy parę ciekawych miejsc w których chodź byłem kilka razy to zawsze lubię tam wracać gdyż świat się zmienia to i Bieszczady się zmieniają .Oczywiście przewidzianych jest parę atrakcji które będą organizowane w zależności od pogody. Cały plan mam w głowie ale on zmienia się co chwile gdyż są rzeczy których nie można przewidzieć więc jak co roku będziemy improwizować i działać spontanicznie. Jedno co mogę powiedzieć to spać wam nie dam i śniadania będą o godzinie 8:00 a wyjazdy w teren godz.9:00 (na maruderów nie czekamy niech sobie śpią dalej ,a co taki będę) co do innych posiłków będą ustalane przy śniadaniu. Oczywiście co wieczór robimy ognisko ( może znajdzie się jakaś padlina którą znajdziemy w trakcie naszych wycieczek). Co polecam pić z umiarem wodę ognistą , bawić się ile da i korzystać ze świeżego powietrza.

Dla chętnych pojedziemy na szybowisko w Weremieniu aby mogli przeżyć chwile w powietrzu.

Od warunków jakie będą zorganizujemy sobie szkolenie w technice jazdy a raczej każdy będzie mógł się sprawdzić i ewentualnie podnieść swoje umiejętności w jeździe ;).

Postrzelamy się po wspinamy a może i w błocie taplać się będziemy.

Mam nadzieje że nikt się nie będzie nudził i znajdzie dla siebie jakąś rozrywkę.

Jedźcie bezpiecznie czekam na miejscu Spotkania Bieszczadzkiego.

Pozdrawiam wszystkich tych co będą i tych co żałują że być nie mogą. Zresztą wszystkich pozdrawiam.

Pilot

• Klubowicze
Opublikowano

Ja z Wrzoniem już drugi dzień rozkoszujemy się pięknem Bieszczad. Zgodnie z zapowiedzią będziemy jutro około 15. Do miłego zobaczenia :)

Opublikowano

Czesc Marku. Witam wszystkich. Widze, ze kilka osob rezygnuje, wiec moze moge wskoczyc na jakies wolne miejsce. Mysle, ze bede mogl przyjechac w czwatek po poludniu. Gdyby zostala koszulka XL, lub L to sie pisze.

Opublikowano

Pilot czy są jeszcze koszulki? Jeżeli tak to poproszę XL i XS

Opublikowano

Ja już w Ustrzykach czyli Spotkanie Bieszczadzkie 2012 rozpoczęte ( przynajmniej przez ze mnie ) Jutro dojeżdża Tony,Wrzenio i Ewik to te osoby kto się potwierdziły chodź wiem że jeszcze ktoś tu jutro dotrze. Czekam utęsknieniem pijąc za wasze zdrowi i idąc grzać się do sauny.

• Sympatycy
Opublikowano

Pogoda piękna, sprawy poukładane, pilne zajęcia poczekają do przyszłego tygodnia. Rano w czwartek kolebie się na Sanok i dalej. Coś przywieść konkretnego Marku z Koziego Grodu?

Opublikowano

Pogoda piękna, sprawy poukładane, pilne zajęcia poczekają do przyszłego tygodnia. Rano w czwartek kolebie się na Sanok i dalej. Coś przywieść konkretnego Marku z Koziego Grodu?

Przede wszystkim Siebie a reszta według uwarzenia.A zresztą reszta nie ważna ważne że ty będziesz.